RTL wil niets zeggen over gerucht Pauw en Jinek

RTL 4 wil geen reactie geven op het gerucht dat Wilfred Genee heeft gelanceerd over een mogelijke transfer van zowel Jeroen Pauw als Eva Jinek. Dat liet de zender maandagavond weten in RTL Boulevard. Genee beweert dat Pauw en Jinek allebei in gesprek zijn over een overstap van de NPO naar RTL. Het merkwaardige is dat zowel BNNVARA, KRO-NCRV als RTL niet willen reageren op dit gerucht. RTL Boulevard kreeg wél een summiere reactie van RTL, maar geen inhoudelijke.

RTL laat aan Boulevard weten: “Er gaan heel veel namen rond en het speculeren laten we altijd graag aan anderen over. Ons beleid is dat we nooit uitspraken doen over geruchten rond transfers.”

Boulevard-verslaggever Aran Bade: “Ik denk zeker dat Eva Jinek wel kijkt of ze bij RTL eventueel op de late avond iets zou kunnen gaan doen. Ik denk dat RTL dat ook graag wil. Om en om met Beau van Erven Dorens zou een heel sterke avondprogrammering zijn.”

Het AD speculeert er vandaag flink op los in het artikel ‘Talkshowarena op de schop: Waar gaan Eva en Matthijs heen?’, dat u hier kunt lezen. “Eén ding is zeker, verandering is op komst.

Een overstap van Pauw naar RTL is volgens het dagblad niet realistisch. Jinek verhuist mogelijk wél naar RTL óf naar het 19.00 uur-slot van NPO 1, denkt de krant. En het zou volgens het AD zomaar kunnen dat Matthijs van Nieuwkerk na dit seizoen stopt met DWDD en naar RTL overstapt.

Lees ook: ‘Pauw en Jinek stappen allebei over naar RTL’ (gisteren)

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen