John de Mol bemoeilijkt seksleven Hans Kraay jr.

John de Mol bemoeilijkt het seksleven van Hans Kraay jr. door Veronica Inside niet zoals vroeger tot 22.00 uur te laten duren, maar tot 22.30 uur. Dat zegt de voetbalanalist in gesprek met Volkskrant Magazine. Kraay heeft seksavonden met zijn vrouw. “Een dolle duikavond, waar ik het bij Veronica Inside weleens over heb. Dat zijn speciale avonden met mijn vrouw, meestal op maandag. ‘Snel naar huis’, zegt Sofie dan. Ze bereidt zich fantastisch voor: jarretels, kaarslicht, champagne“, vertelt hij.

De Mol zit die dolle duikavonden echter in de wek. “John de Mol is onze dolle duikavond aan het verzieken. Bij RTL duurde voorganger Voetbal Inside tot tien uur, tegenwoordig is het half elf.”

Half elf is wel érg laat, vindt Kraay. “En als ik later dan half twaalf thuis ben, gaat er een grote streep doorheen, want dan slaapt Sofie.”

Onlangs heeft ze een klein briefje naar John de Mol geschreven: ‘Beste John, zou Veronica Inside, in het kader van het voortbestaan van de dolle duikavond, weer tot tien uur kunnen duren? Vriendelijke groet en een klein kusje, Sofie.‘”

Het Volkskrant-interview met Hans Kraay jr. kunt u lezen via Blendle.

Foto: FOX Sports / Bas Losekoot

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen