SBS 6-show Gordon en Patty wordt reisprogramma

Het programma dat Gordon en Patty Brard samen gaan maken voor SBS 6 betreft een reisprogramma. Dat heeft de tv-diva gezegd tegen Maarten Steendam van Telegraaf TV. Brard verheugt zich ongelooflijk op de opnames. “Gordon heeft het al gezegd: er komt een programma met Gordon en met mij. Het gaat heel erg goed met Gordon. Ik spreek hem dagelijks. Hij bedankte me gisteren nog voor de inspiratie die ik voor hem ben geweest om zichzelf te ontdekken“, zo vertelt ze.

Ze doelt op de tijd die hij onlangs doorbracht in een Zuid-Afrikaanse afkickkliniek. “Hij zag wat het met mij deed dat ik niet meer drink, eet en veel sport. Hij zegt: ‘Dat wil ik ook.’ Hij is nu een new him. Hij is echt serieus goed op pad en ik vind dat hij het heel knap heeft aangepakt.”

Nu is het tijd voor een tv-samenwerking. “Ik moet vreselijk om hem lachen en we kunnen het heel goed met elkaar vinden. We gaan vanaf oktober op pad de wereld rond op zoek naar de eeuwige jeugd. Het is hilarisch. Wij zijn samen heel grappig. Ik weet niet of het bloedbonje wordt of gezelligheid, maar het wordt in elk geval wel tv. Goudeerlijke tv.”

En passant verklapt Brard nóg een nieuwtje: ook Martien Meiland komt voorbij in de nieuwe tv-reeks. “Die zit dadelijk ook in een aflevering.”

Het Telegraaf-interview met Patty Brard kunt u hier bekijken.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen