SBS 6-ster Dave Roelvink: ‘Ik krijg lovende reacties’

Geplaatst op Sun 09 Jun 2019 om 9:50

Sommige bekende Nederlanders hebben er een handje van om complimentjes over zichzelf te retweeten of onder de aandacht te brengen in een Insta-story. SBS 6-realityster Dave Roelvink is daar eentje van. Hij is trots als een pauw op een compliment dat hij heeft gekregen van een dame met duckface. “Ik wil heel even zeggen dat ik echt zo onder de indruk ben van hoe jij nu bent. Ik zie in elke aflevering van De Roelvinkjes oprechte emoties“, zegt de dame in kwestie.

Ze vervolgt: “Naar ouderen en ook naar dieren. Je schaamt je er niet voor en dat vind ik echt mooi om te zien. Je hebt je in deze show echt van je beste kant laten zien en mij ook geraakt daarmee. Echt top hoe je je leven hebt gebeterd!!!

Roelvink vindt dat soort berichtjes helemaal top. “Krijg de afgelopen maand heel veel van dit soort berichten. Ik word ouder en wijzer (werd tijd ook).”

Hoe komt het dat hij volgens zichzelf zo is gegroeid? “Ik ben nu een tijd gestopt met alcohol en merk dat dat een heel positief effect op mij heeft, kan het iedereen aanraden. Bedankt voor jullie liefde.”

De nieuwste Roelvinkjes-soap ‘Passen op de winkel’ zet momenteel magere kijkcijfers neer op de dinsdagavond van SBS 6.

Foto: SBS, William Rutten
52 Reacties op “SBS 6-ster Dave Roelvink: ‘Ik krijg lovende reacties’”


 1. BRAM

  geloof er geen reet van…

 2. Annoniemus

  Die vrouw met duckface weet kennelijk niet dat het ook een brave ongevaarlijke schurk is !

 3. Rick

  Montage heet dat

 4. frans

  Ik blijf het een engerd vinden met zijn gladde sm.oelwerk

 5. Curryworst

  Vrouw met duckface zal wel iemand uit de vriendenkring zijn van t0kkie Dave Dr0lvink.
  Al die zoons zijn een stel lamløllen die te lui zijn om een echte baan te zoeken (als ze al een opleiding afgerond hebben). En daarom maar en beetje meeliften op de bekendheid van pappa Dr0lvink. Met van A tot Z gescripte SBS6-meuk.

 6. Erwin

  Hahaha gestopt met alcohol. Die gast is 25 ofzo en heeft narcisme zo’n beetje met de paplepel ingegoten gekregen. Mislukt in alles. Zelfs z’n ex-vriendin pijpt beter dan hij.

 7. "Veronica Doet Het?....Altijd!":

  De kijkcijfers zijn bekend. Wederom flop voor SBS6….

 8. Grace321

  Ik vond het leuk

 9. Anouk

  Dave komt uit een heel simpel nest, en heeft ook nog eens een stiefmoeder die vroeger gastvrouw was in YamYum.. dus deze stakker kan er ook niks aan doen.

 10. S. Stokvis

  Kijkcijfers van dat programma van Tan gaan gestaag omhoog zo te zien

 11. Mats van Bergen Henegouwen

  Vader Roel is een beetje dommige man, maar er zit geen kwaad in.De
  gebroeders Driesvink zijn twee zwaar gestoorde narcisten.
  Als beide dertig zijn is de roem over en kunnen ze smorgens de straat aanvegen.
  We moeten nog even een paar jaar geduld hebben.

 12. tim

  Ik heb andere verhalen gehoord of de serie waar ze de winkel overnemen. uurtje filmen en buiten de scenes om bemoeien ze zich nergens mee en weg zijn ze weer.

 13. AD (Angela's Dagblad)

  Dave en Donnie steken gewoon veren in elkaars bipz omdat niemand anders dat doet. Als ik niets te doen had in mijn leven dan zou ik ook de hele dag maar uit verveling in de sportschool gaan staan en rijst met broccoli en kip eten.

 14. Job

  Thank you for the music is zeker geen flop. 582.000 is erg goed voor SBS 6. Ga is kijken wanneer de laatste keer was dat SBS 6 een soortgelijk aantal haalden op prime-time zaterdagavond… Dat is erg lang geleden.
  RTL 4 haalt met ondertussen in Nederland 64k kijkers meer maar. Zaterdag 2 weken geleden had het nog 800k kijkers. Vorige week met CL 550k. Van die 250k kijkers die vorige week niet keken door CL finale zijn er maar een kleine 100k terug gekomen. De rest is naar SBS 6 of NPO 3 gegaan waarschijnlijk. Thank you for the music heeft ook wat kijkers getrokken van de beste zangers waarschijnlijk want dat is nu afgelopen en heeft de zelfde doelgroep.

 15. Nelly

  Drama cijfers voor SBS

 16. MediaPrak

  De omschrijving ‘ster’ is nu ook al aan erosie onderhevig. ‘Reality-Ster’; (nouja) bekend in dit bepaald genre. SBS-ster; Alleen bekend bij handjevol kijkers naar deze zender.

 17. Einde tv

  @job, dit zijn hele slechte cijfers voor een eerste uitzending op SBS. Tweede aflevering scoort altijd lager namelijk. SBS kan met gemak met 8ooduizend kijkers starten. Nee dit is bedroevend slecht helaas. Ook RTL zinkt verder weg. TALPA EN RTL maken tv kapot door kopie op kopie uit te zenden. De kijker is niet gek.

 18. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Deze gelukswensen komen van de afdeling ‘Complimentjes’ bij Talpa waar een 23-jarige stagiaire op commando zit te twitteren en facebooken.
  Op die manier krijgt het complete B-sterren bestand een beurt.
  Nu was het die larf van Roelvink.
  Tjongejonge wat een gebabbel over een delinquente dwaas.

 19. jomari

  Waarom heeft deze Roelvink, op zich niet onknappe man, toch zo’n enge
  nietszeggende uitstraling.
  Zal dat komen doordat, naar ik vermoed,hij minstens twee uur per dag in de spiegel
  kijkt of zijn tanden nog wit zijn, mascara niet uitloopt net als de wenkbrauwgel en dan ook nog de lippenpommade, om te voorkomen dat dat laatste niet uitloopt
  trekt hij ook nog eens af en een pruilmondje.

 20. Sven L.

  Oprecht een leuke, relaxte jongen. Neemt de tijd voor dingen als ‘ie ergens draait. Fotootje? Geen probleem. Hoelang de rij ook is. FF kletsen? Doet ‘ie niet moeilijk over en steekt er nog een sigaretje bij op ook.

  Vader Dries tegendeel. Geen aardige man.

 21. Samanthakijkttv

  Gestopt met alcohol? Heeft hij zelf de aflevering niet terug gezien B&B buitenland onlangs? Gaf hij notabene een wijn workshop en proostte er graag op los, met hele foute grappen. Mmmm, ik geloof er dus niets van. Kijker dom?

 22. Patty

  Wat een zelf p#perij: Dotan is er niks bij.

 23. Mick

  SBS-ster? Dat is geen ster hoor.

 24. Trudy

  De grootste boef van Amsterdam die tokkie met zn Pappie ook zo een narcist de Rioolvinkjes meisje beroven en filmen alcoholist

 25. #driebier

  Ik zal wel te oud zijn hoor (46) of een generatiekloofje, maar wat is iemand met een “duckface” ?

 26. achtmet

  DUCKFACE : Marijke Helwegen ?

 27. Joop55

  Hoe zit het met zijn rijbewijs? Kan de ANWB voortaan namelijk waarschuwen dat de Neerlandsche snelwegen geterroriseerd worden.

 28. kfc

  Ja wat een geslaagde en intelligente jongen is het toch. Pff. Stelletje idioten daar bij SBS6. Dit is zo ongeveer het grootste stuk tuig van het hele TV bestand aan a, b en c sterren dat er rondloopt.

 29. Drol e en 3

  Dries is drol 1, Dave drol 2 en Donnie drol 3. Kunnen we ze voortaan zo noemen? Is wat duidelijker en slaat beter op de inhoud.

 30. Flume du Beurre

  @#driebier
  Sun 09 Jun 2019 om 12:22

  duck face:
  Facial expression related to a lack of friends and self-esteem. It is often used as a demand of attention.

  Vertaling:
  Oerdom persoon zonder vrienden en zelfvertrouwen.
  Kortom, een voortdurend om aandacht vragende ass face.
  Zie foto. 100% van toepassing op deze ‘Arschgeige’.

 31. sport

  Kan me haast niet voorstellen dat dit gedrocht met zijn verleden lovende reacties krijgt. Misschien van zijn eigen familie, maar daarbuiten echt niet.

 32. Behanger

  @ #driebier, probeer het eens op te zoeken op het www ipv naar reacties te hengelen.

 33. Snavelman

  De Roelvinkjes zijn betere mensen als ze geen hartslag zouden hebben.

 34. White Angel.

  Ik denk dat het dove en blinde mensen zijn waar hij over praat.

  Zoiets zal je schoonzoon maar worden zeg…pppffff.

 35. Markus Bonerus

  Dat kind van Roelvink hoort achter de tralies.
  Het lijkt erop dat hij zelf een beetje de schade probeert te herstellen, maar t blijft een fout joch. In de bak ermee, en Gerard Joling erbij

 36. Peter van der Plas

  Hij komt uit een heel sjieke Amsterdamse familie – bijna net zo nobel als de Frogers – eigenlijk nog te onderschat – Ze hebben zo veel in hun bounty of het was het nu nuts of mars .

 37. Noëlla

  Deze jongen is hét bewijs dat misdaad loont. Hij berooft een huis, filmt een meisje, rijdt onder invloed en als beloning krijgt ie een realityshow, volgt die wat DJ lesjes en vervolgens verdient die daar een paar ton mee per jaar. En ja, dat DJ’en verdienr enorm goed als je veel boekingen hebt. Die lui krijgen 2 tot 5 duizend voor een uurtje ‘draaien’ en doen vaak 2 à 3 boekingen op een avond. Reken maar uit.

 38. Lies

  Ik begrijp niet waarom dit soort lui een podium krijgen op SBS6. Ik geniet wel iedere maandag van Chateau Meiland. Wat een ontzettend leuk stel met 2 prachtige dochters.

 39. Pries Droelvink

  Wat was hij zielig toen hij gearresteerd werd na zijndronken dollemansrit. Rechtbank knijpt wel een oogje toe bij deze beroemde DJ en TV Ster.

 40. Paolo

  Eerst hadden we Dries, en moesten we die gele zwembroekjes ellednde jaren lang beluisteren van niet kunnen zingen als een hoofd met een gecrashte harde schijf die nagenoeg leeg bleek te zijn. Toen was er opeens een zoon, en dan nog een zoon. Wat moet ik ermee hoor ik u denken? Nederland stelde echter die mening al snel bij het zien van beide gasten. Blauwe ogen, beide knappe verschijningen. Op een veilingsite kon je meebieden voor een nachtje in hotel met een van de twee ( wie, donno)Het bedrag liep op tot 1500 euro voor een nachtje. Ineens twee ‘nieuwe helden’ helemaal ‘out of te blue’. Zo zie je, Nederland maakt zijn eigen ‘sterren’als je maar mazzel hebt met je looks. Je hoeft niet echt iets te kunnen, dat blijkt wel weer nu we met een volgende generatie Roelvink zitten opgescheept.

 41. Sylvia

  Een crimineel met gare coke-oogjes moet je nooit geloven, dus zeker deze smeerlap niet.

 42. Lucie Banaan (wereldster)

  Die Dave Roelvink moet terug naar de moeder-mavo, mijn god wat is hij achtergebleven en stupide. Ik als zijnde wereldster (ja potverdorie dat ben ik jaja) roep iedereen op in binnen- en buitenland om Dave Roelvink volledig te boycotten, dit soort wezens is echt te dom. Ik zelf word dan wel weer aanbeden, maar ja, ik ben dan ook een wereldster, het staat achter mijn naam, dus dan is het ook zo. Kusjes lieve lezers.

 43. Krankzinnig

  Je kunt het die omhooggevallen ongeciviliseerde niet eens kwalijk nemen. Nog erger is pa die door nog zo;n mislukkeling Kokkelman dagelijks in de gelegenheid wordt gesteld zijn landgenoten vanuit de PC Hooftstraat toe te spreken over drie keer niks.

 44. liefkleinhertje

  Moet dat jongetje Roofvink hier boven maar eens lezen HAHAHA.
  Zelfs ik hoef hier niets aan toe te voegen.

 45. Kickel

  Kijk dan ook even op de Instagram van Kim Feenstra. Die likt zich een ongeluk bij Wendy van Dijk. Te gênant voor woorden.

 46. Bas

  Vind het vaak walgelijk en arrogant als mensen zichzelf zo zitten
  te complimenteren, maar goed het zal wel iets van de generatie van
  deze tijd zijn.

 47. Sven L.

  @Kickel; niet alleen bij Wendy van Dijk… Heb je die troonrede over Borsato gelezen? hahahaha

 48. Maartje

  Kim Feenstra mag mij ook wel likken.

 49. Meneer Kaktus

  Ik kan ‘t wel hoor, op die g**le Dave, met z’n lekkere r**tje! Hij mag die sletterige broer ook nog meenemen!

 50. Maartje

  Opvallend dat zowel Madam Duckface als Droefvink foutloos spelt.

 51. aammehoela

  De bagger ten top. De kijkers die hier naar kijken hebben een zeer laag IQ en lezen ongetwijfeld de krant met halve waarheden, feiten die ze niet uitkomen plaatsen ze niet, De Telegraaf.

 52. Dwight Рowеr

  Ook bij Japan alleen maar jongetjes die doen of ze voetbalsters zijn. Je zou er imрotent van worden van het kijken naar die pоtten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.