SBS 6 laat familie en liefdespartner Duncan met rust

Geplaatst op Fri 17 May 2019 om 10:10

De redactie van de SBS 6-programma’s 6 Inside en Shownieuws heeft besloten om de wens van Duncan Laurence om zijn familie en liefdespartner met rust te laten vooralsnog te respecteren. Dat heeft verslaggever Koos van Plateringen gezegd op SBS 6. Laurence is donderdag tijdens een uitzending op NPO Radio 2 verrast met een videoboodschap van zijn vriend Gerko, dus zo geheim is die vriend niet meer. Toch verandert dat de houding van 6 Inside en Shownieuws vooralsnog niet.

Van Plateringen heeft Gerko in het echt gezien. “Hij is er ook bij en hij zat van de week ook bij persconferenties, maar er is ons van de week vanuit de delegatie gevraagd om de familie en zijn geliefde met rust te laten. Vooralsnog houden we ons daar ook aan en ik denk dat we daar ook respect voor moeten hebben. Zij willen gewoon echt de focus hebben op het optreden.”

Het gaat allemaal om het optreden, aldus Van Plateringen. “Hij wil maar één ding en dat is zijn verhaal vertellen. Dit lied aan heel veel mensen ten gehore brengen. Hij was aan het einde ook echt ontroerd.”

Het kan bijna niet anders dan Nederland dit Songfestival gaat winnen. Het is echt zó spannend.”

Foto: SBS
13 Reacties op “SBS 6 laat familie en liefdespartner Duncan met rust”


 1. TerNeuzen

  ‘Liefdespartner’ Serieus?!

 2. Kees

  Wie is het mannetje en wie is het vrouwtje in de relatie?

 3. Laurens

  Waarom toch zoveel aandacht voor 6inside? Er kijkt nagenoeg niemand na. Of krijgt het kind dat steeds het hardste schreeuwt de meeste aandacht?

 4. anoniem

  jammer

  eertse
  en
  tweede wordt hij niet ook niet de derde

 5. B

  Kees, word jij er opgewonden van?

 6. Marcktv

  @kees..ga werken of een baan zoeken

 7. StefanV

  Ik snap al decennialang bar weinig van de obsessie met het privéleven van artiesten. Alsof je tussen Elton en z’n man in moet liggen als je de muziek van Elton goed vindt.

  @Kees (10:20): twee volwassen mensen kunnen prima samen een relatie hebben zonder bekrompen internetters daar een rolverdeling in moeten aanbrengen. Je hoeft niet te luisteren, je hoeft niet te kijken, je hoeft dit artikel niet te lezen en je hoeft ook niet te reageren. Echt niet.

 8. Liesje

  Vooralsnog…

 9. jomari

  @ 10:20 Kees

  Schat Kees minstens negentig jaar oud, bovendien dement.

 10. StefanV

  Sorry, Kees. Ik realiseer me zojuist dat waar ik jou (vals) van beschuldig eigenlijk is wat ik zelf doe. Jij bent vrij om je mening te uiten en ik hoef daar niet op te reageren en al helemaal niet jou de les te lezen.

 11. Elizabeth

  Wat een onzin,als je niet in de publiciteit wilt komen,moet je niet meedoen met het songfestival,en lekker op kantoor gaan werken…

 12. aqua

  Oje een Homo?
  Ik denk dat Duncan het vrouwtje is hij gedraagt zich er wel naar .

 13. Annoniemus

  ESF een hijgerig flikkersfeestje wat uitgezonden word door de NOS !

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.