Molendijk complimenteert Domien met Dotan-interview

Geplaatst op vr 21 jun 2019 om 10:15

Ronald Molendijk, muziekdeskundige van RTL Boulevard, vindt dat Qmusic-dj Domien Verschuuren het interview met trollenpiraat Dotan goed heeft gedaan. Dat heeft hij donderdagavond gezegd in de showrubriek op RTL 4. Veel media streden om een excuusinterview met Dotan, maar de zanger gunde de primeur aan Verschuuren. Molendijk heeft zich de afgelopen tijd erg kritisch uitgelaten over de zanger, maar is nu heel erg goed te spreken over het uitgebreide interview op Qmusic.

De gastheer heeft goed zijn werk gedaan, vindt Molendijk. “Als allereerste wil ik complimenten maken naar Domien, want die heeft letterlijk gewoon alle vragen gesteld waar ik en velen met mij mee rondliepen en dat heeft hij zonder aanziens des persoons gedaan en daar wil ik hem echt voor complimenteren.”

Molendijk vond ook dat Dotan geloofwaardig overkwam. “Ik wil ook Dotan complimenteren, want hij heeft het echt oprecht gedaan en eerlijk gezegd waar het vandaan komt: onzekerheid. Dat kennen we denk ik allemaal wel. Hij dacht dat hij gewoon veel meer nodig had.”

Hij heeft ook voor dingen z’n verantwoording genomen, bijvoorbeeld over het bericht van dat leukemiepatiëntje. Zand erover en klaar.”

Lees ook: Dotan lijkt emotieloos in excuusinterview op Qmusic (gisteren)

Foto: RTL
14 Reacties op “Molendijk complimenteert Domien met Dotan-interview”


 1. Juliëtte

  RTL werkt samen met De Persgroep en daar valt Q onder. Case closed.

 2. kookie

  Ronald Molendijk : de etterende zweer die vriendje “Errie” heeft achtergelaten bij RTL.

 3. RichardvdA

  Molendijk weet als geen ander precies de verkeerde spijker op zijn kop te slaan

 4. Zalmneusje

  Dotan probeert alles nog steeds in de schoenen van anderen te schuiven hoor, Molendijk.

 5. Actries van Houten

  Laatst sprak ik de moeder van het niet-bestaande leukemiepatiëntje en die is nog altijd heel erg verdrietig dat Dotan haar dochtertje verzonnen had.

 6. Trudy

  Superengerd Molendijk moet van de buis die vent denkt werkelijk dat hij wat voorstelt 3x niks

 7. liefkleinhertje

  Die Molendijk zou zich beter kunnen verdiepen in die viespeuk van een Tan.
  Over die Dotan (staat op de loonlijst van de Mol) hoeft die kwast van een Molendijk (wil op de loonlijst van de Mol) niks te zeggen dat doe ik (staat niet op de loonlijst van de Mol) wel.

 8. Ron

  @Juliëtte: ja easy toch. Meneertje Molendijk was voor een paar weken nog wel zo kritisch op de terugkeer van Dotan. Onder het mom ‘hij zal met een heel goed verhaal moeten komen…’ of iets van die strekking. Hij kwam allerminst met een goed verhaal gisteren, het was slappe hap en een herhaling van wat we al wisten. Niet slim om dit nogmaals op te rakelen, ga gewoon muziek maken. Vind men het niets en kotst men je uit dan weet je waar het aan licht…

 9. Ron

  licht=ligt.

 10. Whitedog

  Als je een compliment krijgt van het lopende voorbeeld van een mid-life crisus die alleen cariere heeft door vriendljes politiek, weet ik niet of je daar zo blij mee moet zijn.

 11. Henk

  Molendijk?

 12. Johnny👀

  Ik hen zo’n vermoeden dat als die Molendijk voor mijn auto loopt mijn remmen spontaan niet meer werken en gas vanzelf vol gaat.

 13. Tralala

  Wie is deze trol van Dotan? Beiden voor altijd negeren, oplichters

 14. Umfufu

  @Whitedog

  Goed gesproken !

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.