Femke Halsema en Thierry Baudet zeggen Beau af

Geplaatst op vr 30 aug 2019 om 15:55

Beau van Erven Dorens heeft voor de eerste uitzendweek van zijn talkshow Beau volgende week diverse topgasten uitgenodigd, maar die hebben hem laten zitten. Dat heeft hij gisteren gezegd in RTL Boulevard. De grote namen kijken eerst nog even de kat uit de boom. “De eerste dagen ga je in elk geval niet Thierry Baudet zien en ook niet Femke Halsema en ook een heleboel andere mensen niet. Die heb ik allemaal gevraagd en die hebben afgezegd. Die komen dus sowieso niet.”

Van Erven Dorens vindt het niet gek. “Ik snap het ook wel. Ik moet nog eerst beginnen en zij weten nog niet of ik daar naakt op kom, ze hebben geen idee. Ze gaan eerst kijken: wat is het? En dan komen ze hopelijk na een paar weken bij mij.”

Het maakt hem wel gespannen. “Ik voel me juist hier weer helemaal als een klein welpje. Aan de ene kant is het angstaanjagend, aan de andere kant is het ook een soort verlangen. Ik vind het mooi om iets nieuws te gaan doen en mezelf uit te dagen.

Het wordt volgens Van Erven Dorens een spannende tijd. “Het is niet het hoogst haalbare, maar het is wel iets wat een soort onvermijdelijkheid is, van: dat moet je nou maar gaan doen. Toen ik die studio vanochtend weer inliep – want elke seconde is het anders – dacht ik: Jezus, wat een nachtmerrie. Mijn naam staat er heel groot en ik voel al die druk van iedereen, van al die bazen, van: ‘Kan dit niet? Kan dat niet?’

Foto: NPO
59 Reacties op “Femke Halsema en Thierry Baudet zeggen Beau af”


 1. Drama

  Gordon zal wel langskomen om te praten over zijn verblijf in de kliniek.
  Frans Bauer over The Voice Senior.
  Joling over zijn drukke werkzaamheden voor RTL4.
  enz.enz

 2. Ernie

  NL is echt veel te klein voor twee talkshows tegen over elkaar.

 3. q8

  we hebben ook alleen maar linkse l.lprogramma”s,
  dus als iets afwijkend persoon zo je zomaar in zo een wespennest kunnen belanden,
  ik denk dat beau t anders doet,
  maar ??
  eerst zien dan geloven.

 4. Ron

  Daar zou ik niet rouwig om zijn. Die gasten moet je ook aan Pauw en Jinek over laten, die zijn hier voor. Geen politiek dus.

 5. Ron

  Misschien ook wel een idee om de gast(en)lijst niet bekend te maken voor elke uitzending, alles wordt maar geteased in deze tijd en is door de komst van social media alles al bekend wat er gaat komen. Misschien wel een leuke insteek omdat juist nu eens niet te doen. Voorkomen dat iets vooraf uitlekt hou je toch, maar vertel er in ieder geval niets over in je social media’s. Humberto heeft dit destijds wel eens gedaan. Dat is veel leuker en krijg je nooit vooroordelen vooraf en ga je er als kijker open in.

 6. L.

  Tja, wat wil hij eigenlijk? Het belabgrijkste nieuws van de dag of meer entertainment. Durf te kiezen en laat zien waar je je in onderscheid met Jinek en Pauw. Het vorige Late Night wist namelijk totaal niet wat het nou eigenlijk wilde en dan kan je dus geen kijkers aan je binden.

 7. Ron

  @L: eens. Ik heb alleen maar wat vage steekwoorden gehoord zoals ontroerend, pakkend etc. maar daar kun je niets mee. Misschien toch te bang om afgefikt te worden vooraf, maar dat gebeurd evengoed wel, hoe dan ook.

 8. Bep

  Tja dan moeten we het doen met Hennie Huisman, Viola Holt en Corrie Konings.Waarom floppen die talkshows toch steeds?

 9. man pan

  Wordt weer niets.. Alleen mediageile B-Artiesten en protesterende gekkies komen langs.

 10. Sjaak

  Allemaal narcisten: Pauw, Jinek, Beau en iedere andere idioot die zijn naam groot op de gevel schrijft.

 11. #NPO kijker#

  flopperdeflop

 12. #NPO kijker#

  flopper de flop

 13. Richard

  @ Ron: een soort “My Next Guest Needs No Introduction.” De bezoekers hadden geen idee wie de gast zou zijn en dat kon ook werkelijk iedereen zijn. Obama of Kanye West, Melinda Gates of Louis Hamilton. Je moet dan een beetje geluk hebben als publiek zijnde. Of gewoon via Netflix kijken en de stomme afleveringen overslaan. :)

 14. Zomaar

  Met een door reclames onderbroken talkshow sta je al 2-0 achter bij de concurrentie op NPO 1.
  Het zijn de momenten om de afstandbediening te pakken en de tv uit te zetten.
  Op de werkvloer beginnen ze om 7 uur, op kantoor 9 uur.
  En het zijn de vroege werkers die naar de RTL zenders kijken.
  Vandaar dat de late RTL programma’s op de vrijdagavond laat wel scoren.

 15. dennis

  Bij Beau zullen zijn collega’s komen om te vertellen hoe geweldig rtl is. Was bij late night niet anders was.

 16. Curryworst

  De eerste dagen zal de hele RTL stal wel opdraven om hun fántástische nieuwe programma’s te promoten. Afgewisseld met artiesten uit de braderie-categorie zoals Samantha Steenwijk of Dreetje Hazes.

 17. Insiderc

  Och och wat een zure praat weer, wacht het gewoon eens af voor je iets afbrand. Weet je niet meer dat hij summernights heeft gedaan op rtl? Als vervanger voor Humberto? En dat, dat wel scoorde? Niet altijd zo zeuren vooraf. Als je het hebt gezien mag je een mening geven.

 18. Rachel Polak

  Maar daarvoor neemt Beau in de plaat nietsnutten van het kaliber, Patty Brard, ADHD-Daphne Bunskoek met haar fladderende handjes en haar onduidelijke uitspraak…
  De uitgemergelde Wendy van Dijk, Gordon, Yvon Jaspers…en nog meer van dat afval..
  Daar ga je toch niet naar kijken….
  Dan heb je toch geen smaak als je naar dat soort pulp kijkt…

 19. Ron

  @InsiderC: we geven hier gewoon ons mening over wat bekend is en daar hoort speculeren bij. En dat mag.

 20. Ron

  P.s. een vergelijk met Beau Summernight gaat niet op. Beau bleef in het format van Tan met zijn eigen sausje er over heen en bovendien scoorde het programma toen nog behoorlijk in die tijd.

 21. Trhump nederland is te koop

  Prima …de linkse tokkie Halsema heeft niets anders dan klimaatzeurpietentaal te prediken.

 22. Insiderc

  Wacht eerst maar eens af… mening geven mag.

 23. Frans

  Het wordt de zoveelste flop voor Van Erven D.

 24. Trhump nederland is te koop

  Beau kan beter bij het toilet gaan zitten bij de Bijenkorf. Daar komt zijn talent goed tot zijn recht … en dan ben ik nog mild.

 25. Talpa tokkie

  Floppderflop, Beau hou er nu al maar mee op

 26. anoniem

  Als Thierry Baudet en Femke Halsema naakt op komen, denk ik dat het wel een kijkcijferhit zal worden.. :-)

 27. Beau is niet voor de grote namen het blijft een prutser

  Logisch toch wie gaat er nou naar Beau Gorden en Joling Wendy en Garol Patte en Sterretje is wel het hoogste wat Beau kan halen. Word weer en floppertje hoor dit programma.

 28. Talpa mol

  Zoals eerder gezegd. Beau de onterfde uit Doorn moet gewoon samen met Oemberto Tancode bij de Bijenkorf op de afdeling veel te dure pakken gaan werken

 29. TopofFlop

  Hier zie je hoe schijterig onze politici zijn. Ze weten heus wel hoe Beau een talkshow doet, want hij heeft al diverse (wekelijkse en dagelijkse) talkshows gehad.

 30. D038

  Wedden dat er blok in zit met filmpjes van internet voor de mensen die geen internet hebben?

 31. Sandertje

  Ik hoop dat het een succes gaat worden. Maar helaas ken ik niemand in mijn omgeving die graag naar Beau kijkt. Veel te veel een kakker.

 32. Bart

  @Ron De kijkcijfers van late night waren toen al niet meer goed. Gingen door Beau juist weer een beetje omhoog. Ondanks dat het zomer was. Ze hadden toen na de zomer meteen door moeten gaan met Beau en Marieke. Dan had RTL Late night misschien nu nog steeds op de buis geweest. We gaan het zien maandag! En politiek moet hij natuurlijk ook gewoon doen.

 33. Ron

  Nee politiek moet hij niet doen. Wordt al gedaan en veel beter. Ga nou weer niet die fout maken.

 34. oefff

  Waar heeft Beau verstand van zodat hij diepte kan geven?
  Beau is en blijft niveau Boulevard.
  Verwacht niet meer en je hebt een verlengstuk van Toine, Tan etc.

 35. Bart

  @Ron Kan er heus nog wel een bij hoor. Mits het wel kritisch gebeurd en goed ingelezen. Twee dingen waar het bij Humberto aan ontbrak. Gelukkig had hij zijn uitgekauwde fragmentjes nog. En het ging ook mis bij Twan want die was weer te serieus en je zag de paniek in zijn ogen bij een gesprek met een politicus van tja en hierna moet ik dus 10 minuten met Nick & Simon praten.

 36. Bart

  @oefff Beau bezit wel wat meer kwaliteiten van Tan. En Twan zat gewoon niet op zijn plek in een commerciële omgeving.

 37. Japio

  Uiterst zwak van F. Halsema en T. Baudet. Ik zou tegen de redactie willen zeggen:nodig ze niet meer uit.

 38. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Afgezegd..
  Afgezegd impliceert vooropgesteld dat ze hadden Toegezegd te zullen komen.

  Volgend het panel van de Petteflet (en die zitten er maar zelden naast) is het niet meer dan een luizige flimsy uitnodiging per email geweest van de drie redacteuren die ook Twan en Tan in de afgrond hebben geduwd en was er geen sprake van een afspraak die wegens andere dingen (helaas, helaas) niet door kon gaan.

  In hetzelfde licht hadden de drie nitwits van redacteuren Donald Trump en Kim Jung-Un kunnen uitnodigen en vervolgens hun misgenoegen kenbaar kunnen maken over het feit dat beide heren hun afspraken niet na komen en Beau laten stikken…

 39. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Wie heeft er trek in pannenkoeken?

 40. [MikE]

  Probleem is dat hij diehard links is. De persoon Beau is geweldig, maar hij is gewoon te links!

 41. [MikE]

  En Jensen is weer té rechts. Dus dat is ook weer een andere doelgroep. Er moet iets middenin zijn te vinden. Geen Jensen, ook geen Beau.

 42. MediaPrak

  It”s, the producers stupid. Jinek en Pauw hebben eigen redacteuren zitten in Den Haag. Daarmee haal je politici binnen. Als, ik dit gestuntel, hoor bij Beau… Misschien andere setting, maar het ruikt enorm naar Twan. Hoop gedoe, magere redactie en dito kijkcijfers. Ach Beau mag een beetje poedelen in een kinderbadje en in Jan 2020 weer een project. Talkshows en Blue Circle, geen gelukkig huwelijk.

 43. Wesley

  Mediaprak

  Je schijnt te vergeten dat Blue Circle ook verantwoordelijk was voor de eersste 3 1/2 jaar Late Night met Humberto wat wel succesvol was, dat het daarna bergafwaarts ging lag toch echt aan Humberto en het Stax-drama grotendeels.

 44. Ria v Doesburg

  Ik zou vooral uitnodigen: Peter R. de Vries, Sylvana Simons, Charles Groenhuijsen, Gordon (over zijn afkick-programma), Rob Jetten en Groen-Links politici als Klaver….
  Daar kunnen kijkers geen genoeg van krijgen!

 45. Rabop Inbox

  Jammer zeg. En nu?

 46. Pakalu Papito

  Baudet die ons land gaat verlossen van die trouwstoeten vol köftemobielen gevuld met besnederlanders.

 47. Johan

  Als je alle programma’s van Beau op een rijtje zet waren enkel Beau Inside en Deal or no deal goed voor veel kijkers. Deze man lijkt zo overschat te worden…

 48. Ellen

  Tip tap top… dit wordt weer een flop…

 49. "Veronica Doet Het?....Beter!"; 

  HAHAHA DIE PAKULA PAPITO HAHAHAHA

 50. Denk-na

  Gasten die bij deze wannabe kakker het meest zou passen: Gordon, Jensen, Lexmond, Brard, Santegoed en de rest van Boulevard. Allemaal super- en multi talenten!

 51. TRT doet Veronica

  Ahhihiihah pukala pupati köftemobilen, ben seni çok seviyorum lieverd. Kusje.0

 52. aammehoela

  Wil Beau nog wel een kans geven. Zal van de gasten en actualiteit afhangen. Uiteraard zap ik wel gelijk 8 minuten weg als de reclame begint en ik denk dat velen dat gaan doen. Of ze dan weer terugkeren hangt dus van welke gasten hij ontvangt en wie Pauw of Jinek aan de tafel hebben zitten.

 53. west observeert

  Beau gaat het helemaal maken met deze show. Het zal niet direct torenhoog scoren, maar gestaag stijgen.
  Jinek Late Night en Pauw Late Night, de 2 kopieën van RTL (Tan) Late Night zullen kijkers kwijtraken. Zeker als ze een half uur eerder beginnen.

 54. Ad Visser

  Talkshows met reclame erin is dodelijk

 55. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Ad heeft helemaal gelijk.
  Het ligt niet aan Beau, het ligt aan de commercials tussendoor.
  Dat heeft zo’n beetje iedereen en z’n moeder verklaart hier op MC en ze kregen altijd gelijk. Tan ging stuk en Twan ging stuk. Het was trouwens ook nogal bizar dat lawaaipapagaai Patsy de Patsy Brad aan de desk ging zitten. Dat had niet gehoeven, het tijdstip is voorlopig een beetje besmet geraakt door haar.

 56. BRAAK

  Beau gaat ook stuk, redenen: Te veel reclame en men is voormalig omroeprebel Beau met zijn taalgebruik en voorkomen zat, one flop in the making, de eerste gasten hebben al afgezegd, een trend, want velen zullen volgen, omdat ze die Beau niet moeten, omdat hij lid is van het elkaar matsen circuit en de kijkers die steeds weer bekende koppen zat zijn.

 57. No. 14

  Niet meteen de witte Humberto afbranden. Zwartmaken kan altijd nog…;-)

 58. Bart

  @No. 14 Beau is in zo’n beetje alles wat Humberto niet. De 2 mogen elkaar niet.

 59. horloge

  In tegenstelling tot wat Beau zelf denkt, mogen mensen hem helemaal niet. Dus of die show gaat slagen? Zegt U het maar.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.