AD-mediajournalist: ‘Tv-kijker is klaar met Ellie Lust’

AD-mediajournalist Marcus den Blanken denkt dat tv-kijkend Nederland wel een beetje klaar is met Ellie Lust als televisiester. Haar trucje is na een paar jaar uitgewerkt. Dat laat hij weten op Twitter. Lust gaf haar carrière bij de politie op, omdat ze zo graag op televisie wilde. Ze verschijnt nu regelmatig op het scherm, maar volgens Den Blanken blijven de kijkcijfers keer op keer achter. Gisteren was ze zelfs te zien in drie verschillende programma’s die het alle drie erg slecht deden.

Kijkcijfers liegen niet, aldus Den Blanken. “Ellie Lust haalt een bedroevende 438.000 kijkers op NPO 1 met Ellie op Patrouille. Als sidekick bij Zomer met Art 198.000 kijkers en met de primetime herhaling van Celebrity Call Centre 88.000 kijkers.”

De kijker wil Lust volgens hem gewoon niet. “Dat iemand in drie programma’s op een avond (1 weliswaar een herhaling) zit, is al een opmerkelijke vorm van overkill. Maar als alle programma’s dan ook nog slecht scoren, mogen de makers zich ook wel achter de oren krabben.

Er is een hele lijstje BN’ers die tv-makers leuk vinden en telkens uitgenodigd worden (Dave van The Kick, Ryanne van Dorst en Bram Krikke oa). Maar dat verfrissende en leuke effect is dan op een gegeven moment ook weg. Dat geldt ook voor Ellie.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen