Simone Kleinsma laat Albert Verlinde keihard vallen

Simone Kleinsma laat het musicalbedrijf Stage Entertainment keihard vallen nu de nieuwe directeur Albert Verlinde in onmin leeft met zijn voorganger en haar goede vriend Joop van den Ende. Ze is toe aan een nieuwe uitdaging en die heeft ze gevonden bij het bedrijf MediaLane van ‘dochter van’ Iris van den Ende. “Ik heb met heel veel plezier al die jaren voor Stage gewerkt en het was tijd voor een nieuwe fase“, heeft de musicalster dinsdag gezegd in een reactie bij RTL Boulevard. 

Beau van Erven Dorens stipte de geruisloze overstap van Kleinsma aan. “We hebben hen ook nog even gevraagd naar dat ene saillante detail wat u misschien niet meteen zou opvallen, maar Simone heeft natuurlijk jarenlang musicals gemaakt voor Stage.”

Stage was altijd van Joop van den Ende. “En nu is Albert daar aan de gang en Albert heeft een kleine fittie met Joop van den Ende. Daar hadden we het gisteren nog even over. Nu heeft Paul dus gekozen met Simone om deze musical te gaan doen bij MediaLane en MediaLane is weer van Iris van den Ende, de dochter van Joop van den Ende. Volgt u het nog een beetje? Er is even een kleine switch gaande waarin Simone mee lijkt te gaan met Joop naar zijn dochter Iris van den Ende.

Kleinsma reageert: “Ik ben freelancer nu en ik kwam meteen bij MediaLane terecht. Het gaat om de productie, dus…”

De Boulevard-verslaggever: “Is het iets wat je met Albert moet bespreken of ben je vrij om te gaan?

Kleinsma: “Nee, het is een nieuwe fase gewoon. Daar had ik behoefte aan en toen kwam dit meteen op mijn pad, dus hoe mooi kan je het hebben?

Ruzie

Verlinde onthulde afgelopen weekend in de radioshow Onze Man In Deventer op NPO Radio 1 dat hij en Van den Ende niet meer met elkaar praten. Volgens de showkenner heeft Van den Ende het er moeilijk mee om niet meer aan het roer te staan. Ook gaf Verlinde aan dat Stage een financiële rommel was toen hij aantrad en dat hij het bedrijf weer gezond heeft gemaakt.

De woordvoering van Van den Ende hield het bij een korte tegenreactie: “Joop staat hierboven.

6 Inside

Kleinsma gaat bij MediaLane samen met Paul de Leeuw de theatershow Hello Dolly maken. Verlinde heeft dinsdag in zijn eigen showrubriek 6 Inside ook aandacht besteed aan de persbijeenkomst hierover.

Het is een droom voor ze die uitkomt en het is ook nog eens heel bijzonder dat ze dat doen met Iris van den Ende, want dit wordt de eerste theaterproductie van het theaterbedrijf van Iris van den Ende, de dochter van Joop van den Ende die hiermee dus in de voetsporen van haar vader treedt“, was het enige dat Verlinde erover zei.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen