Oud-Boulevard-ster nu adjunct-hoofdredacteur NU.nl

Geplaatst op Tue 23 Jul 2019 om 16:15

Colin van Hoek, die in het verleden een van de techdeskundigen van RTL Boulevard was, is gepromoveerd tot adjunct-hoofdredacteur van NU.nl. Dat laat de journalist weten in een bericht op Twitter. Van Hoek is heel blij. “Bij NRC krijgen ze straks drie adjunct-hoofdredacteuren en bij de Volkskrant zelfs vier. Bij NU.nl konden we natuurlijk niet achterblijven en hebben we er binnenkort *één*. Misschien ook nog wel leuk om te vermelden dat ik die plek mag gaan invullen 🙏😱.

De NU.nl-bekendheid werkt al geruime tijd bij de nieuwsgigant. “Tien jaar geleden als stagiair begonnen. Je moet er wat voor over hebben 😉.

Hij blijft onder leiding van Gert-Jaap Hoekman werken. “Hij is hoofdredacteur natuurlijk! Ik word adjunct.

Op de vraag of NU.nl nog gekke plannen heeft, zoals het maken van een eigen krant, zegt Van Hoek: “Haha, ik acht de kans vrij klein dat NU.nl een krant gaat maken. Hoewel we dat met het 10-jarig bestaan wel eenmalig gedaan hebben.

Veel mensen feliciteren Van Hoek op Twitter met zijn promotie. “Gefeliciteerd. Heb de app inmiddels van al mijn apparaten afgehaald omdat andere meningen verboden zijn“, laat ene Alexander feestelijk weten.

Haagse Harry denkt dat Colin van Hoek uitstekend past bij deze functie. “Nog meer #LINKSFASCISTISCHE propaganda en #linkseleugens die over het volk worden uitgestort“, geeft hij aan.

En ook Pastoor Verburgh gunt hem het allerbeste. “Is het helemaal gedaan met die indoctrinatie website.

Foto: RTL
29 Reacties op “Oud-Boulevard-ster nu adjunct-hoofdredacteur NU.nl”


 1. White Angel.

  Succes Colin !!

 2. Paul

  Is dit bericht gecensureerd?

 3. Foelie de Zomer

  Wat zullen de sodomieten hier weer blij mee zijn, kunnen zich weer homo-erotisch verlekkeren aan de zoveelste nicht binnen de media.

 4. Punt

  Ik ben totaal niet van al die Robert Jensen-achtige reacties a la ‘indoctrinatie’, maar ik vind het wel zeer vreemd dat nu.nl bepaalde meningen niet toelaat. Onlangs ook of 5G schadelijk zou zijn. Je mocht dit niet bevestigen. Is het niet de kern van het maatschappelijke en wetenschappelijke debat om bestaande inzichten aan te vechten (mits met goede argumentering)?

 5. Nope

  Rechts geluid willen ze niets van weten bij nu punt nl.

 6. Paut Pielusma

  Geweldig nieuws en oh ja de wereld warmt NIET op Colin.

 7. Patrick

  Heel fijn om te weten en fijn voor hem, geen idee wie het is, maar succes dr mee

 8. Sjaak

  Nu.nl is toch dat media bedrijf dat alleen linkse meningen wil laten horen? Je mag alleen maar zeggen dat het klimaat heel erg is en dat we binnenkort allemaal niet meer leven.

 9. David

  @Foelie: Jij bent best een held, lekker anoniem generaliseren. Ik kijk echt tegen mensen als jou op. Wat een voorbeeld ben jij. Applaus.

 10. Misutoria

  Die Colin spoort van geen kant, vreselijk naar ventje.

 11. Henk

  Talpa Network vaagt Colin helemaal weg straks.

 12. Famke

  Dat nu.nl en dat nujij zijn vreselijke sites. Het lijkt Noord Korea wel met al die beperkingen en vooringenomen standpunten.

 13. tim

  Vreemd dat MC het altijd over sterren heeft.

 14. M00i

  Haha, al die zure mensen huilie huilie doen omdat ze op nu.nl niet kunnen roepen dat de aarde niet opwarmt. Iets wat gelijk staat aan roepen dat de aarde plat is. Al die feitelijke informatie is ook echt zó links, bah! …

 15. Mike

  NU.nl een foute site. Censuur en het verwijderen van berichten die ze niet zint.

 16. Mike

  NU.nl doet alsof 5G niet schadelijk is. Alle kritiek op 5G is verboden en wordt gecensureerd. Aan wat voor landen doet dit je denken.

  NU.nl is en schandvlek.

  Neem absoluut niets serieus wat je op NU.nl lees!

 17. AD (Angela's Dagblad)

  Heerlijk hapje is het. Jammer dat hij een vriendin heeft. Hij is Bijna net zo heerlijk als TV Godin Angela de Jong. Alleen minder sexy, spraakmakend, avontuurlijk en hyper intelligent als ZIJ.

 18. Nick R.

  Ultra linkse pr0pagandasite. Niet alleen gevaarlijk vanwege de eenzijdige berichtgeving maar ook vanwege de fascistoïde censuurdrang.

 19. Bobby Eden

  NU.nl is een aflopende zaak

 20. Eikenprocessierups

  Michiel Vos is de allergrootste l*l van NL.

 21. mart

  Geestig dat hier alle berichtgeving rond 16 uur altijd ophoud. Gaat de stagiaire dan naar huis? Fijne avond!!!

 22. jan

  stasi website nu punt nl

 23. mart

  zo. jan dacht ik zeg ook eens wat. Fijne avond allemaal

 24. Sjors

  Wat een lekker hapje die Colin! Zet hem
  Op!!!

 25. Bee

  Wat is die slobberige Madam Mikmak uit Het Spaanse Dorp een bloedirritant viswijf. Hoe heet ze, Elisa of zo. Ruziet met iedereen, zelfs haar man ontkomt niet aan haar kibbelziekte.

 26. Max van der Tafel

  De prangende vraag die eenieder op den lippen ligt is uiteraard: waar blijven de kijkcijfers?

 27. Tv junkie xl

  Wow ik dacht dat dit soort kapsels waren achtergebleven in de 90’s

 28. Paut Pielusma

  Met sterren zal MC ruimtepuin bedoelen denk ik zo.

 29. Benny Platjes

  Colin betekent toch darm in het Engels?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.