Bellende BN’ers zijn kijkcijferdrama op NPO 3

Geplaatst op wo 10 jul 2019 om 8:40

Het gaat niet goed met Celebrity Call Centre, de tv-show van NPO 3 waarin BN’ers gewone mensen telefonisch te hulp schieten. De kijker keert het programma massaal de rug toe. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Celebrity Call Centre begon twee zondagen geleden met 223.000 kijkers (5,3 procent) en afgelopen zondag waren dat er nog 152.000 (2,8 procent). Sinds deze week wordt het programma ook nog eens wekelijks herhaald op dinsdagavond prime time.

Door die herhaling bezorgt Celebrity Call Centre NPO 3 niet één, maar twee keer per week dramatische kijkcijfers. Er keken gisteren om half negen 98.000 mensen (2,2 procent) naar het programma.

Ter vergelijking: het programma ervoor (Broodje Gezond) trok 175.000 kijkers en het programma erna (Je Zal Het Maar Zijn) 241.000 kijkers.

Het is zeker in tijden waarin gediscussieerd wordt over het voorbestaan van NPO 3 best opvallend dat de zenderleiding ervoor kiest om Celebrity Call Centre twee keer per week uit te zenden op prime time.

Celebrity Call Centre hoort net als Ranking the Stars tot de categorie programma’s waar echt geen belastinggeld voor uitgetrokken zou moeten worden.

Foto: BNNVARA
21 Reacties op “Bellende BN’ers zijn kijkcijferdrama op NPO 3”


 1. Hondekop

  BNers zijn overbodige reptiel-mensen.

 2. Sjaak

  Schaf die hele staatsomroep toch af, ze zijn alleen goed in propaganda voor de politieke partijen die hen geld willen geven.

 3. Falcon

  “Celebrity Call Centre hoort net als Ranking the Stars tot de categorie programma’s waar echt geen belastinggeld voor uitgetrokken zou moeten worden.”

  Hou je mening lekker voor je, MC! Zogenaamde nieuwssite!

 4. Henny

  @Falcon
  Begin anders zelf een webstek

 5. Sjors van Kempen

  Het lijkt wel of de heren zendermanagers het erom doen. ZOVEEL minachting voor de kijker zie je vrijwel nooit.

 6. @Sjors

  De arrogantie van jongens die weten dat het geld toch wel binnen blijft stromen.

 7. Hennie Jacobs

  Vind het wel een interessant programma.

 8. Jan de Bouvier

  BN’ers. Ik zie Belgen, Turken en zelfs een hond.

 9. Pro Du Cent

  Ik mis Erik met zijn hilarische opmerking: Aldus een onderzoek onder 1250 huishoudens (over het algemeen oudere NPO mensen) met een kijkcijfer kastje die staan voor 17 miljoen inwoners.
Hilarisch!

 10. Ome Hufter

  @Pro Du Cent

  Erik had het oorspronkelijk over 17.000.000 miljoen inwoners. Inderdaad hilarisch!

 11. Robert

  Meeste mensen zijn dat Bner gedoe goed zat en dan denkt de NPO weet je wat wij gooien er ook een programma in, te triest voor woorden.

 12. Smulpaap

  In engeland werkt dat omdat de roddelpers t volk dagelijks voedt met smeuiigheden van britse reality- en andere bekende sterretjes die ook nog eens miljonair met hun bekendheid zijn geworden. Hier is niemand geinteresseerd in bn ers.

 13. Huismaker

  Wat is een BN-er ? Iedereen die meedoet aan politiek-correct-doen ? Mensen hebben geen zin meer in dit soort programma’s.

 14. Yessrr

  Het is te flauw en de zogenaamde ‘BN’ers’ zijn echt tenenkrommend. Steeds vaker die je Youtube amateurs op TV, maar dat mislukt altijd. Dat zie je ook bij de zomer van Art op Rtl met Bram Krikke. Daar kijkt ook geen hond naar.

 15. Chiel

  300.000+ nog uitgesteld kijken, valt allemaal toch nog wel mee.

 16. ed

  Hoe moet je anders de BNérs aan het eten houden? Voedselbank?

 17. Morten

  Moet ik die mensen op die foto kennen? Wat hebben zij bereikt in het leven zodat ze jou met je problemen zouden kunnen helpen?

 18. Henk

  Als Herman Brusselmans meedoet wordt het programma per ongeluk toch nog leuk

 19. Peter

  Waarom iemand op deze planeet die lelijke Dirk Zeelenberg nog ergens voor op laat draaien is een volstrekt raadsel. Is het omdat werkelijk niemand anders beschikbaar is?

 20. Eikenprocessierups

  Vind je het gek, moet je kijken wie die ,,Celebreties” zijn. Het is werkelijk ongelooflijk dat die galbak PR de Vries hier ook alweer aan meedoet, hij moet wel heel erg in geldnood zitten.

 21. Carola

  Anorexia Jet (dochter van) zag ik daar ook, ongelofelijk!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.