Trouwen in het Buitenland is kijkcijferflop op SBS 6

Trouwen in het Buitenland, de opvolger van de hitshow Chateau Meiland, is maandagavond bedroevend slecht van start gegaan op SBS 6. Er keken 188.000 mensen naar de eerste aflevering, goed voor een marginaal marktaandeel van 4,4 procent. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De trouwshow had met MAX Vakantieman op NPO 1 en De Slimste Mens op NPO 2 pittige concurrentie, maar deze score is wel héél erg magertjes. Toch betreft het geen herhaling.

SBS 6 heeft er bewust voor gekozen om ook in de zomer iets nieuws neer te zetten, maar kennelijk zitten alle kijkers al op de camping. Trouwen in het Buitenland is namelijk massaal gemist door de doelgroep.

Nóg droeviger voor SBS 6 werd het om half tien, toen een nieuwe aflevering van Beat the Box werd uitgezonden. Dit programma, waarin wordt geregistreerd hoe gewone mensen in hun eigen omgeving bordspellen met elkaar spelen, trok 73.000 kijkers (1,7 procent).

En dan had SBS 6 ook nog eens een slechte vooravond achter de rug. Klinkt Smakelijk, de opvolger van 6 Inside, trok slechts 84.000 kijkers (3 procent).

Zomer of niet: dit zijn cijfers die SBS 6 kijkcijfermigraine opleveren.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen