Patricia Paay: ‘Desnoods op krukken naar tv-studio’

Er is Patricia Paay veel aan gelegen om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan in de tv-wereld nu ze is ontslagen uit haar zorghotel. Er moet brood op de plan komen. Dat geeft de diva aan in gesprek met de Party. Paay, die jarenlang samen met Connie Breukhoven en Patty Brard tot de drie grootste diva’s van het land gerekend werd, is ambitieus. De nieuwe RTL-baas Peter van der Vorst mag haar bellen voor een leuk contract. “Desnoods ga ik op krukken naar de tv-studio“, geeft ze aan.

Het ziet er volgens Paay goed uit. “Ik kan zelfs al even zonder krukken staan, dus dat moet geen probleem zijn. Ik heb al een klus te pakken; binnenkort zijn de eerste opnamedage van Ranking the Stars.

BN’ers die meedoen aan Ranking the Stars zouden 2.000 euro per aflevering krijgen. De kassa kan dus weer gaan rinkelen. “Robbert en ik beginnen aan een nieuw hoofdstuk in ons leven. Onze droom is om, zodra ons huis is verkocht, richting de Randstad te gaan.”

Ze wil van het Brabantse Wernhout naar Leiden verhuizen. Die stad ligt dichterbij Amsterdam en Hilversum. “Maar eerst een koper zien te vinden voor ons huis.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen