Joling geeft kijkje achter schermen sterrendiner RTL 4

RTL 4 organiseert elk jaar vlak voor de zomervakantie een diner voor de presentatoren van de zender. Dit jaar was ook de nieuwe aanwinst Gerard Joling daarbij present en hij geeft een kijkje achter de schermen. Dat is te zien in zijn vlog op YouTube. Rijdend naar de feestlocatie spreekt Joling zijn kijkers toe. “Het presentatorendiner van RTL 4. Ik heb nog geen programma gepresenteerd, maar ik word toch uitgenodigd. Hoe leuk is dat? Kijk eens, allemaal bekende gezichten.”

Joling komt terecht op een weinig glamoureus gebeuren van het niveau achtertuinbarbecue, maar dan zonder barbecue. Naast de zanger laten vooral Caroline Tensen en Ruben Nicolai van zich horen op het feest.

Andere aanwezigen zijn Vivienne van den Assem, Jan de Hoop, pseudoweerman Marc de Jong, Humberto Tan die een gaatje had tussen zijn scharrels door, Lieke van Lexmond en op de achtergrond staat ook nog ergens Evelyn Struik te paffen.

Wat gaat Joling eigenlijk doen bij RTL? “The Masked Singer. We gaan ook een programma doen waar ik niet over mag praten. Het volgende programma mag ik ook niet over praten. En een ander programma ook niet. Maar het wordt een succes van hier tot Tokio hooeeee!

De beelden zijn hier te zien:

Foto: YouTube

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen