Ook Privé denkt dat GTST naar RTL 5 verhuist

Niet alleen media als het AD en De Telegraaf, maar ook weekblad Privé denkt dat een verhuizing van Goede Tijden Slechte Tijden naar RTL 5 of Videoland op korte termijn onvermijdelijk is. Dat is te lezen in de kiosk. De kijkcijfers van GTST zijn enorm ingestort en als die zo blijven is de dure soapserie niet langer rendabel. Wél zou de serie een enorme aanjager kunnen zijn voor RTL 5 of Videoland. “Het begint een realistisch scenario te worden dat GTST haar 30ste verjaardag volgend jaar niet viert op RTL 4.

Privé denkt dat GTST niet veel tijd meer krijgt. “Als de kijkcijfers ook in het nieuwe seizoen blijven dalen, is een verhuizing naar RTL 5 en/of RTL’s Videoland en uiteindelijk het staken van de soap onvermijdelijk.

Het zal geen makkelijke beslissing zijn voor RTL’s nieuwe tv-baas Peter van der Vorst, denkt de Privé. “Het is niet bekend hoeveel tijd de RTL-directie GTST nog gunt, maar met zo’n belangrijk merk gaat de zender zeker niet over één nacht ijs.

Ook Privé heeft gehoord over de geruchten van een naar RTL overstappende Eva Jinek en Matthijs van Nieuwkerk. “Dan zouden die om de drie maanden tussen 20.00 en 20.45 uur te zien zijn.”

Eén ding is zeker: het zijn slechte tijden voor GTST.”

Het Privé-artikel ‘Haalt ‘GTST’ het dertigjarig jubileum?’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen