Burn-out Miljuschka alweer voorbij, terug in Boulevard

De instorting van Miljuschka Witzenhausen blijkt van korte duur te zijn geweest. Ze zat maandagavond weer op de bank van RTL Boulevard. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Witzenhausen gaf vorige maand aan dat ze is ‘ingestort’ na alle berichtgeving over het proces tegen haar oom Willem Holleeder. Ze kondigde een mediastop aan, die ze uiteindelijk nog geen anderhalve maand heeft volgehouden. Ze zat gisteren alweer te stralen in de studio van het programma.

Presentatrice van dienst Vivienne van den Assem: “Nou, om te beginnen naar jou eerst Miljuschka. Je bent even een aantal weken níet hier geweest. Heel fijn dat je er nu wel bent. Je hebt even wat rust genomen en even wat pas op de plaats na alle heftige berichtgevingen rondom jou, je familie, je moeder. Hoe gaat het nu met je?

Daarop gaf Witzenhausen aan: “Ik heb heel veel gebakken, heel veel gekookt, dat is voor mij altijd de beste therapie. Ik ben back on track. Ik besta wel iets meer uit boter en suiker inmiddels weer, maar hé: c’est la vie!

Van den Assem: “Heel fijn dat je vandaag weer hier bent.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen