Art Rooijakkers neemt Van der Vorst Ziet Sterren over

Geplaatst op wo 21 aug 2019 om 19:01

Art Rooijakkers krijgt na het enorme Zomer Met Art-debacle opnieuw een interviewprogramma op RTL 4. Hij gaat de opvolger van Van der Vorst Ziet Sterren presenteren. Dat is vanavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. Nu Peter van der Vorst tv-baas van RTL is geworden, is hij gestopt met al zijn programma’s. Ziet Sterren gaat door met Rooijakkers aan het roer. “Ik vind het spannend, eervol en heel bijzonder dat hij me hiervoor gevraagd heeft“, vertelt de presentator.

Het programma zal erg op Ziet Sterren gaan lijken. “Ik zal ook een portretten programma maken over bekende Nederlanders waarbij ik met ze meeloop en dat mag ik op mijn eigen manier invullen.”

Het is nog niet bekend hoe de show gaat heten. “Het wordt echt de opvolger van Van Der Vorst Ziet Sterren, maar met een andere naam. Daar zijn we nog niet over uit.

De andere programma’s van Van der Voest, Verslaafd! en Married at first sight, worden overgenomen door Ewout Genemans en Carlo Boszhard.

Foto: RTL
49 Reacties op “Art Rooijakkers neemt Van der Vorst Ziet Sterren over”


 1. S. Stokvis

  Art ziet sterretjes… zin in

 2. Beste paard van stal

  Jammer dat men van de buitenlandse sterren is afgestapt. Die Nederlandse sterren interesseren me echt niets. Zal wel te duur zijn?

 3. Wilhelm

  Man, man, man…..
  En dan maar denken dat john de mol slechte beslissingen maakt…

 4. S. Stokvis

  Wie is van der Voest trouwens?

 5. #NPO kijker#

  flopperdeflop

 6. alfred

  lekker sterren likken, leuk programma voor de rat

 7. Gerucht

  Art Rooijakkers is gezien in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Het gerucht gaat dat Art mee gaat doen aan de concertreeks van De Toppers. Op de opmerking van Art dat hij geen homo is, reageerde Gérard Joling “Ach dat heb ik de 1e 40 jaar ook ontkent” en op de opmerking van Art “Ik zing vals en kan geen maat houden” reageerde Jeroen vd Boon met “Wie wel dan?”

 8. Ron

  Begrijpelijke keuze. Ik zal er niet naar kijken, maar ik denk dat hem dit beter past dan het ‘gedrocht’ van een talkshow wat hij nu pleegt te doen. Maar ook hierin; alles valt of staat met de gasten/geportretteerde.

 9. huub hangop

  neem je camping tafel maar en blijven oefenen op zoutloze vragen

 10. huub hangop

  neem je camping tafel maar en blijven oefenen op zoutloze vragen dag hoor

 11. Bob

  Prima keus!

 12. L.

  Dit kan hij denk prima! Goede keuze. Die talkshow was echt niet alleen een flop door Art. Ook de keuzes van de redactie en de opzet waren gewoon niet goed. Hoewel Art misschien wel wat “gewicht” mist om een talkshow te dragen.

 13. Marry Hens

  Ach, Art is gewoon een prettig persoon. Ik gun het die jongen van harte.

 14. Johnny👀

  Laat die Art het sterretje van zijn vrouw maar bezoeken ,wat doet die man zonder talent toch op tv?

 15. Kird

  Mooi dat iemand anders het gaat dienb

  Van der vorst zijn manier van vragen en zuigen en ooh wat zijn wij toch goede vrienden aanpak is uitermate irritant

  Een heel eng misselijkmakend mannetje is het 😴

 16. Hockeydames

  Tien-Nul, Tien-Nul, Mora Kipsalul!!!

 17. Norvo

  Arme Aran Bade en ach, ach… Koos van Plateringen.

 18. Lies

  Kadootje ter compensatie van het Expeditie Robinson debacle?

 19. Ad Visser

  Ik kan me voorstellen dat Art komende vrijdagavond zelf sterretjes ziet van vermoeidheid. Het waren 10 desastreuze weken voor Art en RTL.

 20. Henk

  Ik denk dat Art dat heel goed kan maar hij heeft wel minder connecties in het wereldje en ook minder interesse in bv Anita Meijer….. dus het is Ff afwachten.

 21. Ad Visser

  Keek net even in de tv gids. Alleen maar herhalingen vanavond op RTL 5 en 8. Ongelooflijk. Ongelooflijk. Ongelooflijk. Ongelooflijk. Ongelooflijk.

  Alleen maar herhalingen. Alleen maar herhalingen. Alleen maar herhalingen. Alleen maar herhalingen. Alleen maar herhalingen. Alleen maar herhalingen. Alleen maar herhalingen. Alleen maar herhalingen. Alleen maar herhalingen. Alleen maar herhalingen. Alleen maar herhalingen. Alleen maar herhalingen.

 22. Jaja

  Ik had hier eerder Aran Bade opgezet.

 23. Robert

  Gaat die nou nog een programma om zeep helpen?

 24. Tvkijker

  Klinkt wel logisch toch. Maar diepgaande gesprekken hoeven en hoefden we niet te verwachten.

 25. Tim

  Prima keus. Kan misschien wat journalistieker worden..

 26. Actries van Houten

  @ Jaja 19:46
  Oh please, niet Aran Bade. Dat is een nog grotere ja-knikker dan Van der Vorst en Koos van Plateringen bij elkaar.

  Dan nog eerder Carlijn Boenders. Al zou ik niet weten of zij echt bestaat.

 27. Mink Vaillant

  Die man moet kennelijk zijn uren maken. Met dit programma kan hij niet zoveel mis doen. Gewoon wat voorgekookte vragen stellen, dat lukt Art nog net. Leuk is het alleen niet. Halverwege het seizoen van de buis.

 28. Michielkijkt

  Doodzonde! Weer een mooie RTL titel naar de knoppen door die zelfingenomen kwijlebal. Peter please, doe het niet!

 29. Eric

  Zolang het over koetjes en kalfjes gaat…

 30. Franne Ank

  Tv-kijken is voor hersendode bejaarden. Comateuze mensen die alleen nog maar bewegende beelden kijken. Wat er wordt gezegd of verteld, ontgaat 99,999% van de kijkers. De meesten zijn niet slimmer dan hun kijkcijferkastje.

 31. Kastje

  En Franne, lucht het op?

 32. Ruud

  Prima keus! Art wordt op MC onnodig hard aangepakt!

 33. Bart

  Geen slimme keuze! Had hier Frans Bauer, Aram Bade, Gerard Joling of Koos van Plateringen op gezet.

  Art ook weer over zijn mislukte talkshow, hij vond het in elk geval zelf gewoon leuk om te doen. En we wilden gewoon een leuk zomers programma maken. Het was echter geen zomers programma maar gewoon RTL LN met Art i.p.v. Twan en in een decortje van hout. Er is in al die weken niet geluisterd naar deskundigen of naar kijkers. Niets aangepast en verbeterd aan het format, de setting en de onderwerpen.

 34. Whitedog

  Ik had ook verwacht dat Aran het programma zou krijgen. Grappig dat meerderen hier dat dachten

 35. MediaPrins

  Niemand zit op Fart Rooijkakkers te wachten

 36. BN'er

  RAT kan niets, behalve dolken in ruggen steken.

 37. brom

  Nou, BN’er, daar zijn er meer van. Van die zieke families waarbij de hele familie niets anders kan dan dat.

 38. 123

  MC was altijd toonaangevend, maar is afgedreven tot een ‘clickbait’-pagina. Artikelen missen soms het sarcasme die men vroeger had. Nu lijkt het vooral een spel om ‘links’ en ‘rechts’ uit te spelen, en NPO en Commerciëlen tegenover elkaar te zetten. Het feit dat steeds grover taalgebruik wordt geoorloofd en geaccepteerd toont dat wel aan.

  Jammer, want de sarcastische artikelen zijn het leukst. Het is spijtig dat het een rechts tegen links-kliek is geworden. MC, doe daar wat mee! Neem de controle terug, en breng medianieuws op jullie eigenzinnige, sarcastische manier. Durf ook verantwoordelijk te zijn voor alle haatdragende teksten die in jullie berichten staan. Dat zou deze pagina veel goed doen.

 39. Henri Knap

  @123
  Terecht. Ik dacht het, u schrijft het.
  ‘k Plaats hier wel eens een kwinkslag. Schaam mij soms als een intelligente BN-er op Twitter gewag maakt van een item alhier, en er blijkt een zwak artikel te staan incl. bagger-opmerkingen.

 40. Tv junkie xl

  Tuurlijk had Aran dat programma moeten krijgen. Ik vind hem wel een groot talent. Is ook wel prettig om naar te kijken qua manier van interviewen. Art vind ik gewoon niet echt sympathiek overkomen en te serieus. Blijkt dat zo’n dagelijkse talkshow ook echt te hoog gegrepen is voor hem.

 41. Henny Huisman

  Hallo lieverds

  Het zou toch veel beter zijn om dat programma door Ivo Niehe te laten presenteren? Ooh wacht, da’s waar ook, Ivo doet geloof ik al zoiets…

 42. Jantien Visser

  Ach jé, deukje in het juiste inzicht bij Peter van der Vorst.
  Hoe kan je enig vertrouwen in deze Art hebben? Het is toch nu allang duidelijk dat deze Art beter uit beeld kan blijven. Hij gaat jou hele mooie programma van ‘Van der Vorst ziet Sterren’ kapot maken met dramatische kijkcijfers.
  Net als die andere zgn gewilde ster, Katja toentertijd het prachtige programma Memories vakkundig om zeep heeft geholpen.
  Jammer, jammer, jammer deze keuze voor Art.

 43. Henny Huisman

  Ik wil VALERIO ZENO terug op de buis!!!!!

 44. Roos

  Slechte keus.
  Ik vind l*lletje Rooijakkers in gesprekken niet echt geïnteresseerd overkomen.

 45. Lau

  Vergeet niet dat Art gevraagd is voordat de uitzendingen (en kijkcijfers) van Zomer met Art begonnen. Dat taalprogramma had immers goed gescoord en Art had een verleden met interviewen.

  Persoonlijk had ik ook voor iemand anders gekozen. Frans of Gerard had wel een komische noot gegeven. Had een activiteit gedaan met de gasten in de buurt van hun woonplaats, aangezien Joling en Bauer niet de allerbeste interviewers zijn. Aran Bade is gewoon nog te onbekend, maar wel een belofte als hij zo doorgaat. Koos heeft een lage gunfactor.

 46. Valerio Zeno

  Kiekeboe :-)

 47. Mark

  Hoe gaat dat programma heten dan? Art Ziet Sterren? Rooijakkers Ziet Sterren? Ik zou voor dat eerste gaan: bekt toch lekker.

  Ik had Zomer Met Art overigens Art In Artis genoemd. Leuke woordspeling.

  Zal dat overigens terugkeren volgende zomer? Morgen zullen we het weten of ie aan het het eind van de laatste uitzending iets zegt in de trant van: tot volgende keer/seizoen/zomer.

 48. Freek

  Echt een flinke stap omhoog. Art de BN’er praat met andere BN’ers die iets te verkopen of te pluggen hebben… Why the flying f@ck?

 49. Valerio Zeno

  Art, wil je mijn ‘sterretje’ * ook (over) nemen?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.