Nielson: ‘Dotan stuurde ook een trol op mij af’

Nielson heeft vorig jaar ook last gehad van collega-artiest Dotan of een van zijn trollen. De Home-zanger is niet helemaal goed bij zijn hoofd. Dat zegt hij in gesprek met Het Parool. Dotans imago ligt compleet aan gort sinds bekend werd dat hij een heel trollenleger aanvoerde op internet. “Dotan? Pff… wat ik moet daarover zeggen? Nou vooruit, omdat verder iedereen laf z’n mond houdt dan. Hij, of een van zijn trollen, stuurde ook mij berichten onder een schuilnaam“, zegt de IJskoud-zanger.

Nielson weet nog goed wanneer dat gebeurde. “Toen ik voor het eerst een concert in de Afas Live aankondigde, verscheen er online iemand die dingen schreef als: ‘Zou je dat nou wel doen, zo’n grote zaal? Die komt nooit vol.’

Het bleek uiteindelijk Dotan of een Dotan-trol te zijn. “Ik vind het vooral zonde van iemand die dat soort dingen totaal niet nodig had.

Dat je aan je begin van je carrière jezelf een beetje extra promoot, alla. Maar als je al aan de top staat? En dat je dan niet alleen over jezelf schrijft, maar ook je collega’s afkraakt? Dan is er gewoon iets niet helemaal goed in je hoofd.

Het Parool-interview met Nielson kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen