Molendijk complimenteert Domien met Dotan-interview

Ronald Molendijk, muziekdeskundige van RTL Boulevard, vindt dat Qmusic-dj Domien Verschuuren het interview met trollenpiraat Dotan goed heeft gedaan. Dat heeft hij donderdagavond gezegd in de showrubriek op RTL 4. Veel media streden om een excuusinterview met Dotan, maar de zanger gunde de primeur aan Verschuuren. Molendijk heeft zich de afgelopen tijd erg kritisch uitgelaten over de zanger, maar is nu heel erg goed te spreken over het uitgebreide interview op Qmusic.

De gastheer heeft goed zijn werk gedaan, vindt Molendijk. “Als allereerste wil ik complimenten maken naar Domien, want die heeft letterlijk gewoon alle vragen gesteld waar ik en velen met mij mee rondliepen en dat heeft hij zonder aanziens des persoons gedaan en daar wil ik hem echt voor complimenteren.”

Molendijk vond ook dat Dotan geloofwaardig overkwam. “Ik wil ook Dotan complimenteren, want hij heeft het echt oprecht gedaan en eerlijk gezegd waar het vandaan komt: onzekerheid. Dat kennen we denk ik allemaal wel. Hij dacht dat hij gewoon veel meer nodig had.”

Hij heeft ook voor dingen z’n verantwoording genomen, bijvoorbeeld over het bericht van dat leukemiepatiëntje. Zand erover en klaar.”

Lees ook: Dotan lijkt emotieloos in excuusinterview op Qmusic (gisteren)

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen