AD zet dé flops van tv-seizoen 2018/2019 op een rij

Het AD zet vandaag in het artikel ‘Kerkhof van de Kijkcijfers: van VTBL tot 6 Inside’ de grootste flops van het tv-seizoen 2018/2019 op een rij. En dat waren er volgens de krant behoorlijk veel. Alle flops komen voorbij mét commentaar van Angela de Jong wat er aan schortte. De titels die genoemd worden zijn VTBL, Wat Een Verhaal, RTL Late Night met Twan Huys, 6 Inside, Café Hendriks & Genee, DanceSing, Caveman, Kelder & Klöpping en Zomer Met Art: vier RTL-, drie SBS- en twee NPO-titels.

De flops waar het meest van werd verwacht zijn RTL Late Night met Twan Huys, 6 Inside en DanceSing. RTL Late Night moest de Humberto Tan-ellende doen vergeten, 6 Inside moest RTL Boulevard een poepie laten ruiken en DanceSing werd aangekondigd alsof televisiegod John de Mol een gouden ei had gelegd.

Over RTL Late Night en 6 Inside is al heel veel gezegd, maar waarom is DanceSing ook alweer geflopt? Angela de Jong in het AD: “De nieuwe The Voice of Big Brother? Een 13-in-een-dozijn talentenjacht met gerecyclede deelnemers zul je bedoelen, die terecht de SBS-kijker maar matig kon boeien.

Overigens is Love Island, dat momenteel dagelijks wordt uitgezonden op RTL 5 en erbarmelijk slecht scoort, niet opgenomen in het overzicht.

Het artikel Kerkhof van de Kijkcijfers: van VTBL tot 6 Inside kunt u lezen op AD.nl.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen