Volkskrant vindt excuusinterview Dotan niet volledig

De Volkskrant vindt dat er te veel vragen open blijven staan na het interview dat Dotan heeft gegeven aan Domien Verschuuren voor Qmusic. Dat is vandaag te lezen in het dagblad. Het is de Volkskrant die vorig jaar onthulde dat Dotan allerlei online trollenaccounts beheerde waarmee hij zichzelf de hemel in prees en andere artiesten beschimpte. Het kostte hem zijn geloofwaardigheid en die heeft hij gisteren niet teruggewonnen met zijn ronduit emotieloze interview op Qmusic.

Dotan hield zich te veel op de vlakte en Domien vroeg niet door, vindt de Volkskrant. “Op zijn eigen betrokkenheid bij het trollenleger wil Dotan nog steeds niet al te diep ingaan.”

De zanger blijft vraag over het gebruik van trolaccounts. “Hij erkent dat bepaalde verhalen uit zijn koker komen, maar laat in het midden welke dat zijn.”

Ook spreekt Dotan nog steeds tegen dat hij zelf verantwoordelijk is geweest voor het plaatsen van nepreacties of nepverhalen. “Ook al was een van de nepprofielen aangemaakt met zijn Gmailadres en mobiele nummer.”

Het was moediger geweest als Dotan zich had laten interviewen door de Volkskrant, die de zaak heeft geopenbaard. Hij koos voor de makkelijke weg met een interview op een amusementskanaal.

Lees ook:
Dotan lijkt emotieloos in excuusinterview op Qmusic (gisteren)
Molendijk complimenteert Domien met Dotan-interview (vandaag)
Thijs Zeeman vindt Q-interview Dotan gemiste kans (vandaag)

Foto: YouTube

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen