Robert ten Brink haatdragend, werkt regisseur weg

Geplaatst op Fri 24 May 2019 om 14:45

Robert ten Brink is een wraakzuchtige man. Als je iets verkeerd bij hem doet, zorgt hij ervoor dat je niet meer aan het werk kan bij projecten waar de presentator bij betrokken is. Dat zegt de RTL 4-ster vandaag in de Volkskrant. Het is geen geheim dat Ten Brink zich op tv-sets vrij tiranniek gedraagt. Als de krant hem voorlegt of hij vergevingsgezind of wraaklustig is, antwoordt hij: “Wraaklustig. Vergevingsgezind is zo’n saai antwoord. ‘Ik ben heel vergevingsgezind. Lieve mensen, hou van me!’

Toch meent de presentator het serieus. “Ik ben heel wraaklustig. Ik weet niet waarom, maar dat zit in me. Na een ruzie volgt payback time.”

Hoe ziet dat eruit? “Ik heb weleens een – zoals je dat tegenwoordig noemt – fittie met iemand gehad. Diegene zou later regisseur van mijn programma worden. ‘Hij eruit of ik eruit’, zei ik toen. Wie eruit is gegaan? Hij.”

Gelukkig heeft Ten Brink ook vrienden in de tv-wereld, zoals de andere tv-dino Ivo Niehe. Hij heeft veel van hem geleerd. “Mijn goede vriend Ivo. Soms vraag je hoe het met iemands ouders gaat, en dan volgt een langdradig verhaal met allerlei overbodige details. Ivo voorkomt dat door de situatie zelf alvast samen te vatten, waardoor je sneller tot de kern komt.

Het Volkskrant-interview met Robert ten Brink kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
38 Reacties op “Robert ten Brink haatdragend, werkt regisseur weg”


 1. Rollins

  Is toch publiek geheim dat het de meest vreselijke man achter de schermen is.

 2. Elm

  Ooit in het publiek gezeten bij All You Need Is Love, nare man wanneer de camera niet loopt inderdaad..

 3. Zalmneusje

  Vind hem een vakman. Komt sympathiek over, heeft de nodige humor en een gezonde dosis zelfspot. Na zijn optreden als dragqueen kan ie bij mij niet meer stuk.

 4. jomari

  Ach, als zo vele…..twee gezichten.
  Natuurlijk komt hij symphatiek over anders kun je dit vak niet uitoefenen.
  Uit zeer betrouwbare bron;arrogant tot op het bot.

 5. Noud

  Vroeger, toen ie nog Lingo presenteerde, vond ik hem wel sympathiek. Daarna is mijn sympathie voor hem snel achteruit gegaan.

 6. Rob

  Doctor Love. Hahahaha

 7. Marcktv

  Naar achter de schermen, niet alleen tegenover de crew maar ook kandidaten…

 8. Rob

  Zelfingenomen l u l dus. Past precies bij Talpa achter de schermen. Kan ie met ene Flens t nest in duiken.

 9. Jos

  6inside word van de buis gehaald!! Per juli!

 10. Ben Zine

  28 juni laatste 6 Inside, yes!

 11. Ron

  Brekend: 6 Inside STOPT!

 12. Natama

  Deze man is alles behalve zichzelf op tv. Doet zich veel leuker voor dan die is. In een programma waarin Wendy van Dijk iemand anders speelde liet hij zijn ware aard zien.

 13. Ron

  Robert is een eindbaas. Eerlijk en oprecht TV en radiomaker.

 14. peter

  Hij komt best sympathiek over, is hij ook wel denk ik. Maar dat haatdragende is een slechte eigenschap. Nergens voor nodig.

 15. joop

  Komt omdat Robert van binnen eigenlijk een vrouw is.

 16. Huub

  Hmmm, ik heb wel fijn met hem samengewerkt. Ik pikte altijd zijn krant en daar deed-ie nooit moeilijk over.

 17. plopperdeplop

  Stelletje droeftoeters hierboven zeg. Ik heb hem vaak achter de schermen meegemaakt en als je het echt bont maakt, ja dan is het logisch dat hij niet met je wilt werken. Dat zal alle mensen doen, maar ja onze christelijke fatsoensrakkers hierboven hebben altijd een mening.

 18. Klootzak

  Robert ten Brink is een vrindje van John. Als hij je niet mot, kom je nergens meer aan de bak of hij probeert je eruit te werken. Klopt helemaal. Het is een kwal van de bovenste plank. Een meester acteur want op de buis komt hij oh zo sympathiek over maar ondertussen… in real life niet om te pruimen. Bah

 19. Peanut

  Heb hem paar x meegemaakt, bij verschillende projecten. Hij is niet altijd makkelijk. Maar nooit problemen gehad. Ook niet toen de camera niet draaide. Juist behulpzaam. En vooral ook erg professioneel. Hij kust alleen geen konten om maar vriendelijk en populair over te komen.

 20. Meneer Kaktus

  Goh

 21. Meneer Kaktus

  Klootzak
  Fri 24 May 2019 om 17:21

  Goeie naam gekozen!

 22. Linda

  Iets vriendelijker als de camera’s draaien, vaak zo in die studio’s dan zijn het net acteurs.Voor die tijd keuren ze het publiek geen blik waardig.

 23. Kickel

  Dit is al jaren bekend in tv-land. Driftbuien, arrogantie en narcisme, Robert is bepaald geen lieverdje. Veel mensen hebben de pest aan hem.

 24. Simon

  Een Love Dokter als Robert ten Brink moet natuurlijk ook wel een duistere kant hebben. Idee voor een programma: Robert ten Brink helpt mensen wraak te nemen.

 25. Erwin

  Ten Brink heeft meermaals mensen volledig verrot gescholden omdat ze door beeld liepen tijdens buitenopnames voor AYNIL. Zelfingenomen kutsukkel, dus. Maar verder natuurlijk geweldige presentator van Weekend Miljonairs (de rest niet).

 26. Erwin

  Ten Brink heeft meermaals mensen volledig verrot gescholden omdat ze door beeld liepen tijdens buitenopnames voor AYNIL. Maar verder natuurlijk geweldige presentator van Weekend Miljonairs (de rest niet).

 27. Sander

  @Kickel
  Komt door zijn alcoholprobleem. Speelt al jaren.

 28. Remco

  toen hij cijfers en letters presenteerde bij de kro was het nog een onschuldige presentator

 29. XXXX

  Ik vond het altijd zo’n aardige man

 30. Remi

  Robert ten Brink heeft 5 dochters, Charlotte, Isabel, Nina, Suzanne en Emma, die ik op mijn bucketlist heb gezet. Over niet al te lange tijd zet ik ze voorоver gebоgen op een rijtje naast elkaar om één voor één een testrit in hun aаrsopеningen te maken.

 31. Schele Christina

  Ik ben al jaren groot fan van Robert ten Brink.
  Vooral van zijn warme stemgeluid.
  Hij laat je voelen wat medemenselijkheid is.
  Wat een innemende (excusez le mot) is het toch.

 32. Yimbo

  Vroeg of laat valt ook het doek voor deze arrogante, narcistische presentator en zal mr. Love, net als Hennie Huilman, zielige, kansloze pogingen ondernemen om als fossiel in de spotlights te blijven.

 33. Whim

  Lijkt me heel gezond. Altijd jezelf moeten verkopen als de ideale man is niet vol te houden. Zo hou je balans in je leven. Vooral zo doorgaan.

 34. Meint

  Iedereen heeft wel nare eigenschappen, deze is niet bepaald fraai, maar het hangt ervan af wat Ten Brink onder een fitty, ruzie verstaat.

  Ikzelf kan goed relativeren en vergeven bij ruzietjes, maar ik zou ook niet met iemand die mij echt ‘genaaid’ heeft willen samenwerken.
  Dan is het ook hij eruit..of ik eruit.
  Dat doe je natuurlijk niet bij pietluttige dingetjes..toch Robert?

  Hoe dan ook, ik vind het redelijk verfrissend dat hij hier gewoon eerlijk over is.

 35. frans

  geef mij henny huisman maar, even oud geloof ik maar zo veel beter en aardiger, met hem kun je wel lachen met Robbert absoluut niet,geen humor.

 36. Schele Christina

  Heerlijk die Robert. Net een warm bad hoe hij bij RTL vertelde hoe mooi zijn RTL nieuwe show was. Geweldig.
  Ik vind dat memorabele televisie. Hulde Sjon je hebt weer een (oude) aas binnen. De kijker zal je belonen man

  Alleen ziet Robert er niet meer zo patent uit met die uitgestreken smoel en die aftandse haren van hem. De verhalen back stage doen hem ook geen goed. Het is dus in werkelijkheid gewoon een GORE L U L.

  Flopperdeflop verzekerd!

 37. Schele Christina

  Nummertje zoveel ordinaire parvenu!

 38. Paolo

  @peter, ‘ Hij komt sympathiek over’ Niets zo verraderlijk. Dat zeiden de buren van Thijs H ook, paar weken terug.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.