SBS 6 test nieuwe presentatoren voor Hart van NL

Het rommelt achter de schermen van Hart van Nederland. Er worden momenteel screentests georganiseerd om nieuwe gezichten uit te testen. Dat bevestigt Talpa Network aan RTL Boulevard. De RTL 4-rubriek onthulde maandag dat er backstage flink wat rumoer is. “Het rommelt achter de schermen bij Hart van Nederland. Die berichten bereikten onze redactie vandaag. Er zouden namelijk veranderingen aankomen en screentests plaatsvinden met nieuwe presentatoren“, zegt Rick Brandsteder.

Hart-ster Evelien de Bruijn reageert als volgt: “Het rommelt altijd in televisieland. Je bent nooit 100% zeker van je baan, toch? En ik denk ook altijd; als er als er een deur dicht gaat, gaat er altijd wel weer een volgende deur open, maar in dat stadium ben ik niet eens.

En Gallyon van Vessem: “Er gebeurt heel veel, maar er is nog geen moment geweest waarop ik heb gedacht; ohjee. We laten het gewoon op ons afkomen. We zien wel wat het dan betekent, maar Hart scoort hartstikke goed. Dus ik neem aan dat ze dat gewoon laten bestaan als hart van de zender.

Zelf laat Talpa weten: “We werken continu aan de optimalisatie van al onze programma’s. In dat kader organiseren we onder andere meerdere screentests en één daarvan is voor Hart van Nederland. Dat daardoor onzekerheid bij collega’s ontstaat vinden we heel vervelend, maar er heeft geen besluitvorming plaatsgevonden.”

Boulevard-host Rick Brandsteder: “Ook bij Shownieuws lijkt er van alles aan de hand, want nog geen twee maanden na het vertrek van Renate Gerschtanowitz legt ook Koos van Plateringen zijn werkzaamheden bij de zender neer. Een opmerkelijke stap, want dit jaar kreeg hij bij SBS juist het voor SBS goed scorende programma De Dag Van Je Leven.”

Foto: William Rutten, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen