RTL verhuist Foute Vrienden van ons land naar Curaçao

Een verborgencamerashow waarin een stel acteurs nietsvermoedende passanten in de maling neemt kun je maar een paar seizoenen maken: daarna is de kans op herkenning veel te groot. Het programma Foute Vrienden van Klaas van der Eerden, Pepijn Gunneweg, Pim Muda en Albert-Jan van Rees had daar ook last van en daarom is ervoor gekozen om niet langer in Nederland te draaien. Voor de nieuwe serie, die over twee weken van start gaat, vlogen ze naar het tropische Curaçao.

Na vier seizoenen in Nederland zijn de ‘Foute Vrienden’ dit keer afgereisd naar het Caribische eiland om elkaar de meest grappige, gewaagde en gênante opdrachten te laten uitvoeren. Via een oortje geven de andere drie door wat diegene moet doen.

Wat kunnen we verwachten op Curaçao? “De coole surf dude uithangen, een viersterrenontbijt verzorgen voor hotelgasten, toeristen de weg wijzen bij het VVV-kantoor in Willemstad; werkelijk álles komt voorbij.”

Verborgen camera’s leggen alles vast, tot hilariteit van de grappenmakers zelf, omstanders en toevallige voorbijgangers.”

Foute Vrienden op Vakantie is vanaf woensdag 4 september elke week om 21.30 uur te zien op RTL 5.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen