Emma Wortelboer: ‘Patty Brard vond ik wel het laagst’

Emma Wortelboer heeft zich weinig aangetrokken van de ophef over haar hysterische gedrag als puntenuitdeler tijdens het Eurovisie Songfestival, maar over de kritiek van Patty Brard heeft ze zich wél druk gemaakt. Dat vertelt het BNNVARA-meisje in Volkskrant Magazine. Brard sprak op SBS 6 haar ergernis uit over Wortelboers hysterische reactie. “Ik kan me hier zo aan ergeren. Welke dealer heb je? Hou eens op“, riep ze. “Ik denk echt dat het verboden moet gaan worden.

Wortelboer begrijpt hier niets van. “Het gekst vond ik Patty Brard. Omdat ik haar altijd best hoog had zitten, juist omdat zij overal schijt aan heeft.”

Brard was altijd juist een voorbeeld voor haar. “Zij springt van een duikplank en neemt een klysma terwijl ze ondertussen lachend Shownieuws presenteert, dat vond ik altijd cool.”

Ze vervolgt: “Dus dat uitgerekend zij me op mijn plek probeert te zetten en me van drugsgebruik beticht tijdens de puntentelling – het gaat niet eens over de inhoud. Dat vond ik wel het laagste.

En wat vond ze van de reactie van de mannen van VI? “Voetbal Inside kijk ik heel vaak, dus ik vond het op zich best leuk dat ze mij bespraken in dat programma. Maar het sloeg natuurlijk nergens op“, zegt ze. “Ik wist niet eens dat die beelden uitgezonden werden.

Het Volkskrant Magazine-interview met Emma Wortelboer kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Patty Brard: ‘Emma Wortelboer, welke dealer heb je?’ (20 mei)

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen