Thijs Zeeman vindt Q-interview Dotan gemiste kans

Thijs Zeeman vindt het excuusinterview dat Dotan heeft gegeven op Qmusic een enorme gemiste kans. Hij gelooft de zanger voor geen meter. Dat geeft de SBS 6-ster aan op Twitter. Zeeman heeft geluisterd en gekeken naar het gesprek van Domien Verschuuren met de trollenpiraat, maar is niet onder de indruk. Sterker nog: hij vertrouwt hem niet. “Met verbazing gekeken/geluisterd naar het interview van Domien met Dotan op Qmusic. Een jaar verder en nog steeds gewoon liegen…

Dotan neemt min of meer afstand van dingen die hij mogelijk zelf heeft geschreven. “Zeg gewoon dat je dit allemaal hebt bedacht, uitgevoerd hebt en laten uitvoeren. Dat je totaal ontspoord bent. Pas dan verdien je een tweede kans.

Het is een onzinverhaal, vindt Zeeman. “Ja hij heeft dat trollenleger wel bedacht, op zich een goede marketingstrategie, maar alle ontsporingen (zogenaamd een kankerpatiëntje z’n laatste wens verzorgd, andere artiesten bashen) komen dan ‘weer niet uit zijn pen’, zegt Dotan tegen Domien. Wist ie niets van… Maar neemt ie wel z’n verantwoordelijkheid voor. Onzin verhaal.

Het is totaal niet duidelijk wie Dotans trollen dan zouden zijn. “Wie zijn die mensen dan? Zegt ie niet. Hij heeft het trollenleger bedacht en ontwikkeld geeft ie toe, maar wanneer zijn die ‘trollen’ dan eigenhandig gaan trollen buiten z’n medeweten om? Zegt ‘ie niet.

Jammer, gemiste kans. Fouten maken is 1, hoe groot en bizar die ook zijn, maar ruim je rommel écht op.

Lees ook:
Dotan lijkt emotieloos in excuusinterview op Qmusic (gisteren)
Molendijk complimenteert Domien met Dotan-interview (vandaag)

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen