Project Catwalk keert terug op de buis

Geplaatst op di 13 aug 2019 om 11:05

Het programma Project Catwalk keert terug op de buis. Er wordt op dit moment gezocht naar kandidaten. Dat heeft producent Blue Circle laten weten. Project Catwalk is gebaseerd op de Amerikaanse tv-show Project Runway en werd in het verleden bij RTL gepresenteerd door Renate Gerschtanowitz en later door Stacey Rookhuizen. Nu keert de show dus terug op de buis, al is onduidelijk met wie. Mogelijk neemt Holland’s Next Top Model-ster Anna Nooshin de presentatie op zich.

Voorlopig is men eerst nog op zoek naar kandidaten. “In het programma start de zoektocht naar Nederlands nieuwe topdesigner. Ben jij bevlogen en getalenteerd? Wil jij straks in één adem genoemd worden met Jan Taminiau, Iris van Herpen, Victor & Rolf of Bas Kosters? Meld je dan snel aan en wie weet schitteren jouw creaties binnenkort voor heel Nederland!

In Project Catwalk strijden twaalf veelbelovende ontwerpers met elkaar om Nederlands nieuwe topdesigner te worden. Naast deze prestigieuze titel ontvangt de winnaar prijzen waardoor hij of zij meteen naam maakt in de keiharde modewereld.

Prijzen waar men aan kan denken zijn 15.000 euro om een eigen collectie te ontwerpen, een show tijdens de Amsterdam Fashion Week en een fotoshoot in het gerenommeerd modemagazine ELLE.

Update 16.00 uur – RTL laat weten dat zij dit programma in elk geval niet terugbrengen op de buis. Bij wie de show wél op de buis komt is onduidelijk.

Foto: RTL
13 Reacties op “Project Catwalk keert terug op de buis”


 1. Ron

  Pff…het houdt niet op niet vanzelf…

 2. Zonder Naam

  Het programma mag terug. Maar zonder Anna a.u.b..

 3. Vinn

  Wat mij betreft mag Anna het gewoon doen! Anders mischien Kim Feenstra.

 4. Dennis

  Past bij rtl5, maar zonder Anna aub.

 5. Manuela

  Anna is verschrikkelijk ze verpest ook al hntm.

 6. Jacob

  Super leuk programma om naar te kijken, maar RTL…… please laat dit programma nu niet verpesten door Anna Nooshin
  Voor mij een reden om dit programma niet te kijken!
  Stop gewoon helemaal met Anna Nooshin, de kijkers vinden haar niet leuk, ze is niet goed

 7. neeeeeeeeegeenannanooshin

  Als ze dan toch alleen maar ouwe meuk opnieuw op de treurbuis brengen, stel ik voor dit te laten presenteren door Rolf Wouters.

 8. Anna Nooshin

  Het moet natuurlijk Viktor&Rolf zijn. Wel heel slecht dat je de naam van Nederlands meest internationaal bekend modemerk verkeerd hebt in de oproep voor kandidaten.
  En ik ga het niet presenteren hoor. Weet je nog dat de laatste finale van HNTM niet live was! Dat kwam omdat ik de finale van het jaar daarvoor gruwelijk slecht had gepresenteerd. Dus daar begon de productie niet meer aan! Hebben we gewoon van te voren opgenomen.

 9. Inge

  Hahah!

 10. Stacey Rookhuizen

  Ik vind Anne wel heel leuk!

 11. Henk

  volgens het schema keert Hollands next topmodel terug met 16 (!!) afleveringen klopt dat

 12. Erik

  Grappig… bij RTL en Blue Circle wordt dit ontkend….

 13. Bjorn

  @henk bron?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.