Kaj Gorgels wil Linda’s Zomerweek overnemen

Kaj Gorgels wil naast de RTL 5-hit Expeditie Robinson nog wel een ander programma overnemen bij dezelfde zendergroep: Linda’s Zomerweek. Dat geeft hij aan in gesprek met de Playboy. Door het vertrek van Linda de Mol bij RTL 4 zijn er flink wat gaten ontstaan in de programmering van die zender. Een relatief klein gat dat achtergelaten wordt is Linda’s Zomerweek, dat elk jaar een week lang werd uitgezonden op de late avond. Als het aan Gorgels ligt, neemt hij die show over.

Gorgels vindt het een leuke formule. “Ik zou op den duur zoiets willen doen als Linda’s Zomerweek. Ik heb een brede interesse en vind het leuk om met mensen in gesprek te gaan. Ik vind die vibe in dat programma ook altijd heel relaxed. Ik heb het idee dat ik dat wel goed zou kunnen.

Eerst ligt zijn focus op Expeditie Robinson. Eigenlijk zou Art Rooijakkers die show overnemen – daarvoor werd Dennis Weening aan de kant gezet – maar vanwege imagotechnische redenen gaat de klus nu naar Gorgels.

Hoe kijkt Gorgels tegen de Robinson-rel en het ontslag van Weening aan? “Ik vond het überhaupt klote dat die verhalen er waren, want ik draag dat programma echt in mijn hart. Het is zonde dat zo’n programma dan op zo’n manier in het nieuws komt.”

Ik snap het van de kant van Dennis, maar het is nu eenmaal gegaan zoals het is gegaan. Ik heb hem ook als eerste gebeld toen ik hoorde dat ik het programma mocht gaan presenteren. Hij zei meteen dat ik het gewoon moest doen.”

Het Playboy-interview met Kaj Gorgels kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen