Eva Jinek bespreekt haar nieuwe concurrent Beau

Eva Jinek had gisterenavond twee gasten in de studio met wie ze praatte over het nieuwe tv-seizoen: Angela de Jong en Carlo Boszhard. Ze bespraken een hele rits aan nieuwe programma’s en daarbij kwam natuurlijk ook de nieuwe latenight-talkshow Beau van Beau van Erven Dorens voorbij. Over ruim een week staat Beau recht tegenover Jinek. “Op 2 september begint Beau met zijn nieuwe talkshow, mijn concurrent. Heb je er veel vertrouwen in dat het goedkomt?“, vroeg Jinek.

Angela de Jong daarop: “Ik ben een fan van Beau en als RTL vasthoudt aan de talkshow die ze altijd gemaakt hebben, dan is Beau volgens mij de enige die er een succes van kan maken, want Beau is degene waar je de televisie voor aanzet. En dat heb je nodig, een personality die de gesprekken die misschien niet eens zo spannend zijn naar een hoger niveau kan tillen. Dat gaat met Beau gebeuren. Ik ga wel kijken en ik ben echt heel benieuwd.”

Jinek: “Denk jij dat het gaat lukken, Carlo?

Boszhard: “Tegenover jou wordt het heel moeilijk. Tegen Jeroen Pauw wordt het misschien beter…

Jinek: “Hij wil geen tafel. ‘Fuck de tafel en ik wil ook geen desk’, heeft hij gezegd.”

Boszhard: “Ja, maar jij hebt ook gemerkt dat je die tafel nodig hebt om een soort structuur in je programma te houden, dus ik hoop wel dat die tafel weer terugkomt.”

Jinek: “Voor de gasten is het gewoon heel fijn dat je aan een tafel zit en houvast hebt.”

Boszhard: “Ik zou een duo doen. RTL 4 had altijd succes met Jeroen en Loretta, toen Barend en Van Dorp, met Carlo en Irene. Altijd een duo. Ik vind jou ook leuk met Jeroen Pauw, want dan zit ik naar jou te kijken en naar Jeroen. Dan zie ik wat hij denkt en andersom.”

Tafelgast Leo Alkemade: “Ik vind Eva leuker dan Jeroen, dat zeg ik goudeerlijk.”

Jinek: “Ik hou van Jeroen, ik hou van Jeroen! Hij is binnenkort ook weer terug.”

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen