Herstelde Rob Trip gaat één interview geven

Rob Trip wist veel kijkers maandag te plezieren met zijn onverwachte comeback op televisie. Na een maandenlang gevecht tegen prostaatkanker is hij weer te zien als host van het Achtuurjournaal. Veel media zijn nieuwsgierig naar de nare tijd die hij beleefd heeft, maar de presentator zit er niet op te wachten om daar overal interviews over te geven. Hij heeft daarom besloten om het bij één uitgebreid interview te houden, waarna hij weer over gaat tot de orde van de dag bij zijn werkgever NOS.

RTL Boulevard probeerde om Trip te spreken te krijgen, maar slaagde daar niet in. “Rob laat weten dat hij al het medeleven van de kijkers en vakgenoten hartverwarmend vindt, maar dat hij de komende periode geen interviews doet, behalve binnenkort wel in de NRC eenmalig“, aldus Luuk Ikink.

Ikink begrijpt wel dat Trip ervoor heeft gekozen om de media op deze manier af te poeieren. “Gewoon één keer zijn verhaal.”

De terugkeer van Trip bij de NOS komt voor de omroep op een gelegen moment, omdat Dionne Stax juist nu de omroep verlaat.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen