Luuk Ikink begrijpt Eva Jinek niet

RTL Boulevard-hunk Luuk Ikink begrijpt niet waarom Eva Jinek zo veel moeite heeft met het late uitzendtijdstip van haar talkshow op NPO 1. Dat gaf hij maandag aan in de showrubriek op RTL 4. Jinek onthult in de nieuwe LINDA. waarom ze naar een vroeger tijdstip wil verhuizen: ze voelt zich eenzaam als ze middenin de nacht thuiskomt in een leeg huis en wil na een uitzending juist graag haar ei kwijt. Een verhuizing van elf uur naar half elf zou al helpen, laat de talkshowkoningin weten.

Het is Ikink een raadsel waarom je middenin de nacht nog behoefte zou hebben aan gekwek van je partner. “Ik begrijp daar helemaal niks van, dat je na een talkshow nog wel wil praten met iemand. Dan wil je toch even lekker de stilte opzoeken?

Zelf heeft hij jarenlang meegewerkt aan de latenightshow RTL Late Night. “Ik was blij dat het thuis lekker rustig was. Niemand om me heen, dat gekwek.”

Caroline Tensen: “Dat is toch niet aardig wat je zegt? Jeetje, Luuk! Ik weet niet of jij er nog in komt straks!

Luuk: “Ik was blij dat ik even lekker alleen rustig thuis kon zijn.”

Tensen begrijpt Jinek wél. “Ik kan me wel voorstellen dat je even je ei kwijt wil.”

Olcay Gulsen vindt Jinek een zeikerd. “Er zijn toch duizenden mensen die in een nachtdienst zitten? Laten we even dichtbij het volk blijven.”

Foto: RTL

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen