NPO-celebrity Frits Sissing twee uur achter elkaar op tv

Het belooft een leuke tv-avond te worden, want tv-ster Frits Sissing is niet één, maar twee uur op tv. Na zijn megahit Tussen Kunst & Kitsch volgt hij met het gezellige programma Musical Sing-a-Long 2019, de traditionele vooruitblik op het aankomende musicalseizoen. Wordt dit de grote Albert Verlinde-show – als baas van Stage is hij immers marktleider als musicalproducent – of komen er ook kleinere producties voorbij? Ja, zegt Sissing. “Het doel is zo breed en volledig mogelijk te zijn.

Producenten kunnen hun producties zelf aanmelden, legt Sissing uit in de Avrobode. “Op basis daarvan maakt de Sing-a-long-organisatie een keuze. Daarom hebben we bijvoorbeeld ook een optreden uit de musicalklassieker Company. Sondheim staat niet bekend om z’n meezingers, maar het hoort wel bij de musicalopvoeding.

De Musical Sing-a-Long focust op de eerste helft van het nieuwe seizoen. “We krijgen voorproefjes uit nieuwe musicals als Verliefd op Ibiza, Kinky boots en Haal het doek maar op.

Sis heeft er zin in. “Dit wordt de 14e editie die ik mag presenteren, voor de vierde maal met Romy met wie het inmiddels helemaal vertrouwd voelt. Het is heerlijk om na de zomerstop te mogen beginnen met zo’n groot live-evenement waar duizenden mensen van genieten.

Dit jaar zijn we ook nog eens terug op het Museumplein na jaren op het Oosterdok. Dus als musicalliefhebber kan ik me geen betere start van het seizoen wensen.

Tussen Kunst & Kitsch is om 20.25 uur en de Musical Sing-a-Long om 21.15 uur te zien op NPO 1.

Foto: Avrotros, Ruud Baan

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen