Ruben Nicolai deze zomer bewust niet in RTL Boulevard

Ruben Nicolai is deze zomer bewust niet te zien als host van RTL Boulevard. Hij wil niet dubbelop te zien zijn in de vooravond. Dat zegt hij in gesprek met de TROS Kompas, dat al jaren over de meest recente programmagegevens beschikt. Nicolai is deze zomer elke avond om acht uur te zien met de quiz Ik Weet Er Alles Van. Om dan óók nog tussen half zeven en half acht op de buis te komen, is een beetje te veel van het goede voor de kijkers thuis, denkt de presentator zelf.

De presentator heeft in overleg met RTL besloten tot een Boulevard-loze zomer. “In de tijd dat Ik Weet Er Alles Van te zien is, doe ik niet ook nog eens RTL Boulevard. Anders is het wel erg veel van het goede. Je moet niet je eigen uiterste houdbaarheidsdatum naar voren halen, natuurlijk.

Soms is hij wel érg vaak op tv, aldus Nicolai. “Ik krijg van mijn vrienden weleens te horen dat ze de televisie niet kunnen aanzetten of ze zien die kóp van mij weer. De manier waarop ze dan ‘die kóp’ zeggen, spreekt boekdelen, haha.”

Voor Ik Weet Er Alles Van heeft Nicolai de Boulevard-absentie graag over. “De quiz is nog steeds een van de pijlers van de televisie en ik vind het hartstikke fijn dat ik er weer een mag presenteren – en nog wel een dagelijkse!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen