Peter R. de Vries gaat reclame maken voor Buienalarm

Peter R. de Vries is in juni, juli en augustus te horen in radiospotjes van Buienalarm. Hij waarschuwt de mensen voor naderende regenbuien en verwijst hen voor meer informatie naar de weer-app. Dat heeft de concurrent van RTL’s Buienradar laten weten. Buienalarm is naar eigen zeggen ‘de meest nauwkeurige weer-app van Nederland’. “Die feitelijke benadering sluit goed aan bij de werkwijze van Peter R. de Vries. Hij is een man van de feiten en zoekt in zijn werk altijd naar bewijs.”

De app van bedenker Franklin van Velthuizen heeft naar eigen zeggen ‘nog een achterstand goed te maken op Buienradar’. Uit eigen onderzoek blijkt dat 7 procent van de Nederlanders Buienalarm kent en 90 procent Buienradar.

Met de inzet van Peter R. de Vries als weerman wil Buienalarm de komende maanden zijn naamsbekendheid vergroten. “Peter R. de Vries is niet alleen Nederlands bekendste misdaadverslaggever. Hij is ook een persoonlijkheid die deelneemt aan maatschappelijke discussies, waarbij hij het altijd beter weet“, zegt directeur Menno Bom.

De meest voorkomende Nederlandse discussie is het weer. Vanzelfsprekend kent Peter ook hier zijn feiten en windt hij er geen doekjes om.

De campagne is opgezet in samenwerking met Mr. Brand.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen