Oud-Boulevard-ster nu adjunct-hoofdredacteur NU.nl

Colin van Hoek, die in het verleden een van de techdeskundigen van RTL Boulevard was, is gepromoveerd tot adjunct-hoofdredacteur van NU.nl. Dat laat de journalist weten in een bericht op Twitter. Van Hoek is heel blij. “Bij NRC krijgen ze straks drie adjunct-hoofdredacteuren en bij de Volkskrant zelfs vier. Bij NU.nl konden we natuurlijk niet achterblijven en hebben we er binnenkort *één*. Misschien ook nog wel leuk om te vermelden dat ik die plek mag gaan invullen 🙏😱.

De NU.nl-bekendheid werkt al geruime tijd bij de nieuwsgigant. “Tien jaar geleden als stagiair begonnen. Je moet er wat voor over hebben 😉.

Hij blijft onder leiding van Gert-Jaap Hoekman werken. “Hij is hoofdredacteur natuurlijk! Ik word adjunct.

Op de vraag of NU.nl nog gekke plannen heeft, zoals het maken van een eigen krant, zegt Van Hoek: “Haha, ik acht de kans vrij klein dat NU.nl een krant gaat maken. Hoewel we dat met het 10-jarig bestaan wel eenmalig gedaan hebben.

Veel mensen feliciteren Van Hoek op Twitter met zijn promotie. “Gefeliciteerd. Heb de app inmiddels van al mijn apparaten afgehaald omdat andere meningen verboden zijn“, laat ene Alexander feestelijk weten.

Haagse Harry denkt dat Colin van Hoek uitstekend past bij deze functie. “Nog meer #LINKSFASCISTISCHE propaganda en #linkseleugens die over het volk worden uitgestort“, geeft hij aan.

En ook Pastoor Verburgh gunt hem het allerbeste. “Is het helemaal gedaan met die indoctrinatie website.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen