PVV en Story-baas hekelen ‘islampromotie’ NOS

Geplaatst op Mon 06 May 2019 om 9:50

Moslims in Nederland en de rest van de wereld lopen weer een maand lang rond met knorrende maagjes, want de ramadan is begonnen. De NOS staat daar bij stil met een uitgebreid artikel op de website, getiteld ‘Ramadan begonnen, zij helpen anderen met maaltijden, cadeaus en sport’. Hierin portretteert de omroep drie moslims die zich inzetten voor andere moslims of hulpbehoevenden in binnen- en buitenland. En dat schiet bij islamkritische mensen in het verkeerde keelgat.

PVV-Kamerlid Martin Bosma is not amused. “De staatsomroep vindt dat u alles moet weten over de ramadan. Nederlandse feesten, daar heeft de NPO minder mee. Zwarte Piet moet kapot en over Pasen of Pinksteren zult u ze niet horen.

Een NOS-kritische tweet hoort natuurlijk wel een beetje bij het ochtendritueel van Bosma, maar ook Story-baas Guido den Aantrekker vindt dit een stap te ver gaan.

Den Aantrekker twittert: “Belastinggeldparadijs NOS blijft schaamteloos doorgaan met het erdoorheen persen van de promotie van een religieuze groep medelanders, die zich steeds verder afzondert van onze maatschappij.

Het móét en zál ons aangesmeerd blijven. Politiek kijkt gedwee toe. Houd je religie privé.

Het NOS-artikel ‘Ramadan begonnen, zij helpen anderen met maaltijden, cadeaus en sport’ kunt u hier lezen.

Foto: RTL
98 Reacties op “PVV en Story-baas hekelen ‘islampromotie’ NOS”


 1. Zo ist, en niet anders.

  Daar zullen wel heel veel mensen zich aan ge-ergerd hebben.

  Kotsmisselijk word je ervan, we kijken al veel minder tv, vroeger volgde we alles, nu bijna niets meer.

 2. Mediaprak

  Ach het bekende ritueel van Bosma om de O van NOS te zien als onverdraagzaam en niet als open is zo langzamerhand van een zelfde folklore als de intocht van Sinterklaas en het Skûtsjesilen in Fryslan.

 3. Jos

  “over Pasen of Pinksteren zult u ze niet horen” Dhr. Bosma heeft de afgelopen jaren even The Passion gemist. Hou toch op met dat huilie-huilie.

 4. ome H

  Hebben ze wel een punt mee

 5. Minder of Mirjam

  Sinterklaas intocht wordt ook gewoon over bericht hoor. Hoewel het meer gaat over de debiele protesten over Zwarte Piet dan over het kinderfeest. En de PVV mastubeert dagelijks op ieder negatief nieuwtje dat je kunt vinden. Ze zijn verslaafd aan de islam! Zonder Islam geen PVV!

 6. ★★Onbekend💥💥

  PVV en Story plus MC is één.

 7. L.

  Juist goed dat de NOS hier aandacht aan besteedt, want er wonen nou eenmaal veel moslims in Nederland. En ook die doelgroep moet de NOS bereiken. Ik vind het vooral eng dat die PVV’er zich bemoeit met wat de NOS schrijft. Die vrijheid is heel belangrijk. En ja, er was ook aandacht voor Pasen! Zag toen een artikel voorbijkomen van mensen die meelopen met de Passion en waarom ze dat belangrijk vinden.

 8. Wolllter

  De ramadan en The Passion toont de achterlijkheid aan van de religieuze culturen die veel mensen nog steeds aanhangen.

 9. ★★Onbekend💥💥

  PVV is een zinkend Schip.

 10. n

  Waarom zie ik nooit een documentaire over uitreizigers, vaak geronseld via of in de moskee, en hun wandaden in Irak, Libië, Syrië of Tsjetsjenië. Over nazi’s elke week wel een docu, maar niets over de slagers uit Amsterdam-West.

 11. N

  Er was anders genoeg nieuws over pasen dit jaar hoor!
  https://www.youtube.com/watch?v=f9JU5GWg4IY

 12. Reaguurder2.0

  De NOS heeft naar mijn idee geen volgers onder de veertig jaar oud. Dus het bestaansrecht van de NOS brokkelt langzaam af.

  Daarbij, hoe linkser / politiek correcter / halve censuur gedreven mainstream media…hoe meer men uitwijkt naar andere kanalen (red. het internet).

 13. Deadly Viper

  PVV en Story… beiden voor zwakbegaafden.

 14. Deadly Viper

  PVV en Story… beiden voor zwakbegáafden.

 15. Remi

  Nog een geluk dat die hysterische Jinek op vakantie is.

 16. Ook zo

  De NOS met die eeuwige links-moraliserende propaganda, maar vrijwel alle media zijn tegewoordig zo, vandaar dat ik er vrijwel niet meer naaar kijk.

 17. Sandor

  Lekker belangrijk. Dit soort artikelen heb je over elk feest, alleen die over Pasen e.d. slaan figuren als Bosma maar wat graag over. En dat zouden de jankerds ook met ramadanberichten moeten doen. (Maar doen ze niet, omdat ze met volle teugen genieten van hun calimero-rol en de bijbehorende tranen.) Gelukkig voor Bosma trapt zijn aanhang er wel in.

 18. darius

  Ontegenzeggelijk waar. Deze morgen weer op Radio 1 een uitgebreid onderwerp en gesprek met een (uiteraard) moslim dieetiste die uit mocht komen leggen wat je het beste kon eten tijdens de ramadanperiode en ook nog dat het “heel hard werken” was.
  (ja voor de collega’s werkers heb ik ervaren want de gehele dag gemekker dat ze moe zijn en het laat hebben gemaakt). Zegt mevrouw dieetiste ook nog dat je jezelf aan eind van de dag, na zonsondergang, wel mocht belonen met uitgebreid maaltijd.
  Wat is dan het doel van dat vasten??
  Ben benieuwd of de politie dit jaar ook weer uitgebreid gaat iftarren met deze onderdrukte groep gelovigen.

 19. Lotus

  @Remi

  Helaas zijn degenen die zich aan haar zeggen te ergeren nog wel dag en nacht met haar bezig, zoals ook weer uit jouw jammerberichtje blijkt.

 20. Rob Flex

  Wat verwacht je anders van de Staatsomroep?

 21. Adri Wander

  Er is geen doel. Het is gewoon verzonnen woestijngekte. Had Allah echt bestaan, dan liet hij zijn volgelingen niet vasten. Want Allah weet dat het richting de Noord- en de Zuidpool maandenlang dag kan zijn. Een bewijs dat de ramadan een door mensen bedacht gebeuren is. Tenzij Allah geniet van de hongerdood natuurlijk.

 22. Godefroy France

  Laatste kans voor Nederland en het behoud van verworven vrijheden !!!
  PVV EN FVD voor alles waar Nederland voor staat!!
  Dubbele paspoorten persona non grata in politiek/overheids functies!!!

  Dubbele paspoort criminelen, na uitzitting van straf retour naar land van 1e paspoort !!!

 23. den Draaiert Joost

  De berichtgeving is onderdeel van het verdrag van Marrakech waarin staat dat nationale nieuwsmedia positief moeten berichten over #islam en #moslims. Dat is al eerder afgesproken in een verdrag van Straatsburg uit 1975. Olie voor Arabisering van Europa.

 24. ★★Onbekend💥💥

  PVV eruit FVD gaat fuseren met de VVD.

 25. pieter baan

  Jos
  Mon 06 May 2019 om 9:59

  wat heeft de passion met het nieuws en NOS te maken? Je zwamt maar wat

 26. Ronald

  PVV doet al veel om de Islam te demoniseren. Goed dus dat er ook andere programma’s zijn.

 27. WEST*

  NOS doet gewoon haar taak, niets mis mee
  Als er geen aandacht was aan was gegeven, was er ook kritiek
  Maar aan de namen te zien die hier voorbij komen elke dag zijn we wel in de minderheid, MC is niet zo groot !!

 28. Michiel

  Snel reageren op dit bericht mensen! We moeten allemaal woedend en boos doen voor de reclame inkomsten enzo! Maakt niet eens uit voor of tegen wie je eigenlijk bent! w00t!

 29. Deadly Viper

  PVV en Story… beiden voor zwakbegaafden zoals ik

 30. LD

  Dit is iets dat in Nederland gebeurt en dus bericht de NOS daarover. Lijkt me vrij normaal.

 31. oijoepio

  Totale onzin wederom. Dit is geen promotie maar gewoon een journalistiek achtergrondverhaal. Zoals er ook aandacht is besteed aan Pasen en vier en vijf mei.

 32. Medion

  De NOS denkt dat de Nederlandse bevolking debiel is, en dus kun je alles promoten wat de POLITIEKE agenda is. Groenlinks etc: hetzelfde. Ze gaan uit van een debiele bevolking.

 33. bril

  Het overheidsbeleid t.a.v. asielzoekers en moslims is onvoorstelbaar. De gewone bevolking wordt compleet weggedrukt en overlopen, en dat is de bedoeling ook. Kun je nagaan.

 34. soep

  @Deadly Viper, je bent zelf debiel, man.

 35. Deadly Viper

  Nee de PVV stemmers zijn debiel vaak mensen uit de lagere sociale klasse die altijd Rutte en Moslims de schuld geven van hun ellendig leventje omdat ze te lui of te dom zijn om te werken en bang zijn dat ze hun uitkering met vluchtelingen ofzo moeten delen.

 36. Frits

  Als het hier bij blijft is het oké. Maar er zal wel een dagelijks artikel komen.

 37. Huilebalkaward

  bril, je bent genomineerd!

 38. Jopie

  @Deadly Viper, totaal niet waar. Juist heel veel hoogopgeleide mensen bij de PVV. Je zit maar wat te brallen. Ga een biertje drinken, gek. Zelf heb je overigens duidelijk ook geen baan, je zit hier de hele dag je gal te spuien en erg intelligent lijk je me niet, eerlijk gezegd.

 39. bril

  @huilebalkaward bedankt. Elke prijs is meegenomen.

 40. 2019

  @huilebalkaward; wat bril zegt wordt wel onderschreven door de hele Nederlandse bevolking hoor.

 41. Deadly Viper

  @Jopie je hoeft alleen maar op Facebook te kijken om te zien wat voor soort volk er op PVV stemt… het zijn vooral Tokkies.

 42. Deadly Viper

  @2019 nee dat zijn vooral de huilies en de boze ontevreden mensch. Die Rutte en vluchtelingen overal de schuld van geven.

 43. WEST*

  Kijken de reguurders wel eens naar de BBC?? Denk dat het er maar heel weinig zijn .
  maar de Nederlandse bevolking is een klaag en zeurland geworden, en iedereen heeft zijn of haar vooroordelen !!

 44. 2019

  Zucht, er zit hier een kluwen regeringsbeleid-pushers. De groeten, heb wel wat beters te doen dan jullie onzin te lezen.

 45. Deadly Viper

  Oh wat ben ik toch dom

 46. Deadly Viper

  @2019 ja ga lekker met je gele hesje om een Nexit janken. Zo lachwekkend dit soort boosmenschen.

 47. Mag ik ook eens een keer wat zeggen.

  7% van de Nederlanders is moslim. Waarvan een groot deel niet praktiserend. Dus waar maakt de PVV zich druk om. En waarom bemoeit een politicus zich met de inhoud van de NOS. Doet Erdogan ook met de Turkse media. Levensgevaarlijk.

 48. JasperV

  Die hele ramadan is onzin, volstrekt overbodig en dient geen enkel doel. Afschaffen dus.

 49. ★★Onbekend💥💥

  Onderkant van samenleving zit bij de PVV.

 50. Richard

  JasperV, wat een maffe mening. Je wilt ramadan gaan verbieden? En dan moet de politie naar de huizen van moslims gaan en hen dwangvoeding geven, ofzo? Nog los van de dictatorische trekjes dat het heeft om jouw standaarden op een ander op te leggen, hoe wil je zo’n verbod in vredesnaam handhaven?

 51. StefanV

  Eens met de analyse van Bosma en Den Aantrekker. Vooral dat laatste: houd je religie privé. Wil je vasten? Ga vasten, doe je ding. Het is echt niet zo dat heel Nederland ervan moet meegenieten.

 52. Bob

  Ik ben nu al kotsmisselijk van die hele ramadan ellende. Ramadan is een misplaatst middeleeuws ritueel dat helemaal niet thuishoort in onze voorheen verlichte samenleving en ik wil er zo weinig mogelijk over horen. Media met de NOS voorop vinden het hun taak om de boevenclub die islam genoemd wordt, positief over het daglicht te brerngen en bevuilen op deze wijze het eigen nest.

 53. K

  Ach tijdens de ramadan worden er ook nog boodschapjes gedaan met de pinpassen van onze kwetsbare ouderen, alles in het teken om je vredelievendheid te tonen.

 54. Paul Lamote

  @★★Onbekend💥💥
  De onderkant van de samenleving stemt SP, dat is de partij voor uitkeringstrekkers die niet willen werken.

 55. Paul Lamote

  @StevenV
  Op zich mee eens, maar dat moet dan wel gelden voor alle religies en dat betekent dan ook afschaffing van de verplichte zondagsrust en die hele rij verplichte christelijke feestdagen.

 56. Wijze van Zion

  “De wereld zal niet vernietigd worden door diegenen die kwaad aanrichten, maar door diegenen die toekijken zonder iets te doen.”
  Albert Einstein

 57. Dus

  StefanV: Vind je dat torenklokken niet meer mogen beieren dan? Want dat is tenslotte niet privé…

 58. Anti-PVV

  De uitkeringstrekkers zitten reken maar bij de PVV.

 59. K

  @Anti-PVV, mensen met een uitkering naar keuze zitten bij DENK. Hardwerkende mensen zien het onrecht onder hun ogen gebeuren en stemmen uit onvrede op de PVV, En nee dat is niet mijn partij.

 60. b

  Wat een verschrikkelijk jank verhaal . Van Bosman oke , het is zijn verdien model om te zeuren over alles wat normaal is want je moet je onderscheiden ook als het nergens op slaat . Den Aantrekker begeeft zich op heel glad ijs en dit kan hem wel eens abonnees kosten . Hebben ze trouwens nog betalende abonnees ?

 61. Ronald

  Moslims helpen moslims.

  Moslims zullen niet snel een seculiere of andere religieuze instelling helpen

 62. Anti-PVV

  K, dus alle mensen die reageren de gehele dag door zijn 65/67+ of kinderen.

 63. Anti-PVV

  Sorry die hier reageren.

 64. Sapperdeflap zeg!

  @Mag ik ook eens een keer wat zeggen, helemaal mee eens. Kijk b.v. ook eens wat er met de media in Hongarije is gebeurd.

  Het feit dat Martin Bosma in 2017 een van de initiatiefnemers was van de Zwarte Piet-wet, zegt alles over het in en in verrotte gedachtegoed van deze engnek en de Partij Voor Vreemdelingenhaat.

 65. liefkleinhertje

  Het probleem met de PVV en FVD is dat ze te soepel zijn voor al die klerelijers die hier met 2 pasporten de boel lopen op te lichten.

 66. Wyatt

  Die uitvreters zitten vooral bij PVV en stappen over naar FvD kun je nagaan hoe dom ze zijn. Als er 1 partij voor de belangen van de “elite” is dan is dat FvD. Kijk alleen al naar dat gegraai binnen die partij.

 67. WEST**

  Anti-PVV de uitkeringstrekker.

 68. Anti-PVV

  WEST** de uitkeringstrekker.

 69. Donald Dumb

  O.
  Een roddelbladredacteurtje en een blaffende PVV hond vinden weer iets ergens van…boeiend.
  Blaadjes als Story zouden we moeten hekelen…
  Belediging voor het vak der journalisten…

 70. Wolllter

  CDA en D’66 praten PVV-taal. Zijn er soms verkiezingen binnenkort?

 71. Joop55

  Story en PVV het verschil zit hem alleen in het feit dat de ene een zielig inhoudsloos roddelblaadje is en de ander een sneu inhoudsloos splinterpartijtje.

 72. Dus

  @Donald Dumb
  Voor deze site is Story een van de belangrijkste bronnen. Een beetje respect graag. ;-)

 73. Mick

  Wanneer antisemitisme toeneemt noemt de NOS de oorzaak zo: ‘Om ombekende redenen.’
  Wanneer er kreten geroepen worden tijdens de dodenherdenking zijn het: ‘Onverstaanbare kreten’ of ‘voetbalgeluiden’
  Wanneer de Notre Dame afbrand na een golf van brandstichtingen in Franse kerken meldt de NOS al tijdens de brand (nog voor het onderzoek dus) dat het geen brandstichting is en dat het ‘computerstoring’ was.
  Tijdens pasen stak een gast in München vuurwerk af tijdens de mis en riep de bekende leus. Volgens de NOS was het geen jihadist maar was hij verward en riep hij ‘onverstaanbare kreten’.

  De NOS is een walgelijk nieuwsmedium met een duidelijke politieke agenda, betaald van ons belastinggeld.

 74. Anti PVV

  Deze site is van de Story.

 75. Dwight Power

  Inderdaad schandalig van de NOS. Dit is geen nieuwsvoorziening meer dit is pure propaganda, en nog van ons belastinggeld ook!
  Eigenlijk zou dit de druppel moeten zijn die de emmer doet overlopen, geen subsidies meer voor de NOS, alleen nog zelf de broek ophouden.

 76. Donald Dumb

  Ja NPO had ook geen aandacht moeten schenken aan die achterlijke Amerikaanse christelijke haatpredikant…

 77. Donald Dumb

  Sorry mensen, ik zwam weer eens ouderwets uit mijn nek.
  Alle berichten waar mijn naam boven staat gewoon overslaan.

 78. Bladiebla

  @DonaldDumb
  Maak je niet druk, helemaal niemand neemt jouw berichten serieus.

 79. Sapperdeflap zeg!

  @Mick, aanstellen is ook een vak. NOS heeft voldoende aandacht besteed aan de door jou genoemde gebeurtenissen. Hoe de NOS dit benoemt, doet helemaal niet ter zake. Het is nu eenmaal geen Fox News-achtig medium. Ook nieuws over terreurdaden door moslims is uitgezonden is voldoende belicht. Dat de toon niet in jouw straatje past, is een heel ander verhaal.
  Voor mensen die zich storen aan de toon van de publieke omroep, zijn er meer dan genoeg andere media die roeptoeteren wat ‘het volk’ wil horen.

 80. Sapperdeflap zeg!

  Ik werk bij Denk en probeer de Nederlandse samenleving kapot te maken.

 81. anoniem

  Wordt dhr. Bosma de volgende PVV-er die zich bekeert tot de Islam? :-)

 82. Jensen

  Mick is mijn bottom: voor hem ben ik helemaal top!

 83. Steinberg

  Alle Germanen, christenen en moslims zijn antisemitisch van aard. Martin Bosma heeft oogkleppen op en is de facto moslim.

 84. Tel Aviv

  Ha die Bosma (Joseph Goebbels?). Hij denkt als een conservatief Egyptische islam geleerde. Grijp straks lekker een Marokkaanse broodpoot in zijn kont.

 85. XXXL

  De varkentjes zijn als een van de weinigen wel blij met de moslims!!
  🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖

 86. Coby

  @Steinberg, de lijst is helaas veel langer; vergeet niet de Latino’s. perzen, berbers, arabieren en Slavische volkeren! Echter de Germanen hebben het antisemitisme uitgevonden met hun superioriteitsdenken.

 87. Theo

  XXXL, en j0den!

 88. Raoul

  @XXXL Mon 06 May 2019 om 19:46
  Varkens zijn blij met het volk van Juda, de islam en vegetariërs!

 89. Tel Aviv

  De gemiddelde PVV’er en SGP’er denkt net als HAMAS! K*T volkeren zijn het.

 90. Donald Dumb

  Alsof de Joden zelf zo onschuldig zijn in het Palestina/ Israël conflict…

 91. Donald Dumb

  Alsof de J od en zelf zo onschuldig zijn in het Palestina/ Israël conflict…

 92. Cohen T.

  @Donald Dumb
  Mon 06 May 2019 om 20:29

  Je naamgenoot in de VS weet precies welke machtige families aan de touwtjes trekken in Lower Manhattan.
  – Wij bepalen de agenda en jij gelukkig niet. Donald Dombo!

 93. Donald Dumb

  Ja. Israël is bevriend met VS.
  Dat wordt niet op de vingers getikt. Belangen zijn groot voor VS in Israël (wapens, oorlogvoering)…

 94. XXXL

  What the fuck is er nu weer niet goed??

 95. XXXL

  Ja hoor Theo, de varkentjes zijn ook blij met de Jod*n.🐷🐷🐷🐷🐖🐖🐖

 96. anoniem

  Gezien het niveau van de reacties die dit soort nieuws oproept, zouden Nederlanders misschien verplicht elke tien jaar een maandje basisschool moeten volgen? :-D

 97. Donald Dumb

  Sorry mensen, mijn ongebreidelde antisemitisme nam weer eens de overhand.
  Ik haat de joodse en amerikaanse medemens en omarm de islam, ook al betekent het mijn eigen ondergang.

 98. Ben

  Gewoon een zender van en voor “verraders” van de nederlandse cultuur. Alles wat ned is moet kapot en alles wat vreemd is is goed. En dan dat tuig in die zogenaamde journalisten items. Het lijken wel nederland en waarheids haters. Iedere leugen waarvan ze totaal geen onderzoek of tegengeluid aan vooraf laten gaan worden door deze naïeve huppelkutjes voorgelezen. En t wordt steeds erger en walgelijker. Vooral dat enge ventje wat uit berlijn (nota bene de stad waar t ooit startte in de vorige eeuw)overgekomen is lijkt op zo’n minister van propaganda. Hij stikt niet alleen in de hoeveelheid leugens maar doet t ook nog overkomen alsof hij t zelf geloofd!! Wat een stiekeme glijerd zeg!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.