SBS 6-ster Dave Roelvink: ‘Ik krijg lovende reacties’

Sommige bekende Nederlanders hebben er een handje van om complimentjes over zichzelf te retweeten of onder de aandacht te brengen in een Insta-story. SBS 6-realityster Dave Roelvink is daar eentje van. Hij is trots als een pauw op een compliment dat hij heeft gekregen van een dame met duckface. “Ik wil heel even zeggen dat ik echt zo onder de indruk ben van hoe jij nu bent. Ik zie in elke aflevering van De Roelvinkjes oprechte emoties“, zegt de dame in kwestie.

Ze vervolgt: “Naar ouderen en ook naar dieren. Je schaamt je er niet voor en dat vind ik echt mooi om te zien. Je hebt je in deze show echt van je beste kant laten zien en mij ook geraakt daarmee. Echt top hoe je je leven hebt gebeterd!!!

Roelvink vindt dat soort berichtjes helemaal top. “Krijg de afgelopen maand heel veel van dit soort berichten. Ik word ouder en wijzer (werd tijd ook).”

Hoe komt het dat hij volgens zichzelf zo is gegroeid? “Ik ben nu een tijd gestopt met alcohol en merk dat dat een heel positief effect op mij heeft, kan het iedereen aanraden. Bedankt voor jullie liefde.”

De nieuwste Roelvinkjes-soap ‘Passen op de winkel’ zet momenteel magere kijkcijfers neer op de dinsdagavond van SBS 6.

Foto: SBS, William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen