Femke Halsema en Thierry Baudet zeggen Beau af

Beau van Erven Dorens heeft voor de eerste uitzendweek van zijn talkshow Beau volgende week diverse topgasten uitgenodigd, maar die hebben hem laten zitten. Dat heeft hij gisteren gezegd in RTL Boulevard. De grote namen kijken eerst nog even de kat uit de boom. “De eerste dagen ga je in elk geval niet Thierry Baudet zien en ook niet Femke Halsema en ook een heleboel andere mensen niet. Die heb ik allemaal gevraagd en die hebben afgezegd. Die komen dus sowieso niet.”

Van Erven Dorens vindt het niet gek. “Ik snap het ook wel. Ik moet nog eerst beginnen en zij weten nog niet of ik daar naakt op kom, ze hebben geen idee. Ze gaan eerst kijken: wat is het? En dan komen ze hopelijk na een paar weken bij mij.”

Het maakt hem wel gespannen. “Ik voel me juist hier weer helemaal als een klein welpje. Aan de ene kant is het angstaanjagend, aan de andere kant is het ook een soort verlangen. Ik vind het mooi om iets nieuws te gaan doen en mezelf uit te dagen.

Het wordt volgens Van Erven Dorens een spannende tijd. “Het is niet het hoogst haalbare, maar het is wel iets wat een soort onvermijdelijkheid is, van: dat moet je nou maar gaan doen. Toen ik die studio vanochtend weer inliep – want elke seconde is het anders – dacht ik: Jezus, wat een nachtmerrie. Mijn naam staat er heel groot en ik voel al die druk van iedereen, van al die bazen, van: ‘Kan dit niet? Kan dat niet?’

Foto: NPO

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen