Ook blonde zanger Thomas Berge in Expeditie Robinson

De blonde zanger Thomas Berge, die na zijn Neckermann-single Mijn luchtballon een BN’er werd en sindsdien ook vaak als kandidaat op tv verschijnt, doet mee aan het eerste RTL 4-seizoen van Expeditie Robinson. Dat heeft de zender gisteren onthuld in RTL Boulevard. Het is voor alle betrokkenen even wennen, want Robinson is komend seizoen niet op RTL 5, maar op vlaggenschip RTL 4 te zien. Het heeft alles te maken met de rooftocht van John de Mol door de programmastal van RTL.

Expeditie Robinson gaat het opnemen tegen de van RTL naar SBS verhuisde Linda de Mol-show Miljoenenjacht, dus er is de zender veel aan gelegen om hoge kijkcijfers te scoren. Net als altijd hoopt RTL om de kijker warm te krijgen door het kandidatenveld verspreid over een aantal weken bekend te maken.

Naast Thomas Berge werden gisteren in Boulevard ook de namen van presentatrice Kim Kötter, rapper Akwasi en Allsecur-reclameman Tim Coronel bekend.

Eerder kwamen al de namen van Frank van der Lende (radio DJ), Dionne Slagter (OnneDi, YouTuber), Jaap van Deurzen (RTL Nieuws verslaggever), Anita Heilker (zangeres, ex-Dolly Dot), Rob Geus (presentator), Mariana Verkerk (catwalk coach/model agent), Kelvin Boerma (Kalvijn, Youtuber), Shary-An Nivillac (zangeres), Rijk Hofman (broer van), Yvette Broch (ex-profhandbalster), Hugo Kennis (tv-kok) en Fien Vermeulen, Eva Koreman en Eva Cleven (radiopersoonlijkheden) naar buiten.

RTL maakt op vrijdag 23 augustus de laatste twee deelnemers bekend. Het nieuwe seizoen gaat vervolgens op zondag 1 september in première op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen