Nielson: ‘Dotan stuurde ook een trol op mij af’

Geplaatst op ma 06 mei 2019 om 10:15

Nielson heeft vorig jaar ook last gehad van collega-artiest Dotan of een van zijn trollen. De Home-zanger is niet helemaal goed bij zijn hoofd. Dat zegt hij in gesprek met Het Parool. Dotans imago ligt compleet aan gort sinds bekend werd dat hij een heel trollenleger aanvoerde op internet. “Dotan? Pff… wat ik moet daarover zeggen? Nou vooruit, omdat verder iedereen laf z’n mond houdt dan. Hij, of een van zijn trollen, stuurde ook mij berichten onder een schuilnaam“, zegt de IJskoud-zanger.

Nielson weet nog goed wanneer dat gebeurde. “Toen ik voor het eerst een concert in de Afas Live aankondigde, verscheen er online iemand die dingen schreef als: ‘Zou je dat nou wel doen, zo’n grote zaal? Die komt nooit vol.’

Het bleek uiteindelijk Dotan of een Dotan-trol te zijn. “Ik vind het vooral zonde van iemand die dat soort dingen totaal niet nodig had.

Dat je aan je begin van je carrière jezelf een beetje extra promoot, alla. Maar als je al aan de top staat? En dat je dan niet alleen over jezelf schrijft, maar ook je collega’s afkraakt? Dan is er gewoon iets niet helemaal goed in je hoofd.

Het Parool-interview met Nielson kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
14 Reacties op “Nielson: ‘Dotan stuurde ook een trol op mij af’”


 1. Bep

  Dotan is het product van een hele vreemde, onbetrouwbare moeder.Die verzon verhalen waar ze zelf in geloofde dus hij had niet echt een normale, stabiele jeugd zullen we maar zeggen.Heel slecht voorbeeld gehad.Dotan kan beter op de achtergrond muziek voor anderen gaan schrijven of naar Israël emigreren want zijn naam is besmet, ook die van zijn moeder.

 2. ★★Onbekend💥💥

  Nielson, Dotan, nooit van gehoord?

 3. Mary

  Of het was een MCtrol want hier zit er eentje met 1000 namen

 4. Scheele Xristina

  Dotan is een laffe flikker.

 5. M.

  Onaardig van Nielson om oude koeien uit de sloot halen, Nielson leek altijd een lief kerel, hiermee blijkt ook gemeen, arrogant, meneer te zijn. Laat Dotan ff met rust.

 6. Ron

  Nou ja, die trol had natuurlijk wel een beetje gelijk. Dotan is kwalitatief wel een betere zanger dan Nielson dus in die zin snap ik het wel. Maar verder is die Dotan een sneuneus die eigenlijk nooit meer zou moeten zingen en optreden. Negeren is het beste.

 7. Bart

  @M Dat had Dotan toen allemaal moeten bedenken. Niks er weer boven op komen. Het is gewoon klaar met deze jongen.

 8. xandertje

  Zo, Nederland is klaar met het vieren van Pasen en de paasgedachte al weer vergeten.

  De hardste schreeuwers hier zijn natuurlijk braaf en hebben nooit iets fout gedaan.

  Blijkbaar moet je een golfballetje in een gat slaan om wel omarmt te worden na grove fouten. Dan ben je een held.

 9. liefkleinhertje

  Die Dotan loopt eerst iedereen een mes in zijn rug te steken en nou moet iedereen vergevingsgezind zijn een lachertje.
  Die Dotan is het laagste en achterbakse mannetje wat er rondloopt en we kunnen alleen maar hopen dat het rotte fruit op hem neer daalt.
  De enigste verzachtende omstandigheid is zijn debiele moedertje ,in die goeie ouwe tijd ging dat wijf gewoon de brandstapel op maar nu zitten we er mee opgescheept .

 10. Wolllter

  Maar de Dotan-trol had wel een punt: de zaal zat niet half vol…

 11. Johan Boksbeugel

  @M. Joe, Dotantrol.

 12. Natod

  Dotan is de beste zanger van Nederland en een goed mensch. Toen ik een keer honger had, kocht hij bij de Febo een speciaaltje voor mij. Dat zal ik nooit vergeten.

 13. anoniem

  Dotan

  sorry

  het wordt 10 keer nietss…………………….met je.

  Na de songfestival meld ik me en zal ook uitleggen waarom nietssssss.

 14. CreaBea

  de enigste trol die nog op Twitter is de nieuwe vriendin van Guus Meeuwis.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.