Thank You For The Music bescheiden succes op SBS 6

SBS 6 heeft eindelijk een bescheiden tv-succes te pakken: Thank You For The Music zag zijn scores zaterdagavond stijgen na de veelbelovende start van vorige week. De show groeit van 582.000 kijkers (12 procent) naar 619.000 kijkers (14 procent). Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Normaal gesproken gaan nieuwe programma’s van SBS 6 veel slechter van start, maar deze muzikale show van de 38-jarige Kim-Lian van der Meij doet het alles behalve slecht.

Drie BN’er-duo’s spelen in het programma diverse muziekspellen met elkaar. Elk duo bestaat uit een vaste teamcaptain: Soundos el Ahmadi, Sanne Hans en Johnny de Mol, de zoon van SBS-baas John de Mol.

Sanne Hans zei voorafgaand aan de première: “Eigenlijk is het ‘t nieuwe Ik Hou van Holland, maar dan met alleen muziek. Het is minstens zo hilarisch.

Al met al is 619.000 kijkers (14 procent) voor SBS 6-begrippen dus niet slecht. Het programma scoort maar liefst 69 procent boven het laatste weekgemiddelde van de zender en dat is een behoorlijke prestatie.

Bovendien zit SBS 6 de grote concurrent RTL 4 op de hielen met deze show. Die wist slechts 28 procent kijkers méér te bekoren: Ondertussen in Nederland zette 795.000 kijkers (19 procent) neer.

Zoek De Fouten, dat ná Thank You For The Music wordt uitgezonden, is met 312.000 kijkers (7 procent) géén succes. Dat programma begon vorige week met 345.000 kijkers (8 procent).

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen