Emma Wortelboer: ‘Patty Brard vond ik wel het laagst’

Geplaatst op Mon 29 Jul 2019 om 12:20

Emma Wortelboer heeft zich weinig aangetrokken van de ophef over haar hysterische gedrag als puntenuitdeler tijdens het Eurovisie Songfestival, maar over de kritiek van Patty Brard heeft ze zich wél druk gemaakt. Dat vertelt het BNNVARA-meisje in Volkskrant Magazine. Brard sprak op SBS 6 haar ergernis uit over Wortelboers hysterische reactie. “Ik kan me hier zo aan ergeren. Welke dealer heb je? Hou eens op“, riep ze. “Ik denk echt dat het verboden moet gaan worden.

Wortelboer begrijpt hier niets van. “Het gekst vond ik Patty Brard. Omdat ik haar altijd best hoog had zitten, juist omdat zij overal schijt aan heeft.”

Brard was altijd juist een voorbeeld voor haar. “Zij springt van een duikplank en neemt een klysma terwijl ze ondertussen lachend Shownieuws presenteert, dat vond ik altijd cool.”

Ze vervolgt: “Dus dat uitgerekend zij me op mijn plek probeert te zetten en me van drugsgebruik beticht tijdens de puntentelling – het gaat niet eens over de inhoud. Dat vond ik wel het laagste.

En wat vond ze van de reactie van de mannen van VI? “Voetbal Inside kijk ik heel vaak, dus ik vond het op zich best leuk dat ze mij bespraken in dat programma. Maar het sloeg natuurlijk nergens op“, zegt ze. “Ik wist niet eens dat die beelden uitgezonden werden.

Het Volkskrant Magazine-interview met Emma Wortelboer kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Patty Brard: ‘Emma Wortelboer, welke dealer heb je?’ (20 mei)

Foto: BNNVARA
56 Reacties op “Emma Wortelboer: ‘Patty Brard vond ik wel het laagst’”


 1. Hermann Boring

  Patty Brard als voorbeeld hebben. LOL! DIE Emma gaat een veelbelovende toekomst tegemoet dan.

 2. Danny

  Kunnen we die Wortelboer doodzwijgen??
  We maken een bekende nederlander van haar nu. Kan nooit de bedoeling zijn. Deze zwaar overschatte troela!!

 3. n

  Als ze dat niet wist, waarom stond ze dan op een podium met een camera op haar gericht?

 4. Gwendolyn

  En volgende week een artikeltje over de reactie van Brard en VI op de reactie van Wortelboer als reactie op hun reactie…

 5. Zomaar

  Welke dealer heb je? Vroeg Patty zich af.
  Geef een naam en zij verteld je het adres.

 6. Lindeboom

  Gelijk heeft ze, patty wat toch in de jaren 80 een dame van plezier voor dhr Heineken ? tegenwoordig verkoopt ze niet haar lichaam maar haar ziel aan de familie de mol.

 7. Karin

  Kunnen we beide elementen geen aandacht meer geven,laat lekker gaan.

 8. Te veel Emma

  @Danny
  Mon 29 Jul 2019 om 12:27

  Geef eens een positieve reactie s.v.p.

 9. Erwin

  Als AVROTROS het in hun hoofd haalt haar een rol te geven in het Songfestival 2020, omdat “jongeren ook moeten kijken”, zal ze zichzelf nog geweldiger vinden. Dat moeten we echt niet hebben.

 10. Karen

  Ik zou me kapot schamen als ik zo op tv was verschenen. Nee zelfs nadat de kritiek een beetje overgewaaid was gaat madam het zelf weer aankaarten allemaal lijkt wel of ze een grote masochist is die erop kickt om afgezeken te worden.

 11. Mag ik ook eens een keer wat zeggen.

  Ik vind Emma echt geweldig. Emma for president.

 12. StefanV

  Op zich heeft Emma Wortelboer wel een punt als ze de houding van Patty Brard bekritiseert. Maar wat mij veel meer stoort, is hoe ze zichzelf heeft opgedrongen als degene die de Nederlandse punten mocht voorlezen.

  Avrotros is de omroep die het Songfestival uitzendt. Andere omroepen trokken er jarenlang de neus voor op. De NOS deed er afstand van en wilde geen Nationaal Songfestival meer verzorgen, de VARA (die in het verleden een aandeel had) ook niet meer.

  Ik vind het dan ook raar dat deze Yung DWDD-maakster zichzelf zo heeft weten te pushen en dat Avrotros daarvoor is gezwicht. Maar goed, ze heeft haar 15 minutes of fame.

 13. Danny

  @te veel Emma,,
  Ik geef meestal positieve reacties. Zie andere artikelen.Op Wortelboer is geen positieve reactie mogelijk. Alleen als ze in de gehaktmoeln valt,,ja dan wel.
  Verder ben je de enige hier die blijkbaar positief is.

 14. Helpiee

  @n

  Zucht, ben jij nu echt zo dom? Ze heeft de Nederlandse punten doorgegeven. Als Nederland vervolgens wint terwijl je allang niet meer live bent, dan sta je er niet meteen bij stil dat je wordt vastgelegd terwijl je juicht. Had je ook gewoon zelf kunnen verzinnen.

 15. Curryworst

  Wortel heeft Brard hoog zitten omdat ze overal sch ijt aan heeft.
  Totdat het over Wortel zelf gaat. Dan is het opeens het laagste van het laagste.

 16. Lindeboom

  In zijn boek “Praktisch Idealisme” legt Kalergi uit dat de bewoners van het toekomstige Europese Rijk niet langer de mensen zijn die er historisch altijd hebben gewoond, maar dat in plaats daarvan er een soort sub-menselijke soort zal ontstaan door het vermengen van rassen. Hij stelt dat de oorspronkelijke bewoners vermengd moeten worden met andere rassen en culturen zoals donkere of Aziatische mensen, waarbij uiteindelijk een “kudde” zal ontstaan zonder enige identiteit en vooral één die gemakkelijk door de elite onder controle te houden is.

 17. jan

  Wie is haar dealer vind ik wel een goeie.

 18. Hermelijntje

  Maar die Brard is toch zo hypocriet als een baviaan of niet dan! Zelf de meest gore en asociale dingen gedaan op tv en dan dit soort dingen zeggen als iemand ff wat harder juicht dan normaal? Wat een plaat voor haar Paрoeakop!

 19. RTL Late Night zonder Twan Huys

  VAN RTL 5 NAAR RTL 4
  RTL verklaarde maandag dat ’Expeditie Robinson al jarenlang één van de sterkste RTL-merken is’ en ’daarmee thuishoort op het hoofdpodium en dus op vlaggenschip RTL 4’.

  De ’nabeschouwing’ van Expeditie Robinson blijft wel op RTL 5. Na iedere aflevering, rond 21.00 uur, praat Luuk Ikink in Eilandpraat met afvallers en (oud)deelnemers na en worden exclusieve fragmenten vertoond. Welke BN’ers dit jaar voor RTL gaan overleven op een onbewoond eiland, wordt binnenkort bekendgemaakt.

  De presentatie van het twintigste seizoen is in handen van Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels. Kaj volgt Dennis Weening op, die eind vorig jaar werd ontslagen door RTL.

 20. Curryworst

  Ondertussen mag toch wel bekend zijn wie de huisdealer van het Mediapark is: Imanuelle Grives.
  Begrijp best dat Grives haar afzetmarkt over de grens zocht want sinds grootafnemer Gordon in een afk ickkl iniek zit droogt haar inkomstenbron in Hilversum toch op.

 21. Valereo

  Patty Brard is een afgeleefde oud lelijk wijf

 22. Tim H

  Het gaat goed met Emma, iedereen praat over haar.

 23. A.M.

  Moeten we het alweer over dat kind hebben!

 24. Mink Vaillant

  Emma Wortelboer, I love her.

 25. Bep

  Wat een droevig stel onbenullen zijn het toch allemaal die de aandacht zoeken….. Wendy, Gordon, Patty, Emma, Hennie. Ik kijk graag naar beschaafde mensen die je niet in de Privé tegenkomt omdat ze zo saai zijn .Heerlijk!!!! Anita, Martine Sybrand,Rik,Antoinette. Wat niveau zeg maar.

 26. Henk

  @Bep
  Janny,André v Duin,Robért.

 27. Afkickkliniek

  Patty kan zich bij Gordon voegen om af te kicken van de coke. Net wat je zegt @Lindeboom: haar ziel en zaligheid verkocht aan de familie De Mol. Ik word kotsmisselijk van haar geslijm richting Linda en John. BRRRRRR ik begrijp die Priscilla wel. In een put gooien en nooit meer naar omkijken.

 28. Karin

  @Afkickkliniek,je hebt daar gewoon de waarheid te pakken.

 29. Tante Duiven Tilly

  Don’t make stupid people famous !

 30. Erik van de Goot

  Emma Hysterische Wortelboer – nieuw boegbeeld van de FEBO – leegheid van het bestaan – schreeuw om aandacht – inhoudsloos en oppervlakkig – Ik persoon – Ego – genoeg over Emma –

 31. White Angel.

  Nou Wortelboer, Patty heeft wel gelijk, en de waarheid is hard, je kunt voortaan beter worteltjes eten i.p.v……daar word je niet zo hysterisch van.

 32. Sven L.

  Wortelboer maakte haarzelf belangrijker dan hetgeen wat ze moest doen. Dat is een kapitale denkfout. Vreemd dat ze dat zelf niet inziet.

 33. Eef

  Ach, slechte publiciteit bestaat niet. Feit is wel dat inmiddels iedereen weet wie Emma Wortelboer is.

 34. COSA NOSTRA

  Emma is een grote randdebiel!!!!

 35. Robert

  Beste Emma,

  Trek je vooral niet te veel aan van dat uitgedroogde skelet.

 36. Stemmingmaker

  Dat juichen van die vrouw was gewoon eng om te zien. Zo aandachtsgeil, en zo weinig zelfbeheersing, alsof ze een chromosoom mist. Dat is dan tevens het enige pluspunt. Dat geestelijk gehandicapten ook een kans krijgen op teevee. Moest deze hypervrouw nou persé ons vertegenwoordigen ? Nee plaatsvervangende schaamte. Soort Tinkebell 2.0 brrr

 37. S. Stokvis

  Emma wie?

 38. Robert

  @stokvis
  Dat zoeken we op!

 39. Iemand

  Ik vind dit artikel over Emma weinig toevoegen op het vorige artikel, het gaat over hetzelfde interview in de Volkskrant. Misschien dacht de redactie van MC: dit succes gaan we even uitmelken.

  Tsja wat zal ik er verder over zeggen. Emma is erg vol van zichzelf en ze vindt zichzelf ook aantrekkelijk. Dat mag, maar ik vind haar niet bijzonder.. een beetje een omhoog gevallen ‘girl next door’ met een iets te grote mond en verder zo leeg als de neus van Gordon. Maar wel een sterk karakter, daar hou ik van

 40. Zucht

  Mensen als Emma geven kleur aan het leven en wordt het leven een stuk minder saai. Emma: doe gewoon je ding. Maak ons blij, maak ons boos, erger ons en tover een glimlach op ons gezicht. Het is totaal niet belangrijk wat ik vind, maar ik vind je leuk.
  Laat nog veel meer van je zien en vooral horen. Geweldig!

 41. Dominee Bonk

  BNN heeft mij beloofd dat Emma Wortelboerin op staande voet wordt ontslagen, vanwege verregaande stupiditeit. Dit soort wezens zijn erg slecht voor de Nederlandse jeugd, weg ermee dus. Dank BNN, alhoewel jullie als zender ook per direct zouden moeten stoppen, volstrekt overbodig, niemand kijkt ernaar. Fijne Kerst weer, Amen.

 42. Robin

  Stelletje zuurpruimen hier zeg, hoe kan je iemand nou afzeiken op oprechte emotie en spontaniteit. En dat Brard hier een woordje op heeft, wie boeit het? Die vrouw neemt toch niemand serieus.

 43. Schraalhans

  Sletje Wortelboer neuken we in de bek met haar neus dichtgeknepen, zodat het snot uit haar oren spuit.
  Wat een dom wicht is dat zeg.

 44. Barrie Batsma

  Wortelboer ne uk je met haar neus dicht in de bek zodat het snot uit haar oren spuit.

 45. Bart

  Vrouwengeneuzel.

 46. john de hol

  DANNY kunnen we die botox s.l.e.t niet dood zwijgen

 47. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Emma zegt het.
  De rest van Nederland denkt het.

  Haha, wat een onderwerp? Totale No-brainer, waar maken we ons druk om.
  Patsie. Pompidompi poef. Flopperdeflop.

 48. sjow

  Idioot wijf.

 49. Simon

  Alle bekende Nederlanders doen hun uiterste best om in The picture te blijven en wij als toeschouwers worden overstelpt met al die onzin…

 50. Simon

  Op zich wel een mooi fenomeen dat ‘t bijna allemaal narcistische neuroten zijn… Heel Nederland is over een tijdje fed up met al die leeghoofden…goed voor de kijkcijfers van Sbs6…. Hihi

 51. Simon

  Bijvoorbeeld dat gedoe met Sneetje Hazes en die Nikkie Sletten…. Pfffffffff…. Bespaar me al die onzin…. Hij mag van mij z’n tong overal insteken maar moet dat voorpagina nieuws zijn?!

 52. Kloothilde von Rampetampen

  Ik vind Emma Wortel een schreeuwerige totale niksnut, een hysterische nul. Fijne dag.

 53. No. 14

  Emma is TOP!
  Brard is BOTTOM!

 54. anoniem

  het staat in de volkskrant

  4 euro
  4 weken

  foei
  koewalieteitskrant
  ooit een
  top kwaliteitskrant

  maar ja

  wie rijdt in de duurste auto van de zaak van de persgroep

  is dat nodig

  ja

  4 euro
  4 weken

  milieu schrijvers

  ruik eerst je eigen stank

 55. sukkel

  Brard weet alles van dealen ……..ouwe taart ziet er niet meer ui tmager en lelijk geworden

 56. Simon

  Soort zoekt soort?! Ook daar in de ‘laagte’ :-)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.