Project Catwalk keert terug op de buis

Het programma Project Catwalk keert terug op de buis. Er wordt op dit moment gezocht naar kandidaten. Dat heeft producent Blue Circle laten weten. Project Catwalk is gebaseerd op de Amerikaanse tv-show Project Runway en werd in het verleden bij RTL gepresenteerd door Renate Gerschtanowitz en later door Stacey Rookhuizen. Nu keert de show dus terug op de buis, al is onduidelijk met wie. Mogelijk neemt Holland’s Next Top Model-ster Anna Nooshin de presentatie op zich.

Voorlopig is men eerst nog op zoek naar kandidaten. “In het programma start de zoektocht naar Nederlands nieuwe topdesigner. Ben jij bevlogen en getalenteerd? Wil jij straks in één adem genoemd worden met Jan Taminiau, Iris van Herpen, Victor & Rolf of Bas Kosters? Meld je dan snel aan en wie weet schitteren jouw creaties binnenkort voor heel Nederland!

In Project Catwalk strijden twaalf veelbelovende ontwerpers met elkaar om Nederlands nieuwe topdesigner te worden. Naast deze prestigieuze titel ontvangt de winnaar prijzen waardoor hij of zij meteen naam maakt in de keiharde modewereld.

Prijzen waar men aan kan denken zijn 15.000 euro om een eigen collectie te ontwerpen, een show tijdens de Amsterdam Fashion Week en een fotoshoot in het gerenommeerd modemagazine ELLE.

Update 16.00 uur – RTL laat weten dat zij dit programma in elk geval niet terugbrengen op de buis. Bij wie de show wél op de buis komt is onduidelijk.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen