Eva Jinek bespreekt haar nieuwe concurrent Beau

Geplaatst op za 24 aug 2019 om 9:40

Eva Jinek had gisterenavond twee gasten in de studio met wie ze praatte over het nieuwe tv-seizoen: Angela de Jong en Carlo Boszhard. Ze bespraken een hele rits aan nieuwe programma’s en daarbij kwam natuurlijk ook de nieuwe latenight-talkshow Beau van Beau van Erven Dorens voorbij. Over ruim een week staat Beau recht tegenover Jinek. “Op 2 september begint Beau met zijn nieuwe talkshow, mijn concurrent. Heb je er veel vertrouwen in dat het goedkomt?“, vroeg Jinek.

Angela de Jong daarop: “Ik ben een fan van Beau en als RTL vasthoudt aan de talkshow die ze altijd gemaakt hebben, dan is Beau volgens mij de enige die er een succes van kan maken, want Beau is degene waar je de televisie voor aanzet. En dat heb je nodig, een personality die de gesprekken die misschien niet eens zo spannend zijn naar een hoger niveau kan tillen. Dat gaat met Beau gebeuren. Ik ga wel kijken en ik ben echt heel benieuwd.”

Jinek: “Denk jij dat het gaat lukken, Carlo?

Boszhard: “Tegenover jou wordt het heel moeilijk. Tegen Jeroen Pauw wordt het misschien beter…

Jinek: “Hij wil geen tafel. ‘Fuck de tafel en ik wil ook geen desk’, heeft hij gezegd.”

Boszhard: “Ja, maar jij hebt ook gemerkt dat je die tafel nodig hebt om een soort structuur in je programma te houden, dus ik hoop wel dat die tafel weer terugkomt.”

Jinek: “Voor de gasten is het gewoon heel fijn dat je aan een tafel zit en houvast hebt.”

Boszhard: “Ik zou een duo doen. RTL 4 had altijd succes met Jeroen en Loretta, toen Barend en Van Dorp, met Carlo en Irene. Altijd een duo. Ik vind jou ook leuk met Jeroen Pauw, want dan zit ik naar jou te kijken en naar Jeroen. Dan zie ik wat hij denkt en andersom.”

Tafelgast Leo Alkemade: “Ik vind Eva leuker dan Jeroen, dat zeg ik goudeerlijk.”

Jinek: “Ik hou van Jeroen, ik hou van Jeroen! Hij is binnenkort ook weer terug.”

Foto: KRO-NCRV
47 Reacties op “Eva Jinek bespreekt haar nieuwe concurrent Beau”


 1. Bart

  Eens met Angela maar als het een zelfde talkshow blijft als RTL Late night/Zomer met Art en als het achter de schermen niet veranderd dan gaat het heel moeilijk worden voor Beau. Al hoop ik dat niet. Beau had altijd al op die plek moeten zitten. Sinds ze weer met een nieuwe late night gingen beginnen.

 2. #NPO Kijker#

  Carlo Boszhard zag wit onder zijn neus en vetklep was een negatieve ………

  Angela was nog dikker geworden en Carlo was weer eens zeer irritant.

 3. MC bezoeker 34

  Tot ergenis van een heleboel kijkers vind ik het juist fijn als het tv-seizoen wordt doorgenomen (eigenlijk nog helemaal niet gebeurd), alleen zou je wel iets meer diepgang in zo’n gesprek willen hebben. Dan blijkt toch dat Angela niet zo’n kenner is van televisie, waardoor het blijft hangen in het lukraak bespreken van een aantal titels. Je wilt juist een analyse op het eerste gedeelte van de programmering (inmiddels bekend) en hoe de verschillende omroepen er per avond voorstaan t.o.v. elkaar. Daar komen die titels dan vanzelf bij naar voren.

 4. Ria

  Ah Angela is weer terug uit haar zomerslaap. Viel het op dat ze vrijwel niks zinnigs had te melden? Dan hoor ik liever alleen Carlo, heeft wel verstand van zaken!

 5. Sjaak

  Was Jinek weer aan het zeuren hoe slecht Trump is?

 6. ome h

  Nee

 7. Bart

  @Ria Je kan over het nieuwe tv seizoen ook nog niet zoveel zeggen. Het schaakspel moet nog gespeeld worden. Beide hebben er verstand van.

 8. Paolo

  Die blikken van de Jong naar de overkant van de tafel, tijdens het interview van Jinek met politica en diplomaat S. Kaag waren geweldig. Alleen vrouwen kunnen op die manier naar vrouwen kijken. Hoe non verbaliteit bijvoorbeeld te ondertitelen???? Dat zou pas mooi zijn als dat mogelijk was. Kaag is rustig, evenwichtig en enorm intelligent. Ze wordt niet voor niets getipt als MP …ooit.
  Misschien is de partij te klein om die te leveren, maar het gaat over kwaliteit ( van kandidaten).

 9. Remi

  Latenight-talkshow zie ik hélemaal zitten.

 10. By the way

  Non verbaliteit ondertitelen is nutteloos

 11. Otto van Amerongen

  Walgelijke tv. Jinek moet haar linkse muil houden.

 12. Minder of Mirjam

  Npo kijker heeft zijn pillen ook weer niet ingenomen. Wat een debiel is hij.

 13. Paolo

  @By The way,

  Het was ook maar een gedachtenspinsel. Vergeet echter niet dat in een (gezicht) uitdrukking vaak veel meer zit dan in woorden.

 14. Bart

  Jammer dat Man bijt hond, Wendy van Dijk, Gordon en NPO3 niet aan bod kwamen. Ook niets over de terugkeer van Nick & Simon bij AVROTROS. Wat belachelijk is dat ze deze 2 en Kees weer terug hebben gehaald omdat Frans Bauer naar RTL4 is overgestapt.

 15. Zomaar

  Beau is een acterende presentator, dus afwachten of dat voor een langere termijn zal werken.

 16. Pro Du Cent

  @Zomaar Inderdaad, Beau is een presentator die ook wel eens acteert. Dat in ieder geval veel beter dan al die acteurs die denken dat ze ook kunnen presenteren (en nog erger al die tv-baasjes die dat ook denken).

 17. Lau

  @Bart; eens, Nick en Simon gaan gigantisch floppen bij de NPO. SBS kan ze dan op oproepbasis terugvragen en ze enkel en alleen inzetten voor “De Zomer Voorbij” en er dan een tegenhanger van maken van Beste Zangers. Indien nodig kan dan altijd nog de concertregistratie uitgezonden worden.

 18. Henk

  Ik vind Eva erg goed en Angela had inderdaad niet zoveel te zeggen.Ze had nog even vakantie moeten houden.Ik ben wel fan van haar columns maar ze moet niet op tv.

 19. Bart

  @Lau Met Frans Bauer naar RTL4 waren ze eindelijk een af van dit soort programma’s bij de NPO die gewoon bij de commerciëlen thuis horen en dan gaan Nick, Simon en Kees weer terughalen. Echt heel raar en dat de NPO haar goedkeuring dan voor geeft. De Zomer voorbij zou goed bij SBS6 passen.9

 20. Ron

  Het komt niet alleen door Beau goed met een talkshow. Daar zijn meer ingrediënten voor nodig. En hier loopt Angela al te draaien want dat heeft ze eerder ook al aangegeven. Maar het blijkt nu dat er dus niet veel gaat veranderen. Ook Carlo gaf aan dat Beau wellicht misschien helemaal niet van een tafel af stapt. ‘Die tafel moet toch terugkeren, het is de basis’ of iets van die strekking zei hij gisteren. We gaan het zien, maar alles valt of staat met content en daar veranderd een Art, Huys of Tan helemaal niets aan is gebleken….

 21. Ni|

  Nietsnut Bart is overduidelijk jaloers.

 22. Ni|

  Ron, forget it. Beau flopt genadeloos.

 23. Ad Visser

  “Inteelt bespreekt inteelt”.

  Nu, dan weet je op voorhand de uitkomsten wel. Kan het zijn dat ik de gewone kijker gemist heb aan tafel?

 24. Timo de zridder

  @Bart ik geef Frans Bauer nog steeds groot gelijk dat hij overstapt van de NPO naar RTL. Hij wilde niet langer speelbal zijn in de ‘geen entertainment bij de NPO’-discussie.

 25. JAN

  @Ad Visser. Wat doe je nu eigenlijk on omroepland? Volgens mij heb je bar weinig te doen!

 26. Ad Visser

  Klopt Jan. TopPop is voorbij. Herhaal nimmer een oud format. “Dood in de pot”. En totaal gebrek aan vernieuwing.

 27. Bart

  @NI 10:41 Op wie of wat zou ik jaloers moeten zijn? Je hebt het vast over je zelf? Bij het woordje nietsnut al. Net als je reactie op Ron. Totaal niet onderbouwd. Je weet het helemaal en roept maar wat. Gewoon lekker wegwezen hier!

 28. anonymous

  Beau kan een goede talkshow worden maar dan met RTL wél voor
  een nieuwe redactie kiezen en niet steeds de RTL gezichten laten opdraven.
  Anders wordt dit ook een flop.

 29. Cees

  Wat zit die Carlo toch overal doorheen te kwaken. Engnek.

 30. Ad Visser

  Beginners fout 1. Heb nimmer reclameblokken in een talk show.

  Beginners fout 2. Als een talkshow niet werkt, blijf het dan niet keer op keer proberen. Alleen ezels doen dat.

 31. anoniem

  wat een zuig lik en klaar komen reactie

  Angela

  met andere woorden

  als Angela de Jong het zegt dan is het kassa

  smeerlap angela je bent geen fan van Hans je baas op de redactie

  met zijn nep verhaal over olie bol verkopers

  Eva zoek je stuen bij Angela
  Angela zoek je steun bij Eva

  2 zwakke vrouwen, die nooit in de avond uren thuis zijn, nog een laatste, ik hoor jullie het zeggen

  ooit heb ik gelezen dat Angela fan is van Eva en Eva fan is van Angela

  foei

 32. anoniem

  Beau,

  wees voorzichtig

  vrouwen zijn slecht en bereken(d)t

  alleen je MOEDER is te vertrouwen en

  reden een kind gaat niet met zijn moeder naar ….

  06 502 85 297 als je het wil weten …….

 33. Mark

  Angela die zegt dat Beste Zangers de grote winnaar wordt op zaterdag. Programma profiteert wel van het feit dat het na Journaal zit, maar gaat nou ook weer niet naar de 1,5 miljoen of zo. Hooguit 900.000 – 1.000.000. Dancing With The Stars duurt te lang, maar kan eerste uur wel 1 miljoen halen. Ik Hou Van Holland haalt natuurlijk altijd meer dan 1 miljoen, daar kijken gezinnen met kinderen eerder naar dan naar DWTS.

 34. Oma

  Jullie hebben commentaar op art vindt hém juist super goed én gezellige mét beau komt hét ook wel goed maar vindt geen bal AAN Jeroen pauw en jenik

 35. #NPO Kijker#

  Minder of Mirjam
  Sat 24 Aug 2019 om 10:14

  Pilletje vergeten?

 36. Ron

  Hopelijk ook 1 of 2 gasten per uitzending. Geen verzamelplaats voor allerlei hap snap gesprekjes/items. En amusement moet de boventoon voeren. Dus gewoon een echt ander geluid en een andere keuze voor de kijker die hier behoefte aan heeft en wat past bij RTL.

 37. Erwin

  Trump is behoorlijk kut. Jinek mag dat zo vaak roepen als ze wil. Daar hoef je niet links of rechts voor te zijn.

 38. Dolf

  Je denkt toch zeker niet dat ik naar deze wanhoop ga zitten kijken? Zonde van mijn tijd.

 39. Lau

  @Mark;
  Vond ik ook een bijzondere opmerking van Angela. Zo heel hoog scoorde Beste Zangers niet voor NPO1 begrippen, keurig rond het miljoen. Nu is SBS6 erbij gekomen, dus ik betwijfel of het nog boven het miljoen uitkomt. Zeker nu er weinig grote namen in het programma zitten.

 40. Dartsfan

  Beste zangers 900.000
  Dancing with the stars 1.050.000
  Ik hou van Holland 1.150.000

 41. 4608351 5 Willem Thomas d

  Ben ik nu weer de enige kijker die zich rot ergert aan dat achterlijke applaus publiek die voor absoluut keer op keer voor helemaal niets als kippen zonder koppenzitten te klappen! Alsof er voortdurend topprestaties geleverd worden. Amerikaanse smakeloosheid!!

 42. Harige Harrie

  Natuurlijk vindt iedereen daar aanwezig heksje Jinek echt onwijs F.A.N.T.A.S.T.I.S.C.H..
  Wacht nog steeds op de gast die haar een beetje afbrandt. Dat hoort erbij. Jezelf eens zien afgaan.
  Inderdaad dat maffe applaus en domme studentengejuich mag ook wel wat minder.

 43. willem thomas degens

  Ja, hoe krijgt een nuchtere Nederlandse presentatrice zonder schaamrood die mensen zover om haar voetstuk met absurd applaus te versieren?
  Lijkt wel of nuchter denken niet meer samengaat met zulke schreeuw en kabaal programma’s waarin de presentatrice zelfs nog vaak heen praat door dat gekrijs en ge-applaudisseer. Waar is dan onze afstandbediening!

 44. Dolf

  @4608351 5 Willem Thomas d

  Nee hoor, ik erger me al sinds jaar en dag aan het fenomeen klapvee. Ze worden met bussen geronseld en geleerd op commando te klappen. Daar moet je een keer aan meedoen, een ervaring op zich. Als je het spelletje niet meespeelt, word je bijna weggekeken door de animators.

 45. Bart

  Eva gaf mij gisternacht een flink applaus nadat ik haar zinderend tot een hoogtepunt had gebracht en haar inwendig voorzien had van de veelvuldige noodzakelijke eiwitten

 46. gallus

  Wanneer verdwijnen dit soort programma’s?
  Om plaats te maken voor serieuze onderwerpen ZONDER afwisselingmet kolder, voetbal of lachen gieren brullen!
  Met presentatoren, meervoud!, die geleerd zijn en niet over eindeloos voetbal of fietsen.
  Regenwouden in brand en dan vlug brullen over domste onzin! Decadent!

 47. 4608351 5 Willem Thomas d

  In het Overvoorde Hilversumse tv circuit zegeviert het narcisme en de onovertroffen arrogantie van enkele hoofdrol opeisers. Wanneer komt de Mol ook eens aan zijn mediaEnde? Gelukkig hebben wij veel geweldige buitenlandse zenders!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.