Carlo Boszhard wil tv-show met persiflages en candids

Geplaatst op za 24 aug 2019 om 12:00

De tv-carrière van Carlo Boszhard wordt komend seizoen gereanimeerd en dat heeft hij allemaal te danken aan zijn baas Peter van der Vorst. Hij prijst de werkwijze van de nieuwe zenderbaas, omdat hij veel meer op het niveau van de makers zit. “Voor mij is het heel positief, omdat ik eindelijk weer dingen ga doen. Erland ging weg en dan heb je op een gegeven moment niemandsland. Er is dan een team, die het waarneemt. Peter zegt nu weer: ‘Die gaat weer wat doen en die.'”

Ook Boszhard is door Van der Vorst uitverkoren. Hij vertelde gisteren in Jinek: “Ik heb wel een klik met hem. Wat hij nu gaat doen is zijn zender opbouwen. Ik zie wel in zijn ogen dat hij het echt heel graag wil, maar hij komt nu wel op het moment dat alle kanonnen tegenover elkaar staan, dus hij krijgt het lastig. Maar goed, ik en heel veel mensen gaan voor hem vechten natuurlijk.”

Wat voor een zender wil Van der Vorst gaan bouwen? “Hij vindt het belangrijk dat het uit de personen komt. Hij praat bijvoorbeeld met míj over de volgende stap.”

Boszhard weet precies wat hij graag zou willen doen op RTL 4. “Ik zou wel een grotere versie van De TV Kantine willen. Het is nu 25 minuten, maar ik zou er wel veel meer omheen willen bouwen. Een grote show, ja, maar ook die elementen. Daar praten we over. Maar goed, dat mag ik nu niet zeggen, want anders krijg ik weer op mijn kop.”

Een tipje van de sluier dan? “Dat je bijvoorbeeld meer sketches doet, meer zang, meer zaterdagavondentertainment, wat we eigenlijk niet meer hebben, gemixt met De TV Kantine. Je kan dan sterke inktarts maken. Ik zou ook wel weer goede candids willen.”

Het is ook geen geheim dat Boszhard zijn duoschap met Irene Moors graag weer nieuw leven in zou willen blazen. Momenteel heeft Moors geen vaste werkgever.

Foto: KRO-NCRV
59 Reacties op “Carlo Boszhard wil tv-show met persiflages en candids”


 1. Cees

  Wie heeft Rolf van Haeften binnengehaald bij RTL 4, was dat nog Erland?

 2. Peanut

  Geen idee wie dat is.

 3. Bas

  Wat is toch dat gelul over Rolf van h? Ie and probeert hier al 2 maanden een gerucht de wereld in te helpen in de hoop dat de media het oppakt. Stop ermee! Je plannetje is mislukt!

 4. anoniem

  sorry

  niet gemeen of tegen carlo

  carlo what you see

  what you get

  je bent nu rijp

  om in een bejaarde huis

  vrijwilligers werk te doen

  voor de tv ben je uit ge poept

  door spoelen

 5. Bas

  Als Carlo volwassen is geworden, kan het wel werken. Maar als ik dit lees wil hij weer terug naar de kinder tv die hij 15 jaar geleden maakte. Dat is gedoemd te mislukken!

 6. Gwendolyn

  Inktarts? Of instarts?

 7. Mario

  who the f..k is Rolf van Haaften, nog nooit van die man gehoord.

 8. kelly

  ojee zijn we dan nog niet af van die tvkantine shit tot vervelends toe ben er wel mee klaar mee

 9. kelly

  ojee zijn we dan nog niet af van die tvkantine shit tot vervelends toe ben er wel klaar mee

 10. Rita

  Kan wel werken, mits het met Irene is, op de zondagmiddag en hij zijn lolbroek thuislaat. Wat is dat toch met die zaterdagavond? Alsof iemand met natte haartjes nog hiervoor op de bank gaat zitten, we leven niet meer in de 80’s he..

 11. Paolo

  Carlo,

  Ik wil zoveel!!!!

 12. Richard

  Carlo de vergaande glorie.. met die vieze geverfde baard en stro haren.

 13. Tante Kelly

  Mario, habbibi, over Rolf van Haeften maakt RTL 4 meer bekend op de najaarspresentatie. Ik kan me niet heugen dat een zender of omroep zo schimmig heeft gedaan in het verleden over een nieuwe aanwinst…Wel lekker spannend!!!

 14. ano@niem.nl

  Carlo zou de good old Lotto Show of een revival van de Sterrenshow nieuw leven in kunnen blazen. In de voetsporen van Willem Ruis een grote entertainmentshow maken met lach, dans, sketches, leuke kandidatenkoppels, een goed finalespel en gewoon kneuterige spelletjes tussendoor.

  De sketches kunnen deels bestaan uit stukjes TV Kantine oid en daar kan men ook een spel aan hangen.

  Het enige dat Nederland echt mist is een grote amusementsshow. Dat heeft men in Duitsland en Belgie nog steeds, dus waarom zou het hier niet kunnen?

 15. Roos

  Ik zie liever TV café op de zondagmiddag terugkeren.
  TV kantine vind ik niks aan.
  Het is alleen een verkleedpartijtje met weinig inhoudelijke teksten.

 16. Bart

  @ano@niem.nl Ik denk dat grote spelshows met gewone kandidaten echt nog wel kan werken. Sterker nog, dat daar behoefte aan is. De Lotto show was echter wel erg op de presentator gestoeld en ik denk dat men daar niet meer op zit te wachten. Spelshows moeten om de kandidaten draaien. Zo kunnen De grote Staatsloterij show, Ter land ter zee en in de lucht, The Way of Life show (betere en NL versie van Takeshi’s Castle), Moordspel, Love Letters, Wanted (voorloper Hunted), Sterrenslag, Superchamps, Doet ie het of doet ie het niet (brengt mensen samen op straat), Paul’s Kadoshow etc. zo de buis op.

  Waar Carlo op doelt is een personality show. Dat kan ook werken maar dan moet het ook daarom draaien. Carlo en Irene op de late zaterdagavond live kan wel werken. Met gasten, De TV Kantine, de candid’s, muziek, locatie items en gaos met op zondagmiddag de Day Afther een wat rustige versie met o.a. ook koken erbij.

 17. Royco

  Kippesoep met boerefriet

 18. Jacob

  Carlo blijft in het verleden hangen. In die grote zaterdagavond
  shows zoals Willem Ruijs altijd deed.
  Dat werkt niet meer en dat heeft hij maar niet door.
  De TV kantine; erg leuk, maar ook al over zijn top heen
  Carlo ziet niet in wanneer je met iets moet stoppen op een hoogte punt.

 19. alfred

  oh nee……..zo niet grappig.

 20. ano@niem.nl

  @Jacob ik ben het met je oneens. Die grote shows gaan het juist weer goed doen.
  Je ziet en voelt dat de tijd daar rijp voor is. Een normale rustige show met gewone kandidaten.

 21. Bart

  @Jacob grote shows zouden het nu juist weer goed doen. Al kan het zoals ik hierboven zeg niet meer op de Willen Ruis manier. Of misschien wel maar dat zal dan moeten uitwijzen. Ik ben zelf geen fan van de TV Kantine maar dit programma is zeker niet over het hoogtepunt heen. De TV kantine heeft juist het beste seizoen ooit gehad dit jaar.

 22. Jeroen

  Nu alweer hoog in zijn bol.

  Vreselijke vent.

 23. Boxel Terror

  PSV!!!

 24. amy

  Soort Saturday Night Live met Carlo en gasten.

 25. MediaPrak

  RTL heeft een van nature bange manager op de plek van zenderbaas neergezet. Je zag gister bij Jinek aan alles dat Carlo wel heel erg naar de plek van vd Vorst zat te hengelen. Ik voorzie een (zoveelste) drama op de vooravond bij SBS en in ’t weekend twee vechtende honden (dames) en uiteindelijk NPO1 welke er met het’ bot’vandoor gaat.

 26. R

  Tv maken kan de beste man zeer zeker, maar mijn nekharen gaan overeind staan als ik hem in talkshows en dergelijke zie. Zeker ook bij Jinek gisteren.

  Carlo Boszhard vindt Carlo Boszhard een geweldig televisiemaker. Geen greintje nuchterheid of zelfspot.

 27. Lies

  Leuke aflevering van Jinek gisteren. Mijn perceptie was dat Carlo een soort van Kopspijkers 2.0 voor de zaterdagavond heeft bedacht? Met typetjes enz. Ik zeg: go Carlo !!!

 28. harteloze henk

  Erg leuke uitzending van Jinek inderdaad. Hopelijk wordt Eva een van de hosts van het Songfestival. Met alleen Jan Smit en Dionne Stax wordt het gedoemd te mislukken.

 29. de media

  Als je bv henny huisman terughaalt op de zaterdagavond met een leuke show en gewoon langzame tv,voorbeelden genoeg die scoren, wordt het weer helemaal goed, want die man kan dat nog steeds.Dat heeft niets te maken met leeftijd maar met wat je kan.En de leeftijdgroep die op zaterdagavond kijkt naar tv is ook gewoon wat ouder. Ik snap niet dat ze dat bij bv rtl en sbs niet zien en dat jan slagter dat nou wel ziet.

 30. Zonder Naam

  @de media – Alleen is het wel belangrijk om ook twintigers en dertigers in te werken die in potentie hetzelfde zouden kunnen, omdat Henny ook niet het eeuwige leven heeft. Het mediawereldje lijkt een toekomstige showmaster in Buddy Vedder te zien, maar die praat te nep.

 31. Ted de Braak

  Carlo kan heel erg goed imiteren, maar de sketches in de TV Kantine zijn nooit grappig. Zet er eens een goed schrijversteam op.

 32. Lies

  @Ted de Braak: denk dat Carlo precies weet in welke vorm hij dit moet gieten. Zou een goed format kunnen zijn. Beetje show, humor, sketches, candid camera misschien. Lijkt me een perfecte mix voor een zaterdagavond.
  En haal Irene terug !!!

 33. Marit

  Rolf van Haeften van RTL 4 zou groot zaterdagavondamusement zeker kunnen dragen. Geen ervaring, maar zo naturel. Deze man zou weleens de verassing van het decennium kunnen worden!

 34. Barbara

  @Marit: de Rolf van hoe heet ie ook al weer campagne hier op MC gaat um niet worden. Nobody cares.

 35. JAN

  Heb vandaag een nieuwe tv gekocht , een 8K QLED van 9981 euro bij de Mediamarkt .
  Nou, je weet niet wat je ziet! Ga nu alle zenders met andere ogen bekijken!
  En wat denk je, kreeg zowaar 500 euro korting van die aardige meneer !

 36. dennis

  Wie is Roelof v Haaften? Sprookjes figuur van RTL?

 37. Marit

  ROLF VAN HAEFTEN

  Niet Roelof en ook niet van Haaften

 38. Janneman

  Dan heeft Jan west dus een 82inch QLED gekocht, als het waar is. Een QLED is geen OLED. Iedereen weet dat een OLED de beste kwaliteit geeft.
  QLED is een nep-oled van Samsung. En 8k staat leuk, maar er is geen enkele uitzending in 8k

 39. Lies

  @Marit: fijn voor Roelof.

 40. Ron

  Een soort Monte Carlo naar deze tijd vertaald zou wel leuk zijn. Maar dan wel live. Monte Carlo was semi live meen ik.

 41. De schaamte voorbij

  @Marit
  Sat 24 Aug 2019 om 16:03

  Quote: Geen ervaring, maar zo naturel. Deze man zou weleens de verassing van het decennium kunnen worden!

  @Marit.
  Als ik het goed begrijp beschik je over voorspellende gaven en moet de ‘crematie’ van Van Haeften de ‘verassing’ van het decennium’ worden. Goed om te weten, dan kunnen wij met zijn allen daar rekening mee houden. Trouwens, lekker naturel, zo’n verassing. Bijkomend voordeel: Je hoeft inderdaad niet over ervaring te beschikken.

 42. JAN

  @ Janneman. Ik kom niet ut west, zuid oost of noord maar midden des land

 43. Kenneth

  @De schaamte voorbij. Allicht, maar de vergissing kan geheel aan mijn zijde liggen, heb jij enige moeite met begrijpend
  lezen, meer in het bijzonder het interpreteren van datgene wat iemand te berde brengt. Ach, wat knies ik er ook om, je bent de schaamte per slot van rekening reeds voorbij…

 44. Kenneth

  Liesje, meisje, ik weet zeker dat ik namens Marit spreek als ik mijn excuses aan jou aanbiedt. Je laat maar weer eens blijken, inachtneming dat de lat bij jou al niet hoog lag getuige je eerdere uitwerpselen op deze site, dat je moeite hebt met correctie. Begrijpelijk, met jouw IQ door het leven gaan, stemt ook weinig vrolijk neem ik zo aan en noopt zeker niet tot een zelfverzekerde levenshouding.

  On topic, de Rolf van Haeften zegt mij ook niets, maar geef deze verschijning een kans!

 45. De schaamte voorbij

  @Kenneth
  Sat 24 Aug 2019 om 18:58

  Een welgemeende raad: Ga een cursus Nederlands volgen en neem tegelijkertijd les in toetsenbordbeheersing, kniesoor.

 46. Kenneth

  Ah, @De schaamte voorbij, op welk vlak is mijn beheersing van de Nederlandse taal dan niet voldoende wat jou betreft. Onderwijs mij! Laat mij leren van U.

 47. Rick1711

  Ik vind die De schaamte voorbij zo’n flapdrol. Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen.

 48. JAN

  Valt wel op , er lopen veel zeikers rond die andere hier op hun schrijfwijze de les lezen . Zouden dat werkloze leerkrachten zijn van basis scholen ? Waarschijnlijk zijn ze zot geworden van de jeugd, dat ze met een nervous breakdown thuiszitten , of een burn out hebben ! Om hun tijd de vol te maken, gaan ze dan hier uw schrijf fouten controleren !

 49. JAN

  Oh ja ,,, ik woon niet in west !

 50. Tante Kelly

  @JAN. Ik ben het werkelijk nog nooit in mijn leventje zo met iemand eens geweest.

  Die Schaamte voorbij is de schaamte echt voorbij….#betweter

 51. De schaamte voorbij

  Bedankt voor de welgemeende, genereuze complimenten die ik onlangs mocht ontvangen. Ik ben zo trots als een aapje. Desondanks enige kritische noten:

  @Rick1711
  Sat 24 Aug 2019 om 20:44
  In de onderhavige kwestie moet zeggen door schrijven vervangen worden. Mag ik dat schrijven? Ja, dat mag ik schrijven.

  @Rick1711
  Begrijp je wat ik bedoel?

  JAN
  Sat 24 Aug 2019 om 20:47
  Valt wel op ,
  die andere hier op hun schrijfwijze de les lezen .
  basis scholen ?
  thuiszitten ,
  burn out hebben !
  schrijf fouten controleren !

  @JAN
  Voor jou komt helaas alle hulp te laat. Daar zal ik het verder bij laten in de hoop dat toekomstige correcties van mijn kant jou taalkundig alsnog op het rechte pad kunnen brengen. Immers, waar een wil is is een weg, nietwaar?

  Tante Kelly
  Sat 24 Aug 2019 om 21:05
  Ik ben het werkelijk nog nooit in mijn leventje zo met iemand eens geweest.
  Die Schaamte voorbij is de schaamte echt voorbij

  @Tante Kelly
  Jouw reaguursel gelezen hebbende kan ik enkel concluderen dat je last hebt van onvermijdbare op- en uitdrogingsverschijnselen. Dit heeft uiteraard met je ouderdom te maken. Het is dan ook te hopen dat je binnen niet al te lange tijd de geest geeft, zodat ik jouw eventuele verassing kan bijwonen. Want zoals je reeds schreef: Ik ben de schaamte voorbij!!

 52. Social Chlamydia

  Koekoek

 53. Mick

  Er is maar een Rolf die op de buis hoort en dat is Rolf Wouters, John en directeurtje haal hem op het Talpa schip!

 54. Edwin

  @Mick
  Zinkend schip.

 55. 123

  Diana Matroos weg bij Buitenhof, maar Jort Kelder blijft. Had dat niet andersom gemogen, aangezien Jort Kelder zo’n programma niet onbevangen kan aangaan?

  Hoe dan ook: steeds minder reden om Buitenhof te kijken. Spijtig, want ik volgde het vanaf m’n tienerjaren al graag. Geen idee waarom al deze vernieuwing moet, maar goed, het zal wel ‘nodig zijn’. 🤔🙁

  https://nos.nl/artikel/2298860-jort-kelder-blijft-bij-buitenhof-diana-matroos-weg.html

 56. Ja nee

  Kan Matroos mooi Westrik opvolgen als anchor bij het RTL Nieuws.

 57. Annoniemus

  Die Carlo word steeds dikker , op z’n onderkin kan moeiteloos een zeehond aanspoelen !

 58. Geronimo

  Het gras wil graag groen zijn, de hond wil graag blaffen en Carlo wil graag persifleren en candido zijn. Maar soms gaat het niet meer en ben je uitgepierd. Wie van deze drie zou over de datum zijn?

 59. Trees

  Carlo weet misschien niet dat de kijkers hem niet meer willen zien.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.