Georgina en Janine shoeshamen eindredacteur LINDA

Margot Jamnisek, de eindredacteur van de LINDA, trof tijdens online shoppen een paar sneakers aan die ze zó mooi vond dat ze het besloot te delen op Twitter. Het leverde haar echter direct kritiek op van de grachtengordelpolitie. Dat is te zien op het sociale medium. De Alexander McQueen-sneakers die bij Jamnisek in de smaak vielen zijn gemaakt van lamsvel en dat mag niet van vegabrigadiers Janine Abbring en Georgina Verbaan. Ze begonnen haar onmiddellijk te shoeshamen.

De witte sneakers met redvelvet-spray die Jamnisek aantrof (zie tweet onderaan dit bericht) kosten maar liefst 590 euro.  “Ik wil deze ook heus wel heel graag. Maar ja… wel idioot duur“, twittert ze.

Georgina Verbaan grijpt direct in. “Lekker doomsday joggen? Of wil je er fatalistisch op winkelen?

Jamnisek, wier blad aan de lopende band BN’ers nodig heeft om de pagina’s te vullen, schiet direct in de twijfel. “Vind je ze eng?

Daarop komt Janine Abbring om de hoek kijken. “Doodeng!! Ook omdat er (sorry sorry sorry) ‘calfskin’ bij staat en dat klinkt toch een tikkie goorder dan kalfsleder.

Nu ziet Jamnisek er maar van af. “Jaaaa Janine… nu voel ik me direct al schuldig. En ik heb ze (nog) niet eens 😳.

En de sneakers doen Verbaan denken aan dierenleed. “Het is een beetje alsof je recht het abattoir uitloopt. (ook sorry sorry sorry 😳)

Jamnisek voelt zich nu verschrikkelijk. “IK WIL ZE AL NIET MEER!!! Ik, die nooit ook maar iets van kleren of spullen wens, en nu één keer zegt dat ik een paar sneakers begeer… Damn, zie je, mode is de duivel. Ik zie d’r vanaf haha.

Foto: VPRO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen