SBS 6 begint op 7 september met Ik Hou Van Holland

Het moet dé gamechanger worden van SBS 6: de komst van Linda de Mol en dan met name haar vroegere hitformule Ik Hou Van Holland. Nu is er een startdatum bekend: zaterdag 7 september. Dat heeft Talpa Network laten weten. SBS 6 kwakkelt al jaren en John de Mol is er alles aan gelegen om dat eindelijk eens te doorbreken. Hij heeft daarvoor onder meer zijn zus over laten komen van RTL 4. Haar Ik Hou Van Holland zal straks elke zaterdag om 20.00 uur op zender zijn bij SBS 6.

Alles is lekker vertrouwd, net als vroeger, aldus de zender. “Linda, Jeroen, Guus, een immer enthousiast publiek, vertrouwde spellen en heel veel oer-Hollandse gezelligheid. We hebben er even op moeten wachten, maar na drie jaar is er toch echt een nieuw seizoen Ik hou van Holland.”

Er worden vooralsnog acht afleveringen opgenomen. “Het succesvolle programma staat wederom bol van dat wat ons kikkerlandje zo leuk maakt. Alles draait om kennis op het gebied van amusement, sport, vaderlandse geschiedenis, muziek en de Nederlandse taal.”

Ook de spellen zijn vertrouwd. “Van Geen ja, geen nee, Raad het Lied en Het kazenspel tot de Hollandse Rijtjes en het altijd gezellige Verjaardagsspel. Er is één nieuw spel: het Beeldrijmspel. De kandidaten krijgen dan een bewerkte foto van een bekende Nederlander te zien en moeten daar zo creatief mogelijk op rijmen.”

Guus en Jeroen krijgen elke week steun van zes fanatieke bekende Nederlanders. De teams worden allebei aangemoedigd door hun eigen enthousiaste publieksvak, dat hoopt met een fijne prijs naar huis te gaan.
Ik hou van Holland is dé viering van ons land en een perfecte invulling van de zaterdagavond.”

Ik hou van Holland is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door Talpa Producties.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen