Patricia Paay: ‘Desnoods op krukken naar tv-studio’

Geplaatst op ma 19 aug 2019 om 9:40

Er is Patricia Paay veel aan gelegen om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan in de tv-wereld nu ze is ontslagen uit haar zorghotel. Er moet brood op de plan komen. Dat geeft de diva aan in gesprek met de Party. Paay, die jarenlang samen met Connie Breukhoven en Patty Brard tot de drie grootste diva’s van het land gerekend werd, is ambitieus. De nieuwe RTL-baas Peter van der Vorst mag haar bellen voor een leuk contract. “Desnoods ga ik op krukken naar de tv-studio“, geeft ze aan.

Het ziet er volgens Paay goed uit. “Ik kan zelfs al even zonder krukken staan, dus dat moet geen probleem zijn. Ik heb al een klus te pakken; binnenkort zijn de eerste opnamedage van Ranking the Stars.

BN’ers die meedoen aan Ranking the Stars zouden 2.000 euro per aflevering krijgen. De kassa kan dus weer gaan rinkelen. “Robbert en ik beginnen aan een nieuw hoofdstuk in ons leven. Onze droom is om, zodra ons huis is verkocht, richting de Randstad te gaan.”

Ze wil van het Brabantse Wernhout naar Leiden verhuizen. Die stad ligt dichterbij Amsterdam en Hilversum. “Maar eerst een koper zien te vinden voor ons huis.

Foto: SBS
55 Reacties op “Patricia Paay: ‘Desnoods op krukken naar tv-studio’”


 1. Cafeïne

  “Paay, die jarenlang samen met Connie Breukhoven en Patty Brard tot de drie grootste diva’s van het land gerekend werd, enz enz “.

  Je bent al gauw een grote diva in het kleine Nederland.

 2. Annoniemus

  De nood is hoog kennelijk (financieel ) !

 3. poes

  Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan…. met alle respect mevrouw Paay maar ik denk dat nimand nog op u zit te wachten. Geniet van u pensioen of zoek vrienden die u grote bedragen en auto’s schenken,

 4. Tea Room

  Zet ‘m op meid!
  En je weet, heb je zin in een lekker kopje thee en een broodje, je bent altijd welkom in 1 van mijn filialen…

  Kusjes,
  Tea Room

 5. ano@niem.nl

  Als je je dure leventje gewend bent en het zoute water aan je zoute lippen staat….

 6. Beau ter Ham

  Weg ermee – Diva moet haar aow aanvullen –

 7. Anouk

  Ze is echt afgeschreven.. kan niet meer zingen, enkel playback. Armoediger kan het niet. Net als haar dochter hangt er letterlijk een vies luchtje aan.

 8. Robert

  Dacht dat die gozer wel wat knaken had, maar dar valt dus ook tegen.

 9. horloge

  Jaa, Paay moet ”werken”. (Lees haar ego verder opblazen). Voor de tv komen is geen werk, Paay. Je kunt ook achter de kassa gaan zitten, administratie voor mensen gaan doen, etc. DAT is werk. Halve gare.

 10. JM

  Patricia; die mannen geleerd heeft dat als je snachts moet plassen je niet helemaal naar de wc hoeft te lopen, maar die gewoon naast je ligt….
  Zit in financiële nood waarschijnlijk, als je zo wanhopig solliciteert is het niet best.
  Meestal vind ik het het ergst voor de kinderen, en dat zie je ook nu maar weer als je kijkt wat er van dochterlief (Christina) terecht is gekomen.

 11. brom

  Werken bij Ikea is te min voor je, he meid. Nee, alleen met je kop voor tv komen is werk voor je. Erg doorzichtige kletspraat weer. Heb niets tegen haar, maar dit is gelul. Op tv willenkomen en dat ”werk” noemen.

 12. anonymous

  Heeft haar man geen baan?

 13. Paul

  Patricia is al jaren over haar houdbaarheidsdatum heen. Theo Maassen had gelijk, vele jaren geleden al….

 14. Pauline

  Triest figuur om zo weer met jezelf te lopen leuren. Zonder krukken moest ook niemand haar meer. Kan die vent geen baan gaan zoeken, kan toch goed bankstellen verkopen bij Seats en sofa?

 15. Peanut

  Bla bla bla… alweer de voorspelbare reacties. Kom eens met iets origineels. Zoals: respect dat Paay blijft knokken voor haar plaats in het medialandschap. Dat ze bereid is te werken voor haar geld, ook op deze leeftijd.

 16. Robert

  Blijf toch lekker thuis kind, niemand zit te wachten op je tv optreden.

 17. Marcske

  Kom op mensen, laat haar toch doen waar ze zin in heeft.
  Waarom altijd zo negatief over haar?
  Is ze al niet genoeg af gekeken?

 18. Marcske

  Kom op mensen, laat haar toch doen waar ze zin in heeft.
  Waarom altijd zo negatief over haar?
  Is ze al niet genoeg af gezeken?

 19. Mae Western

  Marcske.. ze wordt inderdaad al jaren afgezeken maar kennelijk nog niet genoeg want die aandachtsh@@r blijft maar drammen om met haar opgespoten botox hoofd op tv te komen terwijl bijna heel Nederland haar spuugzat is.Het was niet veel maar nu is het helemaal niks meer en het zal ook nooit meer wat worden…Net als die debiele dochter van haar die er ondertussen uitziet als een graffity muur in een fietstunnel. Ordinaire kermisklanten zijn het. Bovendien liegt en bedriegt dat veenlijk alles en iedereen met haar kolder verhalen. Dus gewoon boycotten dat programma…

 20. WEST*

  Zij werkt voor haar geld, en dat zouden vele hier ook moeten doen!
  Wat een respectloze personen hier op deze site, bij de BBC worden de oude sterren en bekende persoonlijkheden op handen gedragen, ook in Duitsland, Maar in dit land viert de onbeschoftheid hoogtij ! Daarom is het Nederlandse volk ook niet zo geliefd meer in sommige landen !

 21. Elsepelse

  Een normaal mens zou in haar plaats low profile gaan maar die Eucalypta moet weer aandacht hebben . Bejaarde trol. Trouwens die man van haar is volgens haar zeggen toch zo’n geweldige zakenman…verdient kennelijk alleen geen rooie rotcent… net zo’n kapper als die Curry met al zijn faillissementen

 22. Andreas

  Als je 70 jaar bent, krijg je gewoon je AOW. Dat brood op de planken is schromelijk ovdreven. Misschien moet Patricia de tering naar de nering zetten.

 23. Mae Western

  Televisiepersoonlijkheden als b.v. Andre van Duin nu en voorheen Mies Bouwman of een zangeres als Rita Reijs werden/worden wel bewonderd op oudere leeftijd omdat ze daadwerkelijk iets betekenen . Paay heeft anderhalve coverhit gehad en moet het voor de rest van nepnieuws hebben. Vandaar ook dat ze helemaal nep is…met haar pruiken , botox, kunsttanden en nymfomane gedrag.

 24. JapieDEportier

  Vergane glorie…. dat mens moet tegen zichzelf in bescherming worden genomen, zo dom als een koe , zo gek als een deur én te vies om met een tang aan te pakken nu de piswalm nog steeds om haar heen hangt.

 25. RotterdamWest

  Vroegah… in Rotterdam west/ Mathenesse was ze al een stoeph@@r… weinig veranderd sedertdien.

 26. MediaPrak

  Je zal toch maar (net)manager zijn bij RTL en elke dag een wanhopige secretaresse aan de telefoon:”Ik heb La Paay onder de knop en ik ben door m’n smoezen heen, wil jij haar echt niet spreken?”

 27. Rogerio

  Aandachtsgeil en behaagziek als ze is zal ze ongetwijfeld iedere rubriek lezen waarin over haar geschreven wordt,zoals deze…dat ze dan daaruit nóg niet zelf de conclusie trekt dat ze zwaar over der datum heen is bewijst hoe oliedom ze is. Het is gewoon een belediging van de kijkers om die valse dwergteckel weer op de buis te brengen.

 28. WEST*

  @MEA WESTERN U bedoeld the Starsisters? Er zijn meer singeltjes en lp verkocht in de wereld van het trio dan u denkt, en… heeft u al een wereld hit gehad?? U moet niet zo neerbuigend over Patries doen, zij heeft haar sporen in de muziek wel verdiend , trouwens, als u alleen maar een anderhalve hit kan opsommen bent helemaal niet op de hoogte van haar muzikale carriere ! Maar het is heel makkelijk om RADIO TV persoonlijkheden op deze site neer te maaien ! Ik ken Patries niet persoonlijk,en wat ze in haar prive leven doet, daar heeft niemand zaken mee, maar ik zal nooit onze Nederlandse artiesten te kakken zetten ! Zij hebben ons jaren vermaakt met hun liedjes en of muziek ! En dat mag men nooit vergeten !!

 29. TanteHannie

  Ha ha ha Media Prak….als ik die secretaresse was zou ik gewoon tegen Paay zeggen… de baas kan niet opnemen want hij staat net te pissen dus hou aub je mond dicht…

 30. Paul

  @mae western en @rogerio en @@@@
  Mag het hopen dat ze elke rubriek over zichzelf leest..
  Hoop dan ook dat ze deze reacties allemaal leest al vrees ik dat ze zelfs hier iets positiefs over zichzelf kan vinden.

 31. Mae Western

  West*… pseudoniem van Christina Curry??? Hoe het ook zei…smaken verschillen . En iedere Rotterdammer die Joey Fresco destijds kende weet dat Paay een doortrapt moeder is…einde discussie

 32. Mae Western

  Excuus ..
  Het moet moeder ipv moeder zijn

 33. Mae Western

  Loeder!!

 34. Joto

  ze moet niet zo zeiken

 35. WEST*

  MEA WESTERN Ieder huisje heeft zijn kruisje, maar dat zijn onze zaken niet , ik zie Patries als mens ,en respecteer haar als artiest/ tv persoonlijkheid En we zijn niet op deze aarde om van iedereen in de showbis de vuile was buiten te hangen!

 36. Grace321

  Please not. Zit niemand op te wachten

 37. Bep

  Ik sla over,geen prettig mens. Die andere Diva’s trouwens ook niet.Zielige stumpers zijn het.

 38. Lies

  Dame toch. Lijkt me duidelijk dat je nieuwe echtgenoot heeft gekozen voor huwelijkse voorwaarden en dat je dus niet financieel onafhankelijk bent?

 39. Divan-man

  Diva???? Die verkapte TUINKABOUTER?? Ik pis in mijn broek van het lachen…Ordinaire lellebel is het. Treffend beschreven door Jan D. in zijn hilarische column ” briefje van Jan ” aan Patricia Paay… Vergane glorie..en het enige wat ze kan is PP zijn… vreselijk mens.

 40. Nora.G.

  Ik vond haar vroeger nog wel leuk maar na haar David Bowie verhaal én haar rancuneuze mededeling dat Adam Curry op chicks with dicks valt vind ik haar niet meer dan een smerig vals wijf.

 41. Martijn simonis

  Jaja daar is ze weeeerrrr; en 3x raden waar ik METEEN aan moet denken? Iets met een filmpje enzo haha

 42. L.de Behanger

  Eens!! Ik was helemaal klaar met haar toen ze die buurman samen met Peter Rat de Vries in een kwaad licht zette en hem er eigenlijk van betichtte dat hij de oorzaak van de plasrel was en haar chanteerde. Dat terwijl ze dat filmpje zelf verspreid heeft. Achteraf komt ze dan met excuses maar dan is het leed al geschied.

 43. L.de Behanger

  En dan ook nog verzinnen dat der telefoon gehackt is… maar … al is de leugen nog zo snel, de waarheidsvinding achterhaald haar wel…

 44. Flits Bom

  Ze zal wel moeten..

 45. COSA NOSTRA

  Ze kan een voorbeeld nemen aan Anita Meijer! Anita heeft waardigheid en manieren. Paay is gewoon super ordinair en doet echt alles voor de bühne!!!

 46. Oprutte

  Haar waardigheid als ‘Rotterdams meisje van driehoog achter’ verloor ze al vroeg. Toen ze jong was, optrad, aanbeden werd, waren er mannen en geld om een buitensporig leven te leiden. Nu is ze oud, met de bijbehorende kwalen en platzak en heeft spijt dat zij zich zelf altijd te kakken zette en tot een karikatuur maakte.Maar het is te laat en accepteer dat nu ook eens. Wil je bij Rtl voor je kunne of uit medelijden?? Dochterlief kan haar inderdaad niet helpen, zij is het product van een te vrije opvoeding. En zie t resultaat.

 47. Karel

  Dus als ik goed begrijp moet je om diva te worden vooral heel veel in het rondte wippen en geen zangtalent hebben.

 48. TamaraXX

  Werkverschaffing voor uitgerangeerde bejaarde C artieste?

 49. Henny Huisman

  Hallo lieverds

  Patries zou inderdaad wel wat kunnen leren van Anita Meier…

 50. Henny Huisman

  Lieve Patricia,

  Neem dit aan van ome Henny…

  Het leven is veel meer dan glitter en glamour.
  Innerlijke vrede en balans, daar draait ’t om…

  Ga eens mediteren, volg een yoga cursus, probeer tot rust te komen…

  Dat zal je goed doen…

  Liefs,
  Henny

 51. pastoor Justus uit Schin op Geul

  @ Henny Huisman, u bent een kind van god, u weet dat er meer is tussen hemel en aarde tussen radio en tv , tussen uw drummers jaren bij Lucifer en Soundmixshows,
  u zegt zoveel goede dingen, in tegenstelling tot de onnozelaars, de zedeloze, en de heidenen, die altijd zoveel zeggen , zonder eigenlijk iets te zeggen !
  en wat Patricia Paay betreft
  God zal haar zonde uit het verleden vergeven , ieder mens krijgt van onze lieve heer een tweede kans! U ook meneer Huisman , Want wij hebben zeer goede relaties met de KRO, Frater Fanancius zal wel eens met zijn broeders praten! Ja wij hebben mooie herinneringen aan de KRO, en wij waren graag te gast in de Emmastraat de radio studioos en oh wat een heerlijke tijd toch en wat Particia Paay betreft Wij paters zullen haar dan ook hartelijk ontvangen, als ze onze uitnodiging wil accepteren , om twee weken totale afzondering mee te maken, kom in het reine Patricia in een wereld van rust, u zal herboren wederkeren en een andere kijk op de wereld hebben gekregen

 52. Lorelei

  “Paay, die jarenlang samen met Connie Breukhoven en Patty Brard tot de drie grootste diva’s van het land gerekend werd…”
  Ik geloof mijn ogen niet. Waar ik vandaan kom, is een diva iets heel anders. Een diva was Judy Garland, Marlene Dietrich of Maria Callas. Wijven die iets konden. Nee, die veel konden. Meer dan veel. Zijn waren bijna goddelijk en de allerbesten in hun vak, met dus meer dan genoeg reden om zich buitensporig groots te gedragen. Maar, wanneer je urine drinkt voor de camera en je al 700 jaar geen hitjes meer hebt gehad, en je amper boven de status van een verlepte ordinaire ‘fag hag’ uit komt, ben je echt geen diva. [Diva… van het Italiaanse woord: goddelijk.]

 53. TamaraXX

  Lorelei! Prachtig gezegd! Dat wijf is geen knip voor haar neus waard,is niet meer of minder dan een slettebak. Daarnaast liegt en bedriegt ze alles bij elkaar om maar aandacht te krijgen….

 54. RitaKorita

  Vreselijk ordinaire kermisklant…snap niet dat een producer haar nog in een programma zet. Niemand wil die overjarige nep barbie nog zien. Walgelijk wijf.

 55. Angelus

  DIVA? ze kan beter DIVAN genoemd worden. Heel Rotterdam én Hilversum heeft erop gelegen. Nu kraakt ze in haar voegen en is ze zo goed als failliet maar word ze toch weer in beeld gebracht. Armoe troef en die vorige domme dochter van haar ook.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.