Özcan Akyol vindt voetbalshow Humberto Tan slecht

Geplaatst op zo 16 jun 2019 om 13:00

Özcan Akyol vindt het bizar dat RTL 7 een vervolg geeft aan VTBL, de nieuwe voetbaltalkshow van Humberto Tan. Niet alleen omdat de kijkcijfers erbarmelijk slecht zijn, maar ook omdat de show totaal niet weet te boeien. Dat laat hij blijken in de VARAgids. Akyol is geen fan van VTBL. Na een paar weken haakte hij af. “Ik heb een aantal keer gekeken, vooral in het begin, maar daarna hield mijn interesse snel op, voornamelijk om één reden: ze hebben geen wedstrijdbeelden.”

Zonder beelden is VTBL niet boeiend genoeg, vindt Akyol. “Op het moment dat de duiders niks kunnen laten zien, moeten ze verbaal heel sterk zijn om dat te compenseren.”

Daar schiet het programma volgens hem te kort. “Het onfortuinlijke is dat de gasten vaak op dat niveau onder het gemiddelde zitten. Ze zijn vaak kwajongens met nietszeggende poep- en piesgrappen.”

Hoe kan het programma zich verbeteren? “Als de makers wat rechten vergaren, de jongens en meisjes van RTL, kan het goed komen.”

De VARAgids-rubriek van Özcan Akyol kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA
50 Reacties op “Özcan Akyol vindt voetbalshow Humberto Tan slecht”


 1. Snuifje

  Eens. Als je daar Van der Meijde en Theo Jansen ziet zitten dan haken de meeste mensen vanzelf wel af. Dan nog een paar uitgespeelde Amsterdamse jongens als Heerschop en Waas en de misère is compleet. Tan blijft gewoon lachen.

 2. anonymous

  Dus omdat het meneer Akyol niet boeit moet het maar van tv verdwijnen.
  Kan hij zelf ook verdwijnen aub, want hij boeit mij ook niet.

 3. Bart

  Het programma kan verbeteren als ze die deskundigen er uitgooien en niet de zoveelste voetbal talkshow uithangen. Maar met Humberto, Simon Zijlemans en Bart Nolles een mooi algemeen sportprogramma in de lijn van Holland Sport met aandacht voor alle sporten.

 4. v

  Iemand die voor Studio Voetbal werkt, moet echt zijn mond houden. Met meneer Koblenko de ideale slaappil voor de zondagavond.

 5. Irene van Ballegooijen

  agree wat er aan tafel zitten is zelfs plat.

 6. Maikey

  @anonymous alsjeblief zeg, leer eens begrijpend lezen voordat je commentaar levert. Nergens zegt meneer Akyol dat het programma moet verdwijnen.

 7. west*

  Ach ja net als met RTL Late Night heeft Tan schijt aan de mening van de kijker en net als toen gaat dat hem en zijn programma de kop kosten.
  Types als die zelfbenoemde comedians zoals Viggo willen mensen niet zien.
  Wat is er eigenlijk met Hasselbaink gebeurd?

  En idd, als hij niks durft te zeggen over meneer Koblenko is die zelf ook zo’n type die alleen durft af te geven op programma’s waar hij zelf niet zit.

 8. NOS weer...

  Bij de NOS zijn ze weer compleet gestoord bezig. De livestream van Zweden – Thailand begint pas na tennis. Dat je op een tv-kanaal maar één programma tegelijk kan uitzenden snap ik, maar ze hebben meerdere livestreams tegelijk (zoals straks ook tijdens de laatste poulewedstrijden), dus hoezo moet bij de NOS ik wachten tot na het tennis? Wat een verstand weer…

 9. NOS weer...

  Intussen kijk ik maar op de Belg tot ze bij de NOS hun verstand terug hebben gevonden.

 10. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Nochtans het positieve aspect van deze hele discussie is vóór alles dat het sport beoefenen en het voetbal in het bijzonder op een eigentijdse wijze in beeld wordt gebracht op een manier die beduidend anderszins dan bij bijvoorbeeld de zenders van de NPO of van Talpa (Veronica inside). Het is misschien niet de eerste voetbalshow waar Özkan op zou afstemmen, het voegt wel degelijk iets toe aan de sportbeleving van een hele bankzittende generatie en het verschaft prima vergelijkingsmateriaal in het voordeel of in het nadeel van VTBL zelf. Daar is niets mis mee lijkt ons. En Tan is een prettige ingetogen en kundige presentator. Dat MacBook wel eens een keer gezegd worden. Staat de bbq al aan!?

 11. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Spellingscontrole.
  De moordenaar van een hele generatie.

 12. toriemang

  Ach deze meneer is werkzaam voor studio voetbal NOS. Zijn argumenten dat door het ontbreken van beelden het programma slecht zou zijn slaat als een tang op een varken. Beelden zijn per definitie niet nodig om een programma interessant te maken. Het is slechts een ondersteuning. Het is wederom duidelijk dat deze figuren geen onderhoudende argumenten hebben om t programma af te kraken. Wellicht keek hij met afgunst naar VTBL, temeer Humberto zijn programma mag voortzetten. Overigens is studio voetbal slaapverwekkend genoeg. ER zit geen beleving in het programma. Meneer dus verbeter eerst studio voetbal alvorens commentaar te hebben op en ander programma. Ik ben ook al lang afgehaakt.

 13. Bel Henk

  Humberto Tan is commerciele meuk over de datum

 14. Martijn

  @anonymous dat zegt hij niet en met zulke lage kijkcijfers kan je zelf ook wel de conclusie trekken dat het programma niet echt aanslaat…

 15. IP Reclame

  Altijd al een coup willen plegen? Maar je hebt er het geld en de mankracht niet voor? Dan is er nu de oplossing: Sup-A-Coup! Een coup in een zakje!

  Sup-A-Coup! Dat zouden meer regimes moeten doen!

 16. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  OMG. Dit is geniaal!
  Kan ik dat via internet bestellen?

 17. Ad

  Prima vent Akyol, maar ieder zijn mening, maar om je daarmee te laten gebruiken om een programma van de commercielen af te kraken om bij de publieken in beeld te blijven, geeft geen pas.

 18. Bart

  @Toriemang Over een half jaartje is het klaar voor Humberto met VTBL. Nog anderhalf jaar en fan is het helemaal klaar voor hem bij RTL.

 19. Lieke van Lexmond Lover

  Nare vent die Akyol, laat hij eens kritisch kijken naar zijn eigen clun Go ahead, laat hij daar eens geld in stoppen, VTBL kijkt prima weg, niet zo serieus tenminste als studio voetbal, het staat alleen op een verkeerde dag, beter is op een donderdagavond bijv van 21.30 tot 23.00

 20. Johnny👀

  Ik kijk niks van die Tan maar ook niks van die turk..waardeloos volk.

 21. Superzwart

  Like mijn bericht als je humberto tan een held vind.

 22. Johnny👀

  En een timmer op je neus als je Tan een sukkel vind?

 23. Ron

  Eens met Ozcan. Programma voegt niets toe zonder beelden. VI had dit ooit ook maar wisten er toch ondanks dat een goed en relevant programma van te maken, dat lukt VTBL beduidend niet….

 24. Anoniem

  Hoe slecht het programma ook is, erger dan Ozkan Akyl*l kan het niet zijn.Hij kan zijn frustratie beter op Erdogan richten, domme Turketrekker.

 25. Anoniem

  Hee, Akyl*l, je moet je muil houden en lekker een paar geiten gaan ne*ken🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐 .

 26. Oome Kooker

  Deze crim inele giete nneu ker lijkt geïntegreerd. Ondertussen stemt die vieze ring baard op Erdohan.

  Hij zal NOOIT een van ons worden.
  Weg ermee!

 27. Het meisje met de zwarte fiets

  Luger onder zijn puskop en afknallen.
  Daarna snel wegfietsen natuurlijk.

 28. Mats van Bergen Henegouwen

  Theo Janssen en die sukkel van Van der Meijde hebben helemaal niks interessants te melden over die twee cabaretiers maar helemaal te zwijgen.
  Humberto is een prima presentator maar niet voor een showtje waar er vier haantjes elkaar vliegen zitten af te vangen.
  Humberto moet een soort Libelle-tv gaan maken kan hij lekker babbelen met de meiden, dansje doen en om alles heeeel hard lachen.
  Humberto heeft in de ogen van veel mannen gewoon te veel de irritatie factor.
  Knappe vent, goed dansen, vlotte Babbel, grote lach , strak lijf.
  Die zien liever een beetje een loser dit soort programma’s presenteren.
  Vi heeft daar heel handig op in gespeeld met drie lelijke kerels.

 29. "Veronica Doet Het?....Beter!":

  Waar blijven de kijkcijfers?

 30. west*

  mooie cijfers voor SBS . en maar roepen dat de mensen SBS niet meer weten te vinden ,nou gisteren wel hoor denk dat ze RTL hebben verslagen dus niks geen imago probleem, en de stekker gaat er nog lang niet uit!!

 31. Joehoe

  Akyol is van de afdeling inkoppers. VTBL is een half seizoen bezig en voegt zeker iets toe, maar zal zich echt nog moeten verbeteren. Alle concurrenten zijn al jaren op de buis, dus het is een beetje appels met peren vergelijken. Studio Voetbal is sinds de komst van VTBL een boel nieuws aan het proberen, dus die (en Akyol) zijn gewoon zenuwachtig.

 32. Joehoe

  En de online cijfers?

 33. west*

  1 2 3 4 KOMT ER NOG WAT VAN MET DIE KIJK CIJFERS , OF MOETEN JULIE NOG IETS BEDENKEN, WANT JA sbs scoort wel en dat is voor vele tegen het zere been

 34. Roelof

  @West 8:39: doe niet zo psycho joh. De kijkcijfers zijn gewoon terug te zien op kijkonderzoek.nl. Autist dat je er bent!

 35. "Veronica Doet Het?....Beter!":

  Klopt daar staan ze al een uur…..

 36. west*

  @ Roelof Dat weet ik toch ook wel Roelof, ik maakte maar een grapje, ha ha ha !
  Zo en nu weer aan het werk hoor!

 37. west*

  @ veronica doet het , dan vraagt u ook naar de bekende weg ,
  maar wij willen toch de marktaandelen lijstje zien nietwaar heren!!

 38. west*

  de marktaandelen lijst

 39. "Veronica Doet Het?....Beter!":

  Op de app en de site van SKO kan ik niet reageren…..

 40. west*

  denk dat de redactie een probleem heeft want hoe moet je RTL nou weer voortekken men een jubelbericht

 41. #NPO kijker#

  Talpa komt eraan, nee Talpa is er sinds gisteren

  TOP molletjes en de groeten van vdVorst en zijn nep sterren

 42. west*

  nou hier teminste wel hier kun je je lekker eens laten gaan
  en je gredachten eens laten gaan

 43. west*

  Duurd lang de cijfers

 44. west*

  @ NPO KIJKER Oh ja zijn ze onderweg kan niet wachten wanneer ze aangekomen zijn ! Hoe laat verwa?

 45. Snake Charmer

  RTL4 20,4%
  NPO1 18,9%
  SBS6 6,3%
  RTL7 6,2%
  RTL5 5,3%
  Veronica (doet het niet) 0,8%

 46. west*

  verwacht u ze?

 47. west*

  SNAKE CHARMER Oh ziet u niet goed meer ? u moet zekers eens lang Specavers gaan

 48. pieter baan

  Theo Jannsen is een prima analist maar je moet daar niet andy vd Meijden naast zetten, dan ontaard het al snel in puberaal en nietszeggend geneuzel

 49. Trudy

  Als je die 2 imbecielen ziet zitten Jansen en vd Meide met de grootste imbeciel Tan dan haak je toch af walgelijke mensen die niks te melden hebben en alles wat die narcist Tan doet flopt

 50. No. 14

  VTBL met die tattoo-gasten hoort toch eigenlijk bij SBS6?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.