Airen Mylene wil Ellen DeGeneres-achtige talkshow

Airen Mylene hoopt uiteindelijk uit te groeien tot een presentatrice van formaat met een Ellen DeGeneres-achtige show. Dat geeft de SBS 6-presentatrice aan in gesprek met Veronica Magazine. Mylene zou een eigen praatprogramma heel erg leuk vinden. “Nu nog niet, maar op de lange termijn zou het leuk zijn. Dat zou dan wel een beetje in een Ellen DeGeneres-achtige sfeer moeten zijn. Ik kan heel serieus en stijf overkomen, maar hou juist van speels en onverwacht“, vertelt ze.

Nu is Mylene nog steeds vlieguren aan het maken, voornamelijk bij Shownieuws, dat de hele zomer doorgaat. Is dat niet erg, werken in de zomer? “Ik ben eraan gewend, want ik zit al zes jaar bij Shownieuws.”

Mylene realiseert zich dat werken in de zomer niet bij iedereen in de smaak valt, maar zij doet het gewoon. “Het past ook bij me om het net even anders dan andere mensen te doen. Ik ben een heel onregelmatig, chaotisch persoon, dus ik stel me nergens op in. Zielig vind ik mezelf absoluut niet.

Wel vindt ze soms dat Shownieuws erg laat begint. Het programma staat rond elf uur op het menu. “Het meest killing bij ons is het moment na de repetities, rond negen uur. Dan kak je even gigantisch in, maar dat trekt wel bij als je eenmaal bezig bent.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen