SBS 6 verandert weinig aan Miljoenenjacht

Geplaatst op do 22 aug 2019 om 16:00

SBS 6 gaat niet morrelen aan het format van Postcode Loterij: Miljoenenjacht. Er worden slechts wat nieuwe spelonderdelen geïntroduceerd in het programma van Linda de Mol. Dat heeft de tv-zender laten weten. Linda de Mol moet vanaf begin september de redder in nood van SBS 6 worden. “Dat betekent dus een heel weekend met Linda: op zaterdagavond met Ik Hou Van Holland, gevolgd door Postcode Loterij Miljoenenjacht op de zondagavond“, aldus een woordvoerder.

Niet alleen Ik Hou Van Holland blijft in de opzet gelijk, maar ook Miljoenenjacht. “De opzet van het programma blijft hetzelfde: 500 kandidaten in de studio strijden om die ene, felbegeerde plek in de finale. In de finale maakt de kandidaat met het beroemde kofferspel kans op een geldprijs van misschien wel vijf miljoen euro.”

Uiteraard gaat Winston Gerschtanowitz weer elke week op pad om ook een deelnemer van de Postcode Loterij thuis het gewonnen finalebedrag uit te reiken. “Afgezien van een aantal nieuwe spelonderdelen, die in de uitzendingen duidelijk worden, is er weinig veranderd aan het succesvolle format.”

Of, zoals Linda de Mol het zelf noemt in het persbericht: “We wonen in een nieuw huis, maar het staat nog wel in dezelfde straat, zou je kunnen zeggen.

Miljoenenjacht is vanaf zondag 8 september te zien op SBS 6.

Foto: RTL
50 Reacties op “SBS 6 verandert weinig aan Miljoenenjacht”


 1. Wim

  Succes Linda bij SBS 6 maar het format programma’s paste beter bij RTL 4.
  Nu heb je een soort RTL 6, maar die 2 miljoen kijkers gaat zij niet meer halen met op 4 Expeditie Robinson. Dus succes met je familie De Mol!

 2. xandertje

  Miljoenenjacht is geen tv-programma. Het is een grote reclamespot en betaald door de Postcodeloterij. Ben benieuwd naar een echt Talpa programma met echte mensen, echte eerlijke verhalen en respect voor de kijker. Zonder grappen en grollen en uitgekostste BN-ers.

 3. Jacob

  Dit programma zal blijven scoren op SBS, maar het zal niet meer torenhoog gaan scoren.
  SBS wil vernieuwen, maar het is inderdaad gewoon RTL6

 4. FlyingLotus

  Had verwacht dat het hamsterspel zou terugkomen.

  Inside informatie: ze krijgen ook vakken met specifieke ‘afwijkingen’: eerste aflevering is er een vak voor cuckolds. Derde aflevering met leerfetish-vak.

 5. M.

  Ik gun SBS een oer hollands bedrijf… RTL Duitsland vind ik een onsympathiek zender. Geldwolven en leedvermaak daar Staat deze duits zender voor…

 6. Logo

  Er gaat ook niets veranderen aan de vormgeving van SBS 6. Alles blijft zoals het is. RTL gaat wel aanpassingen doen hier aan. Waarschijnlijk pas na de najaarspresentatie van 29 augustus.
  Talpa heeft wederom weer géén najaarspresentatie wat vreemd is aangezien daar heel veel gaat veranderen qua invulling.

 7. Pollie

  Weet je….. ik ben die programma’s een beetje zat, mag ik dat zeggen?Ik doe ook niet mee aan de Postcodeloterij.Heb me ooit losgemaakt van die dwingende organisatie en dat was nog een hele toer.

 8. Lau

  Nu Love Letters met Linda de Mol nog terug!

 9. Valereo

  Rijp voor omroep Max ze is een arrogant kwast

 10. dennis

  De koffershow, met Linda naar SBS, wie had dit ooit bedacht. Daar ja je met je Natuurlijk rtl4, zichzelf maar opdringen, hoogmoed kom ten val, en over GTST zullen we het maar niet over hebben.

 11. Harry

  Jaja @logo een paar weken geleden zei je nog dat SBS6 een nieuwe vormgeving zou krijgen en die ‘heel mooi’ zou worden. Oftewel, je verzint het dus allemaal maar!
  Ik verwacht gewoon dat de huisstijl van RTL4 hetzelfde blijft.

 12. Valerio Zeno

  Ik hoop dat Linda meer kijkers krijgt dan Art…

 13. Marcktv

  Het programma scoorde ook erg dik met BZV tegenover…dus komt helemaal goed…en zuip nu es wat minder azijn…hoef je het ook minder te pissuh.

 14. Mart

  @Logo, je valt door de mand.

 15. Logo

  @Mart: hoe bedoel je?

 16. Valerio Zeno

  Picknickmand?

 17. Kim Jong-un dos tres

  @Xandertje
  Helemaal met je eens.

 18. Harry

  @logo hij bedoelt dat je eens moet stoppen met je nepnieuws…

 19. Huismaker

  Hopelijk doet Linda de M. de automaat stand eens uit. Was eens een man die een miljoen won bij haar en met ontzettend veel geluk een paar maanden later ook nog eens 10 miljoen in een jubileumuitzending. Ze herkende die man compleet niet meer. Ingegeven door “het oortje” was het het. “O ja wat leuk dat jij hier ook weer bent”. Voor mij het ultieme bewijs dat ze totaal niet geïnteresseerd is in de deelnemers en uitsluitend leuk speelt volgens het draaiboek. Alsof wij daar intrappen.

 20. Ik wilde dit even kwijt.

  Leuk !!

 21. Bart

  @Lau Ja goed idee

 22. Bart

  De doordeweekse programmering van SBS6 begint maandag 26 augustus. Wat dom om pas 7 september met de weekendprogrammering te beginnen. Dit had natuurlijk gewoon zaterdag 31 augustus al moeten zijn.

  Zaterdag 31 aug begint De Beste Zangers
  Zondag 1 sept Expeditie Robinson en Boer zoekt vrouw de Kick off
  SBS6 heeft een film op zaterdag en zit op zondag nog vol op in de herhalingen.

 23. Jasses

  In dezelfde straat? Laat me niet lachen. RTL is een rijtjeswoning in een nette buurt van mensen die meer dan 1,5 keer modaal verdienen. SBS is een vervallen stacaravan op het woonwagenkamp dat weggestopt zit in een hoek van een achterbuurt.

 24. Alex

  Zal tussen de miljoen en 1,5 miljoen gaan trekken. Voor veel kijkers zal het wennen zijn om de 6 nog eens in te drukken.

 25. Ad Visser

  Autisten houden niet van veranderingen. Zeker autisten in de TV wereld niet. Gaat financieel al zo slecht. Dus elke verandering is geleidelijk aan een risico.

 26. Jeroen

  Krap 1 miljoen denk ik

 27. WEST*

  Onderschat nooit de TV kijker , SBS6 kent iedereen en men is RTL zo vergeten
  als de programma`s aanslaan, Denk toch dat RTL 4 rekening moet houden met 6
  en vooral in het weekend Als je te gemakkelijk denkt dat bij voorhand alles een flop wordt, kan het wel eens aardig totaal anders uitpakken . Qua programma aanbod
  is het gewoon hetzelfde als 4 , dus daar zit het niet in , maar wat doet de kijker???
  Die twintig , dertig mensen op deze site, die bij voorbaat altijd alles een flop noemen op 6 , die zijn geen afspiegeling van de massa. En door de jaren heen hadden die bij ander actuele mediazaken, ook vaak ongelijk!
  @ JASSES bent u wel eens bij gezinnen geweest die altijd 4 op hebben staan?
  van de 100 gezinnen zijn er 80 die nou niet een hoge functies bekleden, is doorgaans simpel volk hoor, die de 30.000 bruto p.j niet eens halen , vroeger zeiden we het Opel Kadett volk ,en mn voor ouders zeiden… Jan met de pet

 28. rob

  West

  ja rtl moet rekening houden met 6 in het weekend helemaal mee eens.
  Maar toch niet het hele seizoen??. Natuurlijk gaat Linda scoren op 6 maar miljoenenjacht bv is maar 5 zondagen. De rest van dit jaar moet ik nog zien of 6 het goed gaat doen op zondag. Ik hou van holland zal het ook wel goed gaan doen in sep/ okt maar in nov/dec de zaterdagavond??. Dan weer 3e zender

 29. Ad Visser

  Lekker, vanavond Mamma Mia. Deze film heb ik nu 21 keer gezien op TV bij Talpa TV. Toch pakt de film me elke keer weer. Ben erg blij ook dat ze de film 2 x per jaar herhalen. Daardoor zie ik steeds nieuwe dingen die ik de vorige keer niet zag of heb opgemerkt.

  Erg fijne TV. Bedankt Talpa. Jullie krijgen van mij de ” Warme douche”.

 30. Ad Visser

  @rob. Heb net vernomen dat Gordon aan de bak moet in november/december. Het zijn wintermaanden per slot van rekening. Dus veel kans op poedersneeuw. Ja, John zet de juiste man op de juiste plaats. Echt een people manager.

 31. François Charcutier

  Lingo is niets zonder Lucille Werner. Eva Jinek heeft aan Bill Clinton’s tollie geknaagd. Ik moet eens.ophouden met whisky voor 3 uur ’s middags.

 32. Logo

  @Harry: don’t shoot the messenger. Harry. Maar wat is er nepnieuws aan mijn posting? Jij weet blijkbaar meer?

 33. Marianne

  Goede doelen ontvangen veel geld van loterijen, zo veel geld dat Natuurmonumenten bijvoorbeeld BMW`s koopt. Een van die wagens kreeg onlangs als eerste een kentekenplaat met de nieuwe nummer- en letterreeks. Dan vraag je je af of dat geld niet beter besteed kan worden. Bijvoorbeeld aan buurthuizen en voedselbanken.

 34. Wim

  Ik gun Linda en SBS het beste, ook al zal ik niet naar haar programma’s kijken. Nooit gedaan ook. Het beeld wat media van John de Mol of SBS schetsten is enorm gekleurd en zwart wit. Dat verkoopt uiteraard lekker, maar ik zie dat mensen zich daardoor laten leiden gezien al die emotionele reacties. Verbazingwekkend.

 35. Hornbach

  BAYAYAYA-YIPPIE-YIPPIE-YEEEE

 36. Job

  @Bart wat je zegt klopt niet. Ze beginnen volgende week met de vooravond en op prime time op Maandag, Donderdag en vrijdag. Dinsdag is nog steeds de zomerprogrammering (de week daarna trouwens ook nog steeds) en woensdag weer een mister Bean film (tegenover Ajax)

 37. Lieke van Lexneus

  Ik zag Linda laatst lopen in Laren; wat is die dik zeg.

 38. Bart

  @Job Ja dat weet ik. Het gaat ging er om dat ze een week later met de weekendprogrammering beginnen. Het is weer halfbakken zoals altijd bij SBS6.

 39. G.ossip

  @Lieke van Lexneus,misschien wel dik maar met iets meer geld op de bank dan jij.

 40. MediaPrak

  SBS gaat weinig aan de formule veranderen. Dat klopt. Behalve dan dat de reclame-breaks twee keer zo lang duren dan bij RTL. Waardoor ook de, volgens de reagluurders van deze site, overwegend bejaarde kijkers ongestoord hun incontinentie luier kunnen wisselen en toch niets missen. Daarnaast loopt een producer een kwartier voor de ‘spontane’ overval de van Winston, bij de thuis-winnaar naar binnen. Dit ter voorbereiding.. Als Winston elke keer weer een bij mensen aanbelt welke naar een ander kanaal kijken is dat ook geen reclame voor SBS/Talpa.

 41. Harry

  @logo Dat jij eerder deze maand zei dat SBS6 met een nieuwe vormgeving komt en nu blijft volgens jou ineens alles zoals het was…

 42. Klim op plant tuin verf

  Waku Waku terug op den buisch!????

 43. Helden-Panningen

  Wie wil er een broodje kroket?

 44. Xander

  De Postcodeloterij zit straks dus bij zowel
  SBS als RTL. RTL 4 komt straks zelfs nog met een nieuwe show met Rolf van Haeften ism de Postcodeloterij.

 45. fgh

  Vraag aan de insiders. Is er ook een nieuw programma om naar uit te kijken? Tot nu toe alleen recycle-tv zien voorbijkomen.

 46. Logo

  Dat heb ik nooit gezegd in ieder geval. Zal wel een andere trol geweest zijn die mijn naam gebruikte dan.

 47. Peter

  Expeditie Robinson gaat het afleggen. Enige dat RTL hiermee bereikt is dat RTL5 helemaal niks meer heeft om te scoren.

 48. Peter

  RTL gaat heg zwaar krijgen in het nieuwe seizoen.

 49. aammehoela

  Het “betere jatwerk” is dit seizoen te vinden op de flopzender SBS 6.

 50. Valerio Zeno

  Stond laatst bij de stomerij in Laren achter Linda… Ze wilde een slipje laten stomen… Zegt die mevrouw van die stomerij… Sorrie mevrouw Mol maar wij stomen hier geen circustenten… Nou, heb je een beetje een idee van haar heupomvang…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.