Shelly baalt naast lange tenen ook van kleine billen

Shelly Sterk baalt er niet alleen van dat ze zulke lange tenen heeft – ze zijn bijna even lang als haar vingers – maar ook dat ze kleine billen heeft. Dat zegt de presentatrice van Shownieuws in gesprek met de Vrouw. Sterk is er open over. “Waar ik niet tevreden over ben? Ik heb grote voeten, dus ik draag altijd zwarte schoenen zodat het minder opvalt. En ik had net even wat meer bil willen hebben. Verder ben ik klein: 1.63 meter. In mijn paspoort heb ik er twee centimeter bij gesmokkeld, haha.”

Veel mensen vinden Sterk knap. “Dat ga ik niet van mezelf zeggen. Ik denk het in ieder geval niet als ik uit mijn bed kom. Maar als een visagist zijn best heeft gedaan, ben ik niet ontevreden.”

Eigenlijk heeft Sterk best veel onzekerheden. “Ik vind het bijvoorbeeld niet super relaxed om in mijn bikini op het strand te lopen. Dan lig ik veel liever in mijn pyjama op de bank.”

Toch probeert ze haar onzekerheden te relativeren. “Ik denk dat zelfs Doutzen Kroes dingetjes heeft bij zichzelf waarvan ze denkt: hm, minder.”

Het Vrouw-interview met Shelly Sterk kunt u lezen via Blendle.

Foto: Wessel de Groot, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen