Wilfred Genee tekent tot eind dit jaar bij Radio Veronica

Wilfred Genee heeft zijn contract bij Radio Veronica verlengd tot het eind van het jaar. De presentator ondertekende vanmiddag live in de uitzending van Veronica Inside zijn nieuwe contract. Dat was te horen op de Talpa Radio-zender. Genee maakte het Talpa’s radiobaas Marc Adriani niet gemakkelijk, want hij voerde de druk nog even op. De presentator blijkt in de onderhandelingen te hebben gevraagd om een uitgebreide outdoor-campagne, zoals collega Frank Dane die wel heeft.

Adriani gaf Genee nul op rekest, omdat hij het op eigen kracht zou kunnen, maar de presentator gaf aan daar niet helemáál blij mee te zijn. De presentator benadrukte echter dat het slechts ging om een overeenkomst tot het eind van het jaar.

Genee laat in het persbericht weten: “De fles champagne kan open, het feest kan beginnen, want de handtekening staat.

Adriani heeft Genee de afgelopen tijd een hoop sms’jes gestuurd in de hoop dat hij zijn contract zou verlengen. “Het marktaandeel van de Veronica middagshow (ma-do) is met de komst van Wilfred Genee flink gestegen in de kerndoelgroep Man 20-49 jaar“, laat Talpa Radio weten in het persbericht.

Voor de komst van de presentator scoorde het middagprogramma van Veronica 4,5 procent in de meetperiode april-mei ’18. Veronica Inside behaalde in dezelfde meetperiode van dit jaar 7,5 procent marktaandeel en laat daarmee een stijging zien van 67 procent.

De presentator maakt zijn programma samen met sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen en nieuwslezeres Celine Huijsmans.

Het moment van ondertekening kunt u hier bekijken.

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen