Job Gosschalk eregast op huwelijk Katja: ‘Chapeau!’

De vieze casting director Job Gosschalk was vorige week eregast op het huwelijk van Katja Schuurman. Ze zat naast hem tijdens het diner. Dat heeft de RTL 4-presentatrice trots laten weten aan RTL Boulevard. Schuurman is ondanks alle #MeToo-verhalen rond Gosschalk altijd achter deze foute meneer blijven staan en draagt dat tot ergernis van zijn slachtoffers maar al te graag uit. Zo ook ditmaal. “Job was inderdaad aanwezig op ons huwelijk“, zo laat de RTL 4-ster weten.

De presentatrice vervolgt: “Hij was op vrijdag bij de huwelijksvoltrekking, het diner en het feest. Eigenlijk was iedereen op ons huwelijk eregast, maar Job was een speciale. Hij zat naast mij tijdens het eten.

De presentatrice vindt het jammer dat Job zich niet veilig genoeg voelt om vaker naar Nederland te komen. “Ik ben ontzettend blij en gelukkig dat hij bij ons huwelijk aanwezig was.

Peter R. de Vries vindt het stoer van Schuurman. “Nee, ik kijk er niet van op, temeer ook omdat bekend was dat Katja hem altijd ook gesteund heeft. Ik vind het eerlijk gezegd ook wel een mooi gebaar. Ik waardeer het wel dat zij dit statement maakt. Het is natuurlijk altijd makkelijker om mee te huilen met de wolven in het bos, dan je rug te rechten en te zeggen: ‘Ik sta daar gewoon voor.’ Chapeau voor Katja.”

Foto: KRO-NCRV, Wessel de Groot

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen