Talkshow Margriet van der Linden naar 16.30 uur

De talkshow van Margriet van der Linden is vandaag niet om 19.00 uur, maar al om 16.30 uur te zien. De reden is het vrouwenvoetbal dat in de vooravond wordt uitgezonden op NPO 1. Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Het Nederlands elftal treedt om 18.00 uur aan tegen Canada en hoewel Oranje al verzekerd is van een plek in de volgende ronde, wordt deze wedstrijd gezien als de eerste échte test voor de Leeuwinnen. Het elftal van Canada staat namelijk als 5de op de wereldranglijst.

De NOS breekt daarom in op de reguliere programmering van NPO 1 en dat betekent dat M moet wijken. Ze verhuist voor één keer naar de namiddag. “Vanwege het WK Vrouwenvoetbal begint M vanmiddag om 16.35 uur, met onder andere een voorbeschouwing op Nederland – Canada.

Naast het voetbal wordt ook het overlijden van schrijfster Loek Kessels, beter bekend als Lieve Mona, besproken. Daarnaast is Axel Rüger te gast voor zijn rubriek Musée M.

Na M, om 17.30 uur, begint de voorbeschouwing van het voetbal in Studio France. De reguliere programmering van NPO 1 wordt om 20.00 uur hervat, als het Achtuurjournaal begint.

Zusterzender NPO 3 brengt op prime time de wedstrijd Zweden – Verenigde Staten op de buis.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen