AD-mediajournalist: ‘Tv-kijker is klaar met Ellie Lust’

Geplaatst op wo 24 jul 2019 om 16:00

AD-mediajournalist Marcus den Blanken denkt dat tv-kijkend Nederland wel een beetje klaar is met Ellie Lust als televisiester. Haar trucje is na een paar jaar uitgewerkt. Dat laat hij weten op Twitter. Lust gaf haar carrière bij de politie op, omdat ze zo graag op televisie wilde. Ze verschijnt nu regelmatig op het scherm, maar volgens Den Blanken blijven de kijkcijfers keer op keer achter. Gisteren was ze zelfs te zien in drie verschillende programma’s die het alle drie erg slecht deden.

Kijkcijfers liegen niet, aldus Den Blanken. “Ellie Lust haalt een bedroevende 438.000 kijkers op NPO 1 met Ellie op Patrouille. Als sidekick bij Zomer met Art 198.000 kijkers en met de primetime herhaling van Celebrity Call Centre 88.000 kijkers.”

De kijker wil Lust volgens hem gewoon niet. “Dat iemand in drie programma’s op een avond (1 weliswaar een herhaling) zit, is al een opmerkelijke vorm van overkill. Maar als alle programma’s dan ook nog slecht scoren, mogen de makers zich ook wel achter de oren krabben.

Er is een hele lijstje BN’ers die tv-makers leuk vinden en telkens uitgenodigd worden (Dave van The Kick, Ryanne van Dorst en Bram Krikke oa). Maar dat verfrissende en leuke effect is dan op een gegeven moment ook weg. Dat geldt ook voor Ellie.

Foto: AVROTROS
55 Reacties op “AD-mediajournalist: ‘Tv-kijker is klaar met Ellie Lust’”


 1. #NPO kijker#

  Art scoort zonder Ellie net zo slecht. Heefg niks met Ellie te maken
  Celeberty Call Centre is net zo ruk.

 2. Punt

  @hierboven, andersom geredeneerd kan je ook opmerken dat niet meer mensen gaan kijken omdat Ellie Lust er is.

 3. Curryworst

  @NPO kijker,
  Het ironische van Celebrity Call Centre is dat van de deelnemers wel verteld wordt wie ze zijn en wat ze doen.
  Bij een echte celebrity spreekt dat voor zich uiteraard.

 4. #NPO wegzapper#

  De NPO wordt steeds meer trashcan televisie met shit als Celebrity Call Centre en die datingmeuk programma’s. Terecht dat er in de NPO gesnoeid gaat worden.
  Zap steeds vaker weg bij NPO

 5. Jacob

  Ellie was gister veel sterker dan Art als interviewer met die vrijgesproken militairen. Ellie stelde tenminste de diepgaande vragen die iedereen zou vragen. Dat hele interview met die militairen was wel tenenkrommend om naar te kijken. Dat interview heeft Defensie geen goed gedaan.

  Die militairen kunnen wel vrijgesproken zijn wegens gebrek aan bewijs, maar dat wil niet zeggen dat je onschuldig bent

 6. Linda

  Ellie maakt zichzelf een beetje belachelijk, ik keek met plaatsvervangende schaamte. Zij zal het wel even vertellen in een ander land hoe het moet.Stop!!! Tegen de politie van El Salvador. Er lag iemand op straat… de straat lag vol dronkelappen.Ellie ik schaam me dood voor je!

 7. Pepe

  Ellie op patrouille is een herhaling tijdens de zomer dan valt het kijkcijfer nog best wel mee

 8. #NPO Kijker#

  Ellie de nepsmeris.
  Haar collega’s waren blij dat ze eruit werd geschopt.

 9. Ard

  Onzin wat mij betreft. Op patrouille is herhaling en 2e seizoen was erg sterk.

 10. Bo

  Ik erger me altijd dood aan die Ellie Lust. Voor de vierhonderdduizendste keer komt dan ook altijd het onvermijdelijke etherdiscipline voorbij…Is inderdaad pure luiheid van een redactie die dergelijke types uitnodigen. Kun je paardenmeisje Britt ook nog wel aan toevoegen. Denken dat ze authentiek zijn maar doen gewoon hun kunstje.

 11. #NPO Kijker#

  Ard
  Wed 24 Jul 2019 om 16:10

  Valt niet op, Ellie.

 12. Broodje

  Ellie de robot. Next .

 13. #NPO Kijker#

  Ellie de kuťtenlikker.

 14. Peanut

  Die man heeft zijn feiten niet op een rij. Ze is niet gestopt bij de politie vanwege tv, ze moest weg. Dus ja, moet ik zo’n stukje dan verder nog aandacht geven?

 15. Mark Rutte

  Ellie Lust is de ALi B van de overheid. Een “minderheid” die dankbaar gebruik maakt van de verplichte aandacht in dit linkse land.

 16. Mark Rutte

  @Jacob : vrijspraak = onschuld. Door mensen zoals jij blijven militairen jarenlang gezeik houden terwijl ze hun leven voor jouw vrijheid zouden geven. Droeftoeter.

 17. #NPO Kijker#

  Mark Rutte
  Wed 24 Jul 2019 om 16:19

  De krullen die Ali op zijn hoofd heeft, heeft Ellie in haar broek.

 18. Ronnie

  Je kunt de slechte kijkcijfers van Art en Call centre niet op Ellie Lust afschuiven natuurlijk. Dat zijn gewoon compleet nutteloze programma’s, de ene is een slecht praatprogramma en de andere is eigenlijk gewoon een Youtube serie, die op TV wordt uitgezonden. NPO 3 is natuurlijk al lang niet meer een zender voor jongeren, die zijn er namelijk niet..

 19. Snuifje

  Sinds mevrouw zichzelf heel serieus is gaan nemen is het in rap tempo bergafwaarts gegaan. De bekende valkuil.

 20. Mink Vaillant

  Het grappige is dat ik Art een saaie zak vindt en Ellie een mediageile doos, maar dat ik haar bijdrage aan tafel bij Art best goed vindt. Art lijkt even wakker te worden en Ellie zegt zinnige dingen. Ik zeg: Ellie kan Margriet van der Linden vervangen. Uiteraard is het belachelijk dat ze haar politiewerk combineerde met mediawerk maar nu ze terecht is ontslagen mag ze van mij op de buis.

 21. Paul

  Idd het spontane van toen ze af en toe op TV was is eraf. Zo geforceerd en serieus en hoe ze praat, lijkt wel een ouderwetse schooljuffrouw die zichzelf geweldig vindt.

 22. Breaking News

  *Breaking news

  Gordon naar afkickkliniek https://www.instagram.com/p/B0TW2MCHKao/

 23. Dij Enkletser

  Ellie op Patrouille was gisteravond 23-7-2019 ,een Top -uitzending !!
  Was in El Salvador,dat is daar keihard allemaal,
  Ellie mocht ook vrouwen Fouilleren,hehe,..
  van begin tot einde zitten kijken !!

 24. Peer

  gordonheuckeroth
  Geverifieerd

  Lieve mensen, zoals iedereen er soms achter komt in het leven dat bepaalde dingen niet goed voor iemand zijn maar er maar mee doorgaan om de ‘pijn’ te verzachten heb ik er voor gekozen om een rehab kliniek te bezoeken. Een heftige maar enige juiste beslissing. Ik weet dat ik er sterker uit ga komen en zonder de behoefte die slechte dingen nog te doen. De pers heeft er lucht van gekregen vandaar mijn verklaring via FB en Insta voordat er weer allemaal idiote verhalen rond gaan. Ik heb nog een lange weg te gaan maar ik zal dit overwinnen en hiermee hopelijk een voorbeeld en inspiratie zijn voor velen. Ik hoop dat mijn privacy gerespecteerd word en men mij in alle rust dit zware proces laat doorstaan! Gordon

  #bestdecisionever #healthynewme #endofanera #newgoals #newme #gratefullness #example #rehab #supportplease #dontjudge #doeslief #lovingmyselfonitsway #timeforchange

 25. b

  Achterlijke conclusie van meneer Marcus. Eerste programma is een zomer herhaling en met dit mooie weer nog redelijk goed bekeken . Bij Art scoort niemand want ook zonder Ellie Lust keek er geen verdwaalde hond . Derde programma nooit gezien maar ik begrijp dat Ellie Lust hier met andere BNers in zat en is dus ook al niet relevant voor zijn mening . De conclusie is dus dat Marcus den Blanken het niet zo heeft op Ellie Lust en dat mag maar ga dan geen volstrekte onzin schrijven

 26. Nepsmeris

  Elly de muffdiver!

 27. aqua

  iIk denk het niet.

 28. Norvo

  Beetje onzin, zoals hier boven al uitvoerig is bevestigd.

  Maar weet je wie wél echt klaar is met Ellie? Art Rooijakkers. Ze overklaste hem de afgelopen twee uitzendingen aan alle kanten, stelt betere vragen en neemt zinnige standpunten in.

  Je proeft de irritatie bij Art die gister ineens ging roepen dat lachgaspatronen geen gevaar opleveren en dat een telefoonverbod op de fiets gewoon betutteling is. Zelfs als het levens redt. Wow.

 29. anoniem

  marcus weet je het zeker
  weet je echt waar je over praat

  weet je nog Marcus

  Hans had ook een nep olie bol ver haal

  de oplage van AD liegt ook niet

  zeer lage oplage een krant zonder advertenties

  en als er een advertentie in AD staat dan kost dat ook drie keer onder de prijs

 30. AD (Angela's Dagblad)

  Wie de VUK is Marcus den blanken?!?! Er is maar 1 mediajournalist bij het AD en dat is TV Godin Angela de Jong!

 31. Cees

  Dan maar een bijrolletje in Opsporing verzocht.

 32. Bobby Eden

  Ze is wel goed voor het pottenquotum van de NPO. Daarvoor bellen ze haar, om het quotum te halen

 33. Grace321

  Niks aan dat mens

 34. Kerstboomprocessierups

  Ik vind het een mooi programma. Het is niet zo super klef gemaakt. Ellie is gewoon zichzelf. Ze is/was niet de slimste in het korps, oke, echter wel oprecht.

  Ik vind het programma weer eens wat anders en gisteravond vond ik het erg goed.
  Bij art, de slechtste presentator ooit, kan ze niet veel kijkers extra brengen…… Als je een aardbei naast een hoop pfoopf legt, zie je vooral de pfoopf. Zo een hekel is er tegenwoordig aan Art.

 35. Johnny👀

  Die Elly heeft een zwaar irritant hoofd en het vervelende is dat er nog 1rondloopt met zo’n smoelwerk..Die zus van haar is net zo eng.leg zulke lelijke mensen bij geboorte meteen over de grens,zijn wij er van af.

 36. Eens dit is klaar. Aandachtmevrouw kan snel van de buis

  Is geen tv persoonlijkheid. Heeft geen gunfactor en geen goed programma,

  Is eigenlijk een goede kandidaat voor de Talpa crew. Gordon is toch even buiten beeld. Geldgraaien met gebakkenlucht mentaliteit past bij Talpa en elly.

 37. ome h

  Mag van mij van de buis af

 38. E!

  Agenten horen niet met hun kop op de tv dus kssst wegwezen.

 39. Eikenprocessierups

  @Johnny 19.02

  Ja, dat hadden ze ook met jou moeten doen, eikel.

 40. peacock and whitemen

  Ellie lust is een integere vrouw met een duidelijke mening, de ‘vrouwlijke’ versie van peter de vries

 41. Barry

  Wie is deze muffige AD journalist met zn zielige uitspraken?
  Een herhaling van bijna 500.000 kijkers is gewoon prima.
  Bij de meeste schoolkranten werken nog betere journalisten dan deze pukkelige man die waarschijnlijk nog gewoon bij zijn moeder thuis woont

 42. De enge zus van Ellie Lust

  Ellie lust K U T

 43. Ben

  Ik kijk graag naar ellie op patrouille!! Top!!

 44. liefkleinhertje

  Ik vind het zo’n leuk programma.

 45. beerenboot

  het AD is natuurlijk een krant waarop iedereen al jaren is uitgekeken. Lauter non nieuws, omdat dat voor niks te krijgen is. automatisch startende live stream op de site van dat geweldige ochtend programma (ja ja, AD moet ook tv maken), zodat adverteerders de indruk krijgen dat er veel mensen kijken. Allemaal onzin natuurlijk…

 46. zeker weten

  at your service, krijg kromme tenen van dat mens

 47. Wim

  Wat een gelul! Topwijf.

 48. JohanV

  Ik lust Elly Lust ook niet meer, ook al denkt ze zelf dat ze een ster is.

 49. sukkel

  Tv geile Lust moet optyfen kan die kop niet meer zien ze wordt met de dag lelijker

 50. Pegode

  Marcus den Blanken Ach hemel, daar heb je weer zo’n AD jankerd.
  Steek die krant toch tussen de aanmaak blokjes van de BBQ
  Elly Lust is geen aanstellerige bn-ster.
  Zij doet gewoon haar programma en daarom is ze geloofwaardig!
  Johnny👀
  Wed 24 Jul 2019 om 19:02
  Had jou vader zijn kwak maar op de kachel gespoten, was je met een sisser afgelopen. Had je toch nog een glansrol!

 51. anonymous

  Ellie speelt Art helemaal weg met goede zinnige vragen, omdat ze goed luistert naar de gasten. Zij heeft geen kaartjes nodig waar voorgebakken vragen op staan en waar Art uit put. Af en toe is het bijna gênant dat zij telkens die juiste vraag stelt waardoor het gesprek interessant wordt en Art een beetje gelaten toekijkt.

 52. arie

  Ik zal eerlijk zijn, ik nog nooit naar haar TV programma gekeken. Wel even: “in het voorbij gaan”.

  Geen leuke vrouw, geen uitstraling, teveel ego.

 53. EugeneKleefpamper

  Ellie is om 2 redenen op tv:

  – Haar geaardheid (waar an sich niets mis mee is)
  – Het feit dat ze uit Amsterdam komt en ook dat vreselijke accent blijft cultiveren. Alle soorten dialect moeten altijd zo veel mogelijk weggepoetst worden, behalve dat Mokum’s.

 54. Trudy

  Toen Ellie zichzelf serieus als tv-ster ging zien ging het mis.

 55. Maria

  Ellie heeft veel meer te bieden dan side kick voor die vreselijke Art. Die herhalingen heeft zij geen schuld aan. Call center heb ik nog nooit gezien en ook dat programma van Art heb ik niet eerder gezien. Met Ellie op patrouille is gewoon goede tv. Met een goed en passend format kan ze goed uit de verf komen. En héél ver weg blijven van de SBS en RTL carrousel. Dan is ze zo opgebrand en dat zou jammer zijn.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.