Koos van Plateringen: ‘Ik ben op zoek naar een baan’

Koos van Plateringen weet nog niet wat hij gaat doen nu hij na vijftien jaar vertrekt bij Shownieuws. Hij moet op zoek naar een andere baan. Dat vertelde de presentator in de uitzending van maandagavond. Vlak na Renate Gerschtanowitz vertrekt ook Van Plateringen bij de showrubriek. Hij ging er maandag kort op in. “Vijftien jaar jongens. Dat is een derde van mijn leven. Ik heb echt zulke leuke dingen meegemaakt. Ik heb wel alles al gedaan en meerdere keren.

Juist dat is de reden van zijn vertrek. “Ik ben zo benieuwd wat er nog meer is. Dat ga ik nu onderzoeken. Mijn eerstvolgende baan is op zoek naar een nieuwe baan.”

Van Plateringen is overladen met reacties. “Ik heb heel veel leuke reacties gekregen, dat is echt hartverwarmend. Binnen een minuut reageerde Irene Moors, dat is superlief. Ik krijg met heel veel plezier terug op alles wat ik hier heb meegemaakt, dat is ongelooflijk.”

Sommige mensen suggereren dat Van Plateringen aan de slag gaat voor RTL 4, bijvoorbeeld als opvolger van Peter van der Vorst in Ziet Sterren.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen