RTL 5 onthult sexy kandidaten Love Island

RTL 5 onthult de kandidaten die meedoen aan de nieuwe Temptation Island-achtige show Love Island, die aankomende maandag in première gaat. Het gaat om in totaal tien Nederlandse en Vlaamse singles. Dat heeft de zender laten weten. De ‘Islanders’ brengen zes weken door in een prachtige, luxueuze villa op een mooie locatie. “De singles moeten daar niet alleen de harten van hun mogelijke partner veroveren maar ook die van de kijkers“, legt een woordvoerder van de zender uit.

De kijkers bepalen namelijk welke deelnemers in de show blijven, maar ook welk stel ze willen kronen tot het sterkste koppel van het eiland.

Het gaat om de singles op de onderstaande foto. Van links tot rechts zijn het:

Martin (22, Londen): professioneel bokser en model zoekt een vrouw met een strak gebit en volle lippen.

Stenn (19, Antwerpen): de 19-jarige Stenn valt op brunettes, maar zoekt nu een blonde vrouw, omdat hij een blond kind wil. Hij wil geen grote kont.

Noah (22, Amsterdam): de vlotte babbelaar Noah zoekt een warm gezicht en een zandloperfiguur.

Matthy (26, Oisterwijk): deze dj hoopt op een sportieve vrouw met een grote mond. Ze moet wel openstaan voor het dorpsleven, want hij wil in Oisterwijk blijven wonen.

Jarne (24, Sint-Truiden): verkoper zoekt knap, groot, slank en met lang haar. Qua karakter zoekt hij een fatsoenlijke vrouw die uitdagend, intimiderend, klassevol (op RTL 5 ?!, red.), zelfzeker en intelligent is.

Lotte (22, Amstelveen): proftennister is naarstig op zoek naar de ware. Ze zoekt een man met een strak lijf en een stralende glimlach.

Kaat (25, Antwerpen): Kaat is hard to get. Ze wil een man met humor en een goede babbel.

Aleksandra (24, Sint-Niklaas): Aleksandra wil graag een grote man maar eindigt altijd met een kleine. Haar droomman moet werken zodat ze samen een mooi inkomen hebben.

Chey (24, Amsterdam): professioneel model Chey wil een sportieve man, maar niet té opgepompt. Verder is iemand met lelijke tanden en weinig inhoud kansloos voor deze natural beauty.

Sebastiana (23, Aartselaar): wil een macho, maar geen ja-knikker. Verder heeft ze geen behoefte aan een spierbundel die gaat feesten en vijf andere meisjes heeft.

Love Island is maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5.

 

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen