Twan Huys heeft niet gekeken naar Art Rooijakkers

Twan Huys heeft maandagavond niet gekeken naar het debuut van Art Rooijakkers op de late avond van RTL 4. Hij heeft zich beziggehouden met het Oerol-festival op Terschelling. Dat heeft de presentator dinsdagavond gezegd in de Cornald Maas-show Opium op Oerol. Maas wilde Huys’ mening weten. “Nog even één klein vraagje, ik kan het niet laten: gisteren was Art Rooijakkers voor het eerst op de buis met Zomer Met Art. Jouw opvolger op RTL 4“, begon de presentator.

Maas vervolgde: “Ik had altijd gehoopt dat het programma eigenlijk Artje Zomer zou gaan heten, in plaats van Zomer Met Art, maar goed, anyways. Heb je nog gekeken?

Daarop antwoordde Huys: “Nee, want wij zaten met z’n tweeën bij één van de leukste voorstellingen die ik hier gezien heb: Shake Shake Shake, een waanzinnige dansvoorstelling.”

Maas: “Dan zeg ik: a) dat is het mooiste, goede, slimste antwoord op deze vraag ever, en b) je hebt een prachtig bruggetje aan me gegeven, want we gaan het hebben over Shake Shake Shake.”

Het lijkt erop dat Huys kennelijk ook geen interesse had om Zomer Met Art een ochtend later terug te kijken via RTL XL, al kan het ook zijn dat er op Terschelling nog geen internet is.

Zomer Met Art is vanavond weer te zien, om 22.30 uur op RTL 4.

Foto: NPO

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen