Thijs Zeeman vindt Q-interview Dotan gemiste kans

Geplaatst op Fri 21 Jun 2019 om 13:40

Thijs Zeeman vindt het excuusinterview dat Dotan heeft gegeven op Qmusic een enorme gemiste kans. Hij gelooft de zanger voor geen meter. Dat geeft de SBS 6-ster aan op Twitter. Zeeman heeft geluisterd en gekeken naar het gesprek van Domien Verschuuren met de trollenpiraat, maar is niet onder de indruk. Sterker nog: hij vertrouwt hem niet. “Met verbazing gekeken/geluisterd naar het interview van Domien met Dotan op Qmusic. Een jaar verder en nog steeds gewoon liegen…

Dotan neemt min of meer afstand van dingen die hij mogelijk zelf heeft geschreven. “Zeg gewoon dat je dit allemaal hebt bedacht, uitgevoerd hebt en laten uitvoeren. Dat je totaal ontspoord bent. Pas dan verdien je een tweede kans.

Het is een onzinverhaal, vindt Zeeman. “Ja hij heeft dat trollenleger wel bedacht, op zich een goede marketingstrategie, maar alle ontsporingen (zogenaamd een kankerpatiëntje z’n laatste wens verzorgd, andere artiesten bashen) komen dan ‘weer niet uit zijn pen’, zegt Dotan tegen Domien. Wist ie niets van… Maar neemt ie wel z’n verantwoordelijkheid voor. Onzin verhaal.

Het is totaal niet duidelijk wie Dotans trollen dan zouden zijn. “Wie zijn die mensen dan? Zegt ie niet. Hij heeft het trollenleger bedacht en ontwikkeld geeft ie toe, maar wanneer zijn die ‘trollen’ dan eigenhandig gaan trollen buiten z’n medeweten om? Zegt ‘ie niet.

Jammer, gemiste kans. Fouten maken is 1, hoe groot en bizar die ook zijn, maar ruim je rommel écht op.

Lees ook:
Dotan lijkt emotieloos in excuusinterview op Qmusic (gisteren)
Molendijk complimenteert Domien met Dotan-interview (vandaag)

Foto: SBS
26 Reacties op “Thijs Zeeman vindt Q-interview Dotan gemiste kans”


 1. Richard

  Jezus hebben we het hier nog steeds over! Patrick kluivert heeft iemand doodgereden en ging een maand later weer door het rood met grote snelheid!! Rick Brandsteder sloeg mensen in elkaar in de stad, Dave Roelvink jat een huis leeg en dwingt een meid onder de drugs tot sex!

 2. prrrrrrrrrr

  Wie is Thijs Zeeman? Wie is dit?

 3. Lucifer

  Als zijn fans deze excuses niet genoeg vinden, kopen ze zijn muziek niet meer. Dus hij mag zelf weten hoe diep hij door het stof wil gaan, uiteindelijk bepalen de fans of zijn carri`ere het gaat redden.

 4. Lotus

  Heeft Jan Roos al gereageerd op wat Thijs Zeeman hier zegt?

 5. Curryworst

  Iemand die zo diep zinkt om medemuzikanten te lopen zi eken via social media en daarvoor nu met een lacherig gezicht een soort van excuus aanbiedt is niet te vertrouwen.
  Zeker als je beweert dat anderen dit gedaan hebben. Wie dan?
  Dan ben je gewoon een slecht mens. Zo moeder zo zoon.

 6. Kird

  Zo heeft elke bner weer een mening over iets ??

  Nou en

 7. dotrol

  Inderdaad, hij zegt z’n verantwoordelijkheid er wel voor te nemen maar hoe dan? Door 20 x te zeggen dat jij er zelf niet achter zat? Dat is nu juist precies niet je verantwoordelijkheid nemen.

  Je kan niet zeggen dat je ergens verantwoordelijkheid voor neemt als je daarvoor en daarna continu stevig benadrukt dat je er zelf niet achter zat en er niet van wist. Dan leg je dus juist de verantwoordelijkheid bij anderen i.p.v. jezelf. Daarmee valt de hele geloofwaardigheid van hem en zijn zogenaamde excuses opnieuw door de mand. Sowieso is iemands ‘excuses’ weinig waard op het moment dat ‘ie geen andere keuze meer heeft.

 8. Hermann Boring

  Aldus de meesterinterviewer himself.

 9. BRAM

  Dat akkefietje met Holleeder, dat was een gemiste kans Thijs!

 10. Henk

  Wie is Dotan? En waarom?

 11. Kriemineejul

  Hahah, eerst structureel jarenlang iets doen, vervolgens op heterdaad betrapt worden zodat er geen ontkennen maar aan is en dan heel veel later een super zwakke en doorzichtige halfbakken excuses aanbieden op een moment dat je echt niet meer anders kan (anders doei carriere). Tja, hoeveel is dat waard he? Deze ontzettend berekenende persoon zal natuurlijk alles doen om z’n hachje te redden.

  Al vind je z’n muziek fantastisch, zo’n gast gun je toch niets meer? Ook alleen al omdat je weet dat als hij weer succes krijgt straks hij zich in z’n vuistje kapot lacht natuurlijk. Alleen al bij dat idee zou ik geen nummer van hem luisteren. Je voelt je dan toch gewoon belazerd.

 12. Dieter Huhn

  Je zal je kind toch Dotan of Jorrit genoemd hebben…..

 13. Gerard Cocks

  Ik zou Thijs doen. Lekker bij zijn oortjes pakken en stoten maar.

 14. Bep

  @Hermann Boring… Hahahahaha

 15. Ron

  Helemaal eens met Thijs in deze.

 16. "Veronica Doet Het?....Beter!":

  En wat vindt PeterRoddel de Vries ervan?

 17. Nerd

  Thijs, ga eens een onderzoek doen naar andere artiesten en mediabedrijven. Wedden dat die ook vol zitten met trollen legers? En neem MC dan ook gelijk ff mee :-)!

 18. De uil van Minerva.

  Ach die Thijs

 19. Johnny👀

  Ach die Thijs..Grote waffel tegen vrouwtjes en oude mannetjes maar staat te bibberen als iemand een beetje ‘sterk’ lijkt .

 20. Averst

  Wie is die Thijs Zeeman?

 21. Meneer Trachitol

  Wat leuk: Dotan zogenaamd in Londen Zürich Berlijn en Hamburg. Nee hoor, geen kaartjes kopen van/voor deze oplichter Het gaat allemaal niet door, Paradiso ook niet en Dotan kennende krijg je je geld absoluut niet terug. Leer mij Dotan kennen, en z’n moeder Patty Harpenau. Die willen maar 1 ding: geld.

 22. Sam Zafiro

  Dotan is niet helemaal oke… je kan het niet serieus nemen. Dontan is zo hoorde ik verstandelijk niet oke.

 23. laBie

  Dotan belazerde als kind al zijn klasgenoten, heel opvallend, dit soort psychopaten verbetert nooit, ziek karakter, hij en zijn moeder Patty Harpenau gaan over lijken, zij willen aanbeden worden. Volledige narcisten, gewetenloze monsters noem ik hen.

 24. Wyatt

  Wie zijn deze mensen?

 25. HJ

  Die Thijs heeft veel meningen. Waar zou hij bekend van moeten zijn?

 26. Umfufu

  Wacht ff …..… wie is Thijs Zeeman ?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.