RTL 4 maakt gasten pyjamashow Chantal bekend

Vanwege een rechtenkwestie met John de Mol moest Chantal Janzen afscheid nemen van haar programma Chantal Blijft Slapen, maar in de opvolger Chantals Pyjama Party houdt ze haar pyjama gewoon lekker aan. De nieuwe show gaat over precies een week, volgende week donderdag dus, in première en er komen heel wat BN’ers voorbij. “Zeven weken lang gaat Chantal langs bij veertien verschillende bekende Nederlanders. De gasten stellen hun huis en leven open voor Chantal.

Wie zijn deze BN’ers? RTL 4 onthult alvast een paar namen. “Zo staat Chantal aan het statige hek van Corry Konings, is het Alex Klaasen die haar van haar stoel laat vallen van het lachen, eindigt de nacht met Famke Louise in K3-regenboogjurkjes, raakt ze een gevoelige snaar bij Patrick Martens, zal ze een toiletbezoek in het huis van Waylon niet snel meer vergeten, walst er een fanfare binnen bij Gerard Joling, verandert de nacht voor Anna Nooshin in een ware nachtmerrie en is Trijntje Oosterhuis zeldzaam openhartig over haar liefdesleven.

Janzen loopt met hen allemaal een dagje mee. “Om deze dag des Chantals af te sluiten komt ze met een op maat gemaakte pyjama party voor haar gasten en verandert de avonduren in een totale, maar gezellige chaos. Van slapen komt het nog lang niet.”

Chantals Pyjama Party wordt afgesloten met een unieke seizoensafsluiter in de Ziggo Dome. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 november geeft Chantal daar de ‘grootste pyjamaparty van het land’.

Het programma is volgende week donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen